Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar, geçen hafta milupa anne bebek kulubune üye olmuştum öylesine, bilgiler falan var hamilelikle ilgli.
bugun numune paketi geldi; çok şaşırdımopuyorumnanaktan
2 huggies bebek bezi, nivea q10 krem, nivea baby şampuan ve ıslak mendil, cd falan var..
sizde üye olun, bu arada bebek bezini dayanamayıp açtım, aman Allah çok tatlı minicik bişe. bebişimi içinde hayal ettikçe daha da sabırsızlanıyorum ya![]()
iyiyim canim.sen nasilsin.benim sabahi birak hic midem bulanmadi.acaba erkekmi ki,neyse az kaldi dilekcim haftaya persembeye insaallah bende ögrenecegim.kanarya canım erkek çocuk olanlarda sabah bulantısı pek olmuyırmuş benim kızya bende çok oldu
ondan merak ettim bu arada bende olmuyor o simgeler kitlkendimi ne pc ee sen naslsın b
kızlar, geçen hafta milupa anne bebek kulubune üye olmuştum öylesine, bilgiler falan var hamilelikle ilgli.
bugun numune paketi geldi; çok şaşırdımopuyorumnanaktan
2 huggies bebek bezi, nivea q10 krem, nivea baby şampuan ve ıslak mendil, cd falan var..
sizde üye olun, bu arada bebek bezini dayanamayıp açtım, aman Allah çok tatlı minicik bişe. bebişimi içinde hayal ettikçe daha da sabırsızlanıyorum ya![]()
ben kaçtım kızlar yarın görüşürüz
mhtp ya gerçekten bünyeden bünyeye fark oluyor hiç alakası yok yazılanlarla
bende kız bendede çook bulantım oldu aşırı bu arad benim bebiş gelişim olarak iki hafta
önden gidiyormuş ya çok hoşuma gitti 3lü tetstimizdende bişey çıkmadı ALLAHA şükür
bu arada şaka maka yolu yarıladık kızlar şurda hazirana ne kaldı
iyiyim canim.sen nasilsin.benim sabahi birak hic midem bulanmadi.acaba erkekmi ki,neyse az kaldi dilekcim haftaya persembeye insaallah bende ögrenecegim.
sana kafandan uyduruyorsun mu dedik allahallah yaözge bizde kafamızdan uydurmuyoruz heralde bacım bu ne şiddet bu ne celal :) bak tıkla sende oku ben soruyırum sadece acaba yazdıkları doğrumu diye Cinsiyet Tahmini, Kız ya da Erkek Bebeğin cinsiyetini tahmin etmenin 36 eğlenceli yolu e-gebelik.net
iyiyim canim.sen nasilsin.benim sabahi birak hic midem bulanmadi.acaba erkekmi ki,neyse az kaldi dilekcim haftaya persembeye insaallah bende ögrenecegim.
sana kafandan uyduruyorsun mu dedik allahallah ya
hayret birşey
kim şiddet celal
yaşadığımızı söyledik cevap vermek de yaramıyo sana
hıımsss ben yanlış anlamışım :)) olur canım böle şeyler hepimiz hamişiz
alınabiliyoruz hemenPP hiç alaksı yok yazınca bende siteden görsdüm demek
istedim ondan kız :)
elhamra bugün senin arkandan konustulaarrrrrrrrr
unuttum valla cok kişi konustu..KİM KONUŞTU KM KONUŞTU??????????:lepi: