2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kaçtım kızlar yarın görüşürüz

kızlar, geçen hafta milupa anne bebek kulubune üye olmuştum öylesine, bilgiler falan var hamilelikle ilgli.
bugun numune paketi geldi; çok şaşırdımopuyorumnanaktan
2 huggies bebek bezi, nivea q10 krem, nivea baby şampuan ve ıslak mendil, cd falan var..
sizde üye olun, bu arada bebek bezini dayanamayıp açtım, aman Allah çok tatlı minicik bişe. bebişimi içinde hayal ettikçe daha da sabırsızlanıyorum yakaydirigubbakcemile4

hemen üye olayımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile4

kanarya canım erkek çocuk olanlarda sabah bulantısı pek olmuyırmuş benim kızya bende çok oldu
ondan merak ettim bu arada bende olmuyor o simgeler kitlkendimi ne pc ee sen naslsın b
iyiyim canim.sen nasilsin.benim sabahi birak hic midem bulanmadi.acaba erkekmi ki,neyse az kaldi dilekcim haftaya persembeye insaallah bende ögrenecegim.

mhtp ya gerçekten bünyeden bünyeye fark oluyor hiç alakası yok yazılanlarla
bende kız bendede çook bulantım oldu aşırı bu arad benim bebiş gelişim olarak iki hafta
önden gidiyormuş ya çok hoşuma gitti 3lü tetstimizdende bişey çıkmadı ALLAHA şükür
bu arada şaka maka yolu yarıladık kızlar şurda hazirana ne kaldı

kızlar, geçen hafta milupa anne bebek kulubune üye olmuştum öylesine, bilgiler falan var hamilelikle ilgli.
bugun numune paketi geldi; çok şaşırdımopuyorumnanaktan
2 huggies bebek bezi, nivea q10 krem, nivea baby şampuan ve ıslak mendil, cd falan var..
sizde üye olun, bu arada bebek bezini dayanamayıp açtım, aman Allah çok tatlı minicik bişe. bebişimi içinde hayal ettikçe daha da sabırsızlanıyorum yakaydirigubbakcemile4

ben de üye olmuştum ama hala gelen bişey yok henüz..güle güle kullansın bebişin :)

kızlar bugün nete giremedim yaf:sinifsinif:
yarında kociş evde giremicem oofff

iyi akşamlar kızlar..belki akşam girerim..ben kaçtım kaynanamla ilgileneyim lülülülülülü laelaelaelaelae

mhtp ya gerçekten bünyeden bünyeye fark oluyor hiç alakası yok yazılanlarla
bende kız bendede çook bulantım oldu aşırı bu arad benim bebiş gelişim olarak iki hafta
önden gidiyormuş ya çok hoşuma gitti 3lü tetstimizdende bişey çıkmadı ALLAHA şükür
bu arada şaka maka yolu yarıladık kızlar şurda hazirana ne kaldı

maşşallah kuzunaaa..:nazar:

iyiyim canim.sen nasilsin.benim sabahi birak hic midem bulanmadi.acaba erkekmi ki,neyse az kaldi dilekcim haftaya persembeye insaallah bende ögrenecegim.

benim bir arkadasımın midesi hiç bulanmadı ama kızı oldu..bunlara cok takılmayın..tamamen bünyesel bir mevzu bu bence

bende bilmiyorum canım bende ssitenin yalancısyım ama benimki kız benim çok olmuştu sabah bulantılarım ilk zamanlar sabah akşamdıda ssonardan azaldı sadece sabahları olmaya başladı BUa arada ALLAH gönlüne göre versin canım

elhamra bugün senin arkandan konustulaarrrrrrrrr

ben dedim daemon dedi yandınız diyee.. ama konstular valla
elifzel hakkındaa..

ben dedim şimdi elhamra gelip hepinize çiş diiceek..

oohh şikayet etim iştee kaydirigubbakcemile2

sana kafandan uyduruyorsun mu dedik allahallah ya
hayret birşey
kim şiddet celal
yaşadığımızı söyledik cevap vermek de yaramıyo sana

hıımsss ben yanlış anlamışım :)) olur canım böle şeyler hepimiz hamişiz
alınabiliyoruz hemen :PPP hiç alaksı yok yazınca bende siteden görsdüm demek
istedim ondan kız :)

Back
X