• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güle güle kızlar
bend ekacayım
yemek yapayım.
yarın yıne aynı yerde aynı saatte gorusmek uzere.. sımdılık hoscakalın..

he duyurulurr bu aksamda buralarda olucammkaydirigubbakcemile3
bende olabilirm yawrumzemuszemus

kızlar herkeseee ııı akşamlr kendınıze ve bebişlerinize iii bakınnnn mujkkkksss

opuyorumnanaktan

izmir gibisi varmı yaaaa izmir buluşmasında bunu yapalım dibekçilerr

ben katılamam tatlım çünkü ankarada yaşıyorum ne kadar izmirli olsam daaaaaaaa izmire hasretim yani ama size afiyet olsun
belki orada olduğum zamana denk gelirrrrrrrrrr

valla şöyle acık hava ısınsın diyorum görüşmek için ayarlarsan sevinirizz

Selam kızlar uyumuşum bu saate kadar ya kızım kreşten gelmiş servis beni uyandıramamış babası işten gelip almış çıkarmış çocuğu rezilliğe bakar mısınız? Allahtan hamileyim diye kıvırıyom ama bence bu hamilelik diil direk sorumsuzluk. :kedi: Hadi durmayın paralayın beni de kendime geleyim.

selamlar.. Kızlar KKda pro üye nerden olunuyodu bi ara linki vardı ama silinmiş. bilen varsa linkini yollayabilir mi? a.s

Selam kızlar uyumuşum bu saate kadar ya kızım kreşten gelmiş servis beni uyandıramamış babası işten gelip almış çıkarmış çocuğu rezilliğe bakar mısınız? Allahtan hamileyim diye kıvırıyom ama bence bu hamilelik diil direk sorumsuzluk. :kedi: Hadi durmayın paralayın beni de kendime geleyim.

yazık kız cocuga :D şimdi hamileliğin arkasına sığınıyon daha sonrada tekrarlanmasa barim :))):mymeka::roflol::roflol:

akannehir

Yine mi güzeliz, yine mi çiçek?
Hamdolsun
Taze mi bitti topik
Canın sağolsun
Amanın yine mi güzeliz, yine mi çiçek?
Hamdolsun
Altınbaş kadehe yağ gibi dolsun
tabiki burdaki topik baska topik meze olanı ama olsssuuunn huuu kimse yok muuu?

marya yıurum seni
yılın anası seçtim pikaçu:emir_bebek:

Yine mi güzeliz, yine mi çiçek?
Hamdolsun
Taze mi bitti topik
Canın sağolsun
Amanın yine mi güzeliz, yine mi çiçek?
Hamdolsun
Altınbaş kadehe yağ gibi dolsun
tabiki burdaki topik baska topik meze olanı ama olsssuuunn huuu kimse yok muuu?

gece çok genç, arzular şelale
haber etsek o yare
gelse bomonti'den
şereflendirse bizi
olsak teyyare

haydabree:teytey:

Back
X