- Konu Sahibi daemon
- #40.761
doğru ya iyi yapmışsın cnmmmm
eeeee ankarda yaşamanın farkı bu herhalde izmirden sonra bi garip geliyor bu şehirrrrr
bana kafamçokkarıştı
öyle walla..kuru ayazından başka bişeyi yok buranın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eeeee ankarda yaşamanın farkı bu herhalde izmirden sonra bi garip geliyor bu şehirrrrr
bana kafamçokkarıştı
bilmiyorumkismile ya napiimm gelme mi diycektimmeyvahedigeldismile
borcunu ödemeyen olursa tabıkıde hemen ararım seni kuzum merak etme sen..
faızlerı kırısırızaklinialirimsmile
alsanaalsanasmile
arada dağıtıyoz biz pembemaviyle densss
:dance:
salla popoyu p.mavi
birinin kocasının kuzeni
birinin g.müdürü
töbe yaaa![]()
Ben chicco soğuk buhar makinesi aldım. Daha doğrusu almadım bir arkadaşım kendi almış birde doğumda hediye gelmiş. İkincisini bana verdi. Ama o vermeseydide aynısını alacaktım etrafımdaki herkes onu kullanıyor. Sıcak olanı çok önermiyorlar. Bu arada kendin için sobanın yanına bir kap su koyabilirsin şimdilik bide öyle dene.
Günesim siz izmirde nerde oturuyorsunuz bide sakıncası yoksa kiranız nekadar merak ettim.
arada dağıtıyoz biz pembemaviyle densss
:dance:
salla popoyu p.mavi
:teytey::teytey: ben sana elh diyim sen de bana pemb de kaydirigubbakcemile3
birinin kocasının kuzeni
birinin g.müdürü
töbe yaaa![]()
borcu ödemeyen olursa
bir telefon kadar yakınım sana biliyon
canım burda kiralar uygun
tabi semtine göre
ama gelirler genelde dar
yani kira az gelirde genelde az
kendi yağında kavrulur genelde izmirli
varya beni hiiiiiiiiiiiiç ilgilendirmiyo eğer bi git bak napıyorum
yeminne sapıklık yaparım telefonuna
kac para lasım onu söleaklinialirimsmilegüzel iş ama faizlerde makul olalım biraz![]()
evet
gelme de
olmazmıbilmiyorumkismile
yada temizlik yapıyom de
yardım etmemek için gelmez belkiim
bu sabah kar var ankarada...... saolsun belediye başkanımız belediyecilikten sadece havuz ve alt geçit yapmayı anladığı için ne bir kar kürüme aracı ne tuz var yollarda. ancak gelebildim işe...
hemşerime insaflı ol daemgüzel iş ama faizlerde makul olalım biraz![]()
bornova ama osmangazıye dogru sakıncası yok tabi cnm 500 tl verıyoruz kıra
bu sabah kar var ankarada...... saolsun belediye başkanımız belediyecilikten sadece havuz ve alt geçit yapmayı anladığı için ne bir kar kürüme aracı ne tuz var yollarda. ancak gelebildim işe...
hemşerime insaflı ol daem
benim ilk evim kapıcılı güvenlikli site içindeydi
400dü
şimdikide sıfır bina
buda 400
Ben chicco soğuk buhar makinesi aldım. Daha doğrusu almadım bir arkadaşım kendi almış birde doğumda hediye gelmiş. İkincisini bana verdi. Ama o vermeseydide aynısını alacaktım etrafımdaki herkes onu kullanıyor. Sıcak olanı çok önermiyorlar. Bu arada kendin için sobanın yanına bir kap su koyabilirsin şimdilik bide öyle dene.
SEBEP:mymeka:
ben ilaç yazdırmaya gittim taammı
uyumadım:sm_confused:
maşallahh canımmmkızlar biz geldik doktorumuzdan meleklerim gayet iyikızım 438 gr oğlum 430 gr çok mutluyum minişlerimi gördüm ya yalnız 3 kilo aldığım için gene kızdı doktorum ne yapsam kilomu kontrol edemiyorum geçen ay 1 saat yürüdüm bi de şimdi yürüyüş de yasak.pazartesi de şeker yüklemesi yapılacak yaptıran var mı
neden ilaç yazdırdınkineeeee hastalk falan yok dımı
çiş yollarım enfeksiyon kapmış
antibiyotik kullancammafoldumben
bana kafamçokkarıştı