• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşkım görmemmi yaaa sağol Anlattığına göre yeni resimler ekledim, nihayet oldu sağolasın Şeniz

buarada cosmo senin resmi kuculttum ben ciciler kısmında gördünmü
yapılısınıda annattım
[/QUOTE]

dae bana okutma o yazıyı beeealsanaalsanasmile

Daemon okuyunca tüylerim diken diken oldu, ne kötü bişeymiş yaa.

yok be kuzum 16 haftalıkken gitmiştim bizim sıpa büyümüşte bagdaş kurmayı öğrenmiş acmadı bacakları 13 subattda ayrıntılı ultasonum var ozaman kesin belli olur dedi dr bizde sabırsızlıkla 13 subatı bakliyoz teyzesi

hadi yaa benim de ctsi kesinleşti zaten daha ama öncesinde de büyük ihtimal kız demiştir doktor..bence kız seninkisii de

Benim Dr da mı bi acayiplik var ?
NE ayrıntılı ultrason istedi, nede aşı ol dedi
Gidip tokatlasammı acaba

yok be kuzum 16 haftalıkken gitmiştim bizim sıpa büyümüşte bagdaş kurmayı öğrenmiş acmadı bacakları 13 subattda ayrıntılı ultasonum var ozaman kesin belli olur dedi dr bizde sabırsızlıkla 13 subatı bakliyoz teyzesi

Bence kızn olcak senin, kız patlaması var.

akannehir ama benim oğluşum olacak olsaydı da aynı şeyleri dicektiiim 2.si için dedim demin zaten her anneye bir kız insallah diyee yerimseniben önce hayırlısı ama kız evlat daha yakın oluyor anneye o acıdan dedim canım benim yoksa evlat evlattır alabildim mi gönlünü bilmiyorumkismile

bence de her anneye bir kız lazım ( kızım olacak ya ondan böyle diyorum :jeyyar:)
ama bende bir görümce var bu tezinin tam tersi. erkekten beterdir. annesine bir hayrı yok.
allahım bebeğim inşallah halasına çekmez.

Gidip tokatlasammı acaba

kacıncı haftada olacak ası ve ayrıntılı ultrason benimkisi de demedi henüz bir dahaki kontrolüm de 20 şubatta yani 21+4 oluyorum o sırada

Gidip tokatlasammı acaba

bende bende kendiminkini tokatlıcam
çünkü aşı olmam gerektiği hakkında bişey demedi offfffff
aramakta istemiyommmm zırt pırtttttt

seninki kesin kız. erkek olsa sere serpe yatardı. kızlar edepli oluyor.
benim de ayrıntılı ultrasonum 13 şubatta. sabırsızlıkla bekliyorum

bende bende kendiminkini tokatlıcam
çünkü aşı olmam gerektiği hakkında bişey demedi offfffff
aramakta istemiyommmm zırt pırtttttt

aşıları dr.lar sölemiyo yaf kızlar
sağlık ocağında şeediyolar

bence de her anneye bir kız lazım ( kızım olacak ya ondan böyle diyorum :jeyyar:)
ama bende bir görümce var bu tezinin tam tersi. erkekten beterdir. annesine bir hayrı yok.
allahım bebeğim inşallah halasına çekmez.

gözünü korkutmak istemem ama kızlar halaya cekermisss bizde hala yok ben de kayınvalideme benzeyecek diye cok korkuyorum bilmiyorumkismile

ayrıntılı ultrasonunu cd ye çektiren varmııı

valla bacakları sımsıkı kapalıydı nerdeyse ayaklarını agzına götürcekti o yüzden hiç yorum yapamadı dr hatta banne kalkmıcam burdam öğrenmeden dedim ama uğraştı banamısın demedi zibidi bakalım ne gelcek hayırlısıyla gelsinde minişim hiç önemli degil

Back
X