- Konu Sahibi daemon
- #40.981
Hadi yaa, yerim ben onu, nutellacı Masal.
opuyorumnanaktan masalım canım o benim teyzesiiiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yaa, yerim ben onu, nutellacı Masal.
gülkurusu canım kızçen hayırlı olsun...
oohh kızlar amma arttı bu ay yaw :)
gülkurusu canım kızçen hayırlı olsun...
oohh kızlar amma arttı bu ay yaw :)
opuyorumnanaktan sagol canım.
birşey sorcam kızlar bebeklerın gelışımlerını yazan topıge gırdım maaşallah en ırı bebekler bızde galıba, bir çok aya baktım bızımkıler en ırılerı. gerçı benım bebeğeem sizinkiler kadar iri degıl mafoldumben boy 23 cm kılo 270 gr en zayıf benım galıba :gitme:
gülkurusu gözün aydın canım, hayırlı evlat olur inşallah
bu arada dün siparişini verdiğim bebişimin baskılı cicileri gelmiş
akşama getirecek eşim hihoyyyt
gülkurusu gözün aydın canım, hayırlı evlat olur inşallah
bu arada dün siparişini verdiğim bebişimin baskılı cicileri gelmiş
akşama getirecek eşim hihoyyyt
valla olabılır canım. benim eşimin agzı kulaklarında kızı olacak dıye. evde benı bekleyen iki tane aşık kadın olacak dıyor. birbirinizi kıskanın beni sevgıye bogun dıye şımarıyo şimdıden. ama şu gerçek kı kızlar babalarına aşık oluyor. ben tepesınden ınmezdım babamın.
benim 17+4 te 200 gr dı ama dogru düzgün durmadığından boyunu ölçemedi dr en son da 1 ay falan olacak neredeyse 16 cm di simdi kaç oldu bilemiyorum ama sonucta doktor sana normal dediyse sorun yoktur canım kafana takma ayrıca da daha dur basındayız daha cok siserler yerimseniben
ben de istiyoruuuuum onlardan çok sekerler dimiii ama isim konusu kesimleşse sipariş vericem de hala bir ismi yok kızımın
güle güle giysin bebeğin canım
efet doru soluyosn bızimkide kız olursa babacı olack dıoye sevınıyordu ama erkek miş bakalm buda anneci olur diye umuyrdm ama yok buda babaya tepki veriyor![]()
[ımg]http://yfrog.com/208iiinq7j[/ımg]
üzülme canım bütün evlatlar enınde sonunda doğru yolu bulup anneci oluyor. sureklı kavga ettıgım annemin bir gun sesını duymasam mahvolurum. zaman alıyor ama oluyor opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan sagol canım. yarın cicilerın fotosunu beklıyoruz o zaman. aklinialirimsmile
ben de istiyoruuuuum onlardan çok sekerler dimiii ama isim konusu kesimleşse sipariş vericem de hala bir ismi yok kızımın
güle güle giysin bebeğin canım
opuyorumnanaktan sagol canım.
birşey sorcam kızlar bebeklerın gelışımlerını yazan topıge gırdım maaşallah en ırı bebekler bızde galıba, bir çok aya baktım bızımkıler en ırılerı. gerçı benım bebeğeem sizinkiler kadar iri degıl mafoldumben boy 23 cm kılo 270 gr en zayıf benım galıba :gitme:
oldumu olmadı demi offf neden yüklenmiyo resim ya
nasıl ya yıkanmıyor benim bildiğim yıkıyolar yani siliyolarKızlar bişey soracam. Bazı hastanelerde bebek doğduktan sonra vücudundaki verniks tabakası tam emilsin diye yıkanmıyormuş, bazı hastanelerde ise doğar doğmaz yıkıyorlarmış. Hangisi daha iidir, bileniniz duyanınız var mı?