• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar buarada bişi sorcam nabzınıza hıc bakıyormusunuz

valla sağlık ocagında bakıyolar ayda bir
89du en son

yok hayatım yaa..ben sağlık ocağına hiç gitmedim..başka bi aşı var mı ki yapılacak olan?

ya kuşum hemen koş en yakın sağlık ocağına
gebeyim de
kart çıkartcaklar sana
aşılara onlar çağırıyo zaten
gitmezsen bile arayıp hatırlatıyolar sakın ihmal etme

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben yemeğe çıkıyorum..kendinize iyi bakıncokacimcoook

89du en son

ya kuşum hemen koş en yakın sağlık ocağına
gebeyim de
kart çıkartcaklar sana
aşılara onlar çağırıyo zaten
gitmezsen bile arayıp hatırlatıyolar sakın ihmal etme

tamam canım..gideyim bari bende sağlık ocaaana..teşekküra.s.

kızım yüxünden olabilermi CADIARZU

efet efet ondanmış ii napım ozmn ben talip olmayım kızına uklacım şimdi süt annesi oda napalım ben baska bi kıza talip olrm kısss cookkkk burdaaa dimi:)

89du en son

bnm sıklıkla 100 un ustunde cıkıyordaaaa doktor normla deıl dedı ama hamişlktn oncede bazn böle cıkyrdu duzensız bişler
elhamrada deynce panık atak gıbı bişi korktum valla dogumda problem olurmu bu nabız falan:(

bende epidural dusunuyorum ama emın degılım henuz.
sezeryan olursa epıdural yaptırırım heralde.
catlarım len yoksa.. yada tembıhlerım bebgımı gostermeyın kımseye dıye
aynennnnnnnnndelikafaduldeneşime dedim benden sonra ilk kucağına alacak kişi sensin kıyameti koparırım dedim ilk babasının sıcaklığını alsın kokusunu dedimm

89du en son

bnm sıklıkla 100 un ustunde cıkıyordaaaa doktor normla deıl dedı ama hamişlktn oncede bazn böle cıkyrdu duzensız bişler
elhamrada deynce panık atak gıbı bişi korktum valla dogumda problem olurmu bu nabız falan:(

yok be korkma düzelir o
hamileleiktekalp atışlarımız bilem hızlanıyo

aynennnnnnnnndelikafaduldeneşime dedim benden sonra ilk kucağına alacak kişi sensin kıyameti koparırım dedim ilk babasının sıcaklığını alsın kokusunu dedimm

ay bi manyak kendimi sanıyodum benbilmiyorumkismile

ben yemeğe çıkıyorum kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:( ne yıceksem yaaaaa sıkıldım dısarda yemekten:(

kızlar buarada bişi sorcam nabzınıza hıc bakıyormusunuz

Ben 4 haftada bir endokrinolojiye gidiyorum ozaman doktor hep 81-84 arası diyordu kendi doktorumda nabzın normal diyordu ama en son detaylı ultrasona girdiğimde doktor 95 nabzın taşikardi olabilir hergün belirli saatte nabzını ölç dedi gündüz 2 gün 3 gibi 95 çıktı ama aldığım tiroid hapının dozunu değiştirdiğimden olabileceğini düşündüm ama akşamları 6 da ölçtüğümde 84 çıkıyor bunu düzenli yazıp ilk kontrolde doktora götüreceğim

efet efet ondanmış ii napım ozmn ben talip olmayım kızına uklacım şimdi süt annesi oda napalım ben baska bi kıza talip olrm kısss cookkkk burdaaa dimi:)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmile:dilcikar:

Back
X