2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
daemoncum sıkma canını sende. varsa arkadaşın komşun falan onlara git kafanı dağıt durma evde
bende evde yanlızken çok bunalıyordum herşeye ağlıyordum, birileri gelince geçiyordu sıkıntılarım.

en yakın komşusu benimmmopuyorumnanaktan ama bende evde yokunmmm:çok üzgünüm:

kızlar müzik dinletiyorum kızıma
hareketlendi yer değiştirip duruyor :asigim:

ayy kızlar herkes ne dertliymiş valla..
bizimkilerde allahtan öle şeyler yok
yoksa bende dayanamazdım valla

bizimkilerde onları çağırmıyoz diye bozuluyo anlaşılan
bi mantı fln yap da çağır deyip duruyolar son 2 haftadır gittiğimizde
ay insan kendini zorla davet ettirir mi ya
ben istersem çağırırım zaten aaaaa
ne mantısı kızzz hamile hamileee delimi nee boş ver yaaa geçenlerde eşimde dedi annesigili gelin diye bende tel de konuşuyolardı bağırdım geleceklerse yemek yapıp getirsinler akannehiraklinialirimsmileçok cadıyım valla
ama gelmediler yine biz gittik

en yakın komşusu benimmmopuyorumnanaktan ama bende evde yokunmmm:çok üzgünüm:

hemen evine çabuk. daeomon sana gelecek delikafadulden

kızlar müzik dinletiyorum kızıma
hareketlendi yer değiştirip duruyor :asigim:

benimki de demin hamsi balığı gibi oynuyordu. dünde babasına çok cilvelendi cadı.
bize tık yok :oklava:

bende ilk hamileliğimi öğrendiğimde eşimin kuzeninin düğünü vardı eşime dedim ben gelmeyeceğim saatlerce bangır bangır müzik birde sandelye üstünde gece 2 lere kadar oturamam zaten salon düğününden de nefret ederim dedim oda anlayışla karşıladı, eşimde düğüne gidince k.validemler nerde neden gelmedi deyin oda rahatsız demiş ozaman daha kimse bilmiyordu, şimdide bişeye ısrar etmiyolar hiç..

bende ılk hamılelıgımı ogrendıgımde esımın dedesı vefat ettı kaynvalıdemn babası yanı kanser hastasydı zaten hastanede yatyrdu beklenıyordu vefatıı ılk gunlerımde doktor rısk var dedıgı halde cenazesıne gıttım orda gecelere kadr bekledm hastanelrde gecelere kadar bekledım ama yınede kustuler bana karın aramadı sormadı gelmedı:( ztn aramzda hıc problemler yoktu nezmn hamıle kaldım sornlar basladı anlayıs gosterceklerıne daha cok ustume geldıler bu insanları anlayamıyorum yaaa

benimki de demin hamsi balığı gibi oynuyordu. dünde babasına çok cilvelendi cadı.
bize tık yok :oklava:

bizimkinin saatleri belli sabah az oynuyor
öğlen bu saatler en çok oynadığı zamanlar
akşam bazen çok bazen az keyfine göre akannehir

bende ılk hamılelıgımı ogrendıgımde esımın dedesı vefat ettı kaynvalıdemn babası yanı kanser hastasydı zaten hastanede yatyrdu beklenıyordu vefatıı ılk gunlerımde doktor rısk var dedıgı halde cenazesıne gıttım orda gecelere kadr bekledm hastanelrde gecelere kadar bekledım ama yınede kustuler bana karın aramadı sormadı gelmedı:( ztn aramzda hıc problemler yoktu nezmn hamıle kaldım sornlar basladı anlayıs gosterceklerıne daha cok ustume geldıler bu insanları anlayamıyorum yaaa

aman boşver ya herkes herşey için bahane bulabilir. bende görümcemin nişanına gimedim. nişandan bir gün önce de altın alacağım diye kuyumcuya gidip geldim az daha kanamadan kaybedecektim bebeğimi.
önce büyükler büyüklüğünü bilecek ki küçüklerden saygı görsünler.

ben hamile kalmadan önce gördüğüm rüyalardan yorulurdum çok rüya görürdüm.
hamile kaldım tersine döndü herşey.şimdi hatırlamıyorum gördüklerimi. zaten korkmakta istemiyorum rüyalarla ,eşim zaten gece çalışıyor yanlızım. bir uyansam daha uyuyamam
ha birde şu albasması diye bişey denmiş bi ara onu gördüm sabah
onun için doğumdan sonra hemen başınıza kırmızı kurdela takın gelmezmiş
gerçi benim anneanneme gelmiş alkarısı derler bizim oralarda
anneannemin dayısı bunun sırtına iğne batırmış zaten kemikleri olmadığı için de çıkaramıyormuş sonra yalvarmış bizimkiler 1 hafta evde çalıştırmışlar bunu
demiş sizin 7 sülalenize dokunmuycam çıkarmışlar oda kaybolmuş sonraaa
yani bizim sülalenin kızlarına gelmiyormuş daha çok var 7 sülalenin dolmasınakaydirigubbakcemile3

kızlar bizim şirket maaşımızı her ay ve tam olarak yatırıyormuş doğum iznimiz boyunca nasıl rahatladım anlatamam darısı sizlerin basına

bizimkinin saatleri belli sabah az oynuyor
öğlen bu saatler en çok oynadığı zamanlar
akşam bazen çok bazen az keyfine göre akannehir

benim cadı da sabah 5 te uyanıyor., sonra 9 da gene yuvarlanıyor.
öğlen 2 de akşam da 9-10 gibi kendini belli edip yatıyor :asigim:
şimdilik çok sakin umarım doğunca da böyle olur.

anneannemin dayısı bunun sırtına iğne batırmış zaten kemikleri olmadığı için de çıkaramıyormuş sonra yalvarmış bizimkiler 1 hafta evde çalıştırmışlar bunu
yani bizim sülalenin kızlarına gelmiyormuş daha çok var 7 sülalenin dolmasınakaydirigubbakcemile3

bu hikayenin aynısı sanırım her yerde varkaydirigubbakcemile3 benimde anneannem anlatır aynı olayı.
ben inanmıyorum öyle şeylere. düşünsene hep bize mi al basıyor . yurtdışında dünya alem doğuruyor onlara al karıları uğramıyor mu ??

bi gariplermiş valla

yemegımı de yedım şiştim..
cocugumun hala yıyesı var ama yemiycemm
kızlar ben bıraz uzanıcam gelırım yıne..

Uklacığım anneannenin dayısı ciddi ciddi sırtına iğne mi batırmış, yoksa bir deyim mi bu? Anneannenin nasıl kemikleri yokmuş? Evden neden çıkamamış? Sizinkiler kimi çalıştırmış evde? Pardon yaaa, ben anlamadım :utangac:

Back
X