2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım sen benim gibi olmuşsun..bende kullanıodum açlıktan uyumuodum gece,bende bıraktım sonra doktor dediki 2 günde bi iç,şu an normale döndüm ben,o elevit acayip yapıo insanı sanki yıllardır bişi yememiş gibi oluodum ben

yok anacım elevıtı bıraktım yıne aynı bak bısey yemeyım dedım 3 tane suprız yumurta yedım oyuncaklarıyla mutlu olmaya calısıyorumm

anladdıım..ben gece yatmadan icmeye basladım kahvaltıdan sonra iciyordum surekli actım doymuyordum bu sebeple kg da aldım hatta .. simdi rahatım asırı acıkmıyorum
gecen haftaya kadar 7 kılo almıstım sımdı kesın bı kılo daha almısımdır

yok anacım elevıtı bıraktım yıne aynı bak bısey yemeyım dedım 3 tane suprız yumurta yedım oyuncaklarıyla mutlu olmaya calısıyorumm

surpriz yumurtayı kasdetmemistim ben amaa yaaa :)))))))bildigimiz yumurtayı kır da ye demek istemistim :pP kac kg aldın sen daemon??

surpriz yumurtayı kasdetmemistim ben amaa yaaa :)))))))bildigimiz yumurtayı kır da ye demek istemistim :pP kac kg aldın sen daemon??

yumurta yumurtadır ıste bunu acmak daha kolay oluyo dıgerını kalk kır felan fılan bunun ambalajını ac tatlı tatlı ohh oyuncaklarınıda cok seıyorum kocacım her gun ıkı tane alıyo bazen canım cıkolata ıstemeyınce saklıyorum kocıs yemesın dıye sımdı yıne alır gelırken=))

hahhaha ay alemsiniz ya...kız sürpriz yumurta yerine yoğurt falan ye..dün doktor bana bu ay süt peynir yoğurt ye devamlı dedi

yumurta yumurtadır ıste bunu acmak daha kolay oluyo dıgerını kalk kır felan fılan bunun ambalajını ac tatlı tatlı ohh oyuncaklarınıda cok seıyorum kocacım her gun ıkı tane alıyo bazen canım cıkolata ıstemeyınce saklıyorum kocıs yemesın dıye sımdı yıne alır gelırken=))

inanmıyorruuum sana senin istah ciddi yerinde yaa..ben o kadar yiyemiyorum en azındn abur cubur yemiyorum pek..cok nadir dondurma yiyorum..aksamustu acıkırsam iste gofret hoşbeş var ya ondan yiyorum 3-5 tane o kdr... ben yesem var yaa abur cubur 30 kg ile tamamlarım herhalde o kadar kg almaya musait bi bunyem var

hoşgeldin leylaa...

burdayım daemon damar dinliorum,duygusala bağladım...opuyorumnanaktan

inanmıyorruuum sana senin istah ciddi yerinde yaa..ben o kadar yiyemiyorum en azındn abur cubur yemiyorum pek..cok nadir dondurma yiyorum..aksamustu acıkırsam iste gofret hoşbeş var ya ondan yiyorum 3-5 tane o kdr... ben yesem var yaa abur cubur 30 kg ile tamamlarım herhalde o kadar kg almaya musait bi bunyem var
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
hoşgeldin leylaa...

burdayım daemon damar dinliorum,duygusala bağladım...opuyorumnanaktan
offff offff nolcak bu halımız
iyi de aramızda nerdeyse 1 ay var cicikoo

doktorlarda kızıyo hep bana ama yaa

ben de sevdiğimden değil işte zorla iciyorum..

ben yogurdu cok severım hamılelıkle ılgısı yok ama oncesındede her ghun en az bır kase yerdım sabah kahvaltı dahıl masamızdan eksık olmaz evde yogurt yoksa bısey yok sanırız nerdeyse..

ben yogurdu cok severım hamılelıkle ılgısı yok ama oncesındede her ghun en az bır kase yerdım sabah kahvaltı dahıl masamızdan eksık olmaz evde yogurt yoksa bısey yok sanırız nerdeyse..

aynen ben kendim mayalıyorum yogurdumu bir de :)en az 2 kase yerdim eskiden de ztn her gün

Kızlar selam..
Bırak duş almayı saçımı yıkayım istiyom ama çok üşeniyom yaaaaaaa
tembelim ben tembelimmm

Back
X