• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım ben doğma büyüme İzmirliyim. İzmirin ekonomisini çok iyi bilirim. Annem ben doğum yaptıktan sonra sürekli benim yanımda kalacak. İzmirdeki evimizi kiraya vermek istiyorda o yüzden sordum hangi semtte ve nekadara oturduklarını. Bizim evimiz üçkuyularda ve kaleriferli fikir olsun diye sormuştum.

hım anladm cnm uckuyulr ı tam bılmyrm bende ankaradan gelmeym yabancısym ama işte esım bornova asıgı anasına yakınyaa ehuheeh orda kırlar nekdr sanrm bırz daha fazladr dımı kalorıferlı fln olnca

hım anladm cnm uckuyulr ı tam bılmyrm bende ankaradan gelmeym yabancısym ama işte esım bornova asıgı anasına yakınyaa ehuheeh orda kırlar nekdr sanrm bırz daha fazladr dımı kalorıferlı fln olnca

Bizim apartmanda 600 -700 civarıymış ama aidat var 150 TL kiralar belki aynıdır ama işin içine aidat girince değişiyor.

günaydın kızlar nasılsınız burnum kanıyo sabahtan beri normalmiş bu aylarda yazıyo nette başka kanayan varmı napmamlazım acep

günaydın kızlar nasılsınız burnum kanıyo sabahtan beri normalmiş bu aylarda yazıyo nette başka kanayan varmı napmamlazım acep

benımde 16. haftamda basladı bır haftadır falan yoktu bugun yıne basladıbilmiyorumkismile

Tatlı cadı nen var kuzum?

sorma yaa .. hiç iiyi değilim mafoldumben
salı qünü muayne qünüm qelmişti dr qittik..
dr erken doğum riskin var dedi ve bir sürü ilaç verdi..
sürekli yatmam lazımmış :çok üzgünüm: bol bol su iç
ilişki yasak falan dedi..
içerden açılmam olmuş
dr sen 9 ay beklemezsin dedi :1no2: senağlama

Back
X