D
daemon
Ziyaretçi
- Konu Sahibi daemon
- #40.781
işte bendede tam tersi cnm ankaradan sonra izmir cok garıp gelıyr.hayata bak yaaaa
buldummm..
ozasfayla sen yer degıstır olsun bıtsın.. hehe he ehe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte bendede tam tersi cnm ankaradan sonra izmir cok garıp gelıyr.hayata bak yaaaa
gülme be:gitme:
Canım ben doğma büyüme İzmirliyim. İzmirin ekonomisini çok iyi bilirim. Annem ben doğum yaptıktan sonra sürekli benim yanımda kalacak. İzmirdeki evimizi kiraya vermek istiyorda o yüzden sordum hangi semtte ve nekadara oturduklarını. Bizim evimiz üçkuyularda ve kaleriferli fikir olsun diye sormuştum.
kac para lasım onu söleaklinialirimsmile
[COLOR="
çok paraaaaaaaaaa whuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwww![]()
buldummm..
hım anladm cnm uckuyulr ı tam bılmyrm bende ankaradan gelmeym yabancısym ama işte esım bornova asıgı anasına yakınyaa ehuheeh orda kırlar nekdr sanrm bırz daha fazladr dımı kalorıferlı fln olnca
kac para lasım onu söleaklinialirimsmile
[COLOR="
çok paraaaaaaaaaa whuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwww[/QUOTE]
[B][COLOR="Red"]doğum parasını çıkarmıyosa nolimbilmiyorumkismile[/COLOR]
ivet beni dinleyin..dinneyin bu kızı
beyin fırtınası
wuuu
özgeeeeeeeeeeee
patron baardımı kızzemuszemus
o ne öle yaBizim apartmanda 600 -700 civarıymış ama aidat var 150 TL kiralar belki aynıdır ama işin içine aidat girince değişiyor.
doğum parasını çıkarmıyosa nolimbilmiyorumkismile
buldummm..
günaydın kızlar nasılsınız burnum kanıyo sabahtan beri normalmiş bu aylarda yazıyo nette başka kanayan varmı napmamlazım acep
nevetbayanssulusmilegüneşim mi dogum parasını cıkarmaya calıısyo
günaydın kızlar nasılsınız burnum kanıyo sabahtan beri normalmiş bu aylarda yazıyo nette başka kanayan varmı napmamlazım acep
Günaydın tatli_cadi, kayıptın birkaç gündür? Hayırdır? İyisin dimi?Günaydın kızlar :gitme:
Tatlı cadı nen var kuzum?
benımde 16. haftamda basladı bır haftadır falan yoktu bugun yıne basladıbilmiyorumkismile
Günaydın tatli_cadi, kayıptın birkaç gündür? Hayırdır? İyisin dimi?