- Konu Sahibi daemon
- #41.721
dÜn 5. Ayımıda doldurdum.
6. Ayına baŞladı bebĞİmm..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dÜn 5. Ayımıda doldurdum.
6. Ayına baŞladı bebĞİmm..
daemoncum sıkma canını sende. varsa arkadaşın komşun falan onlara git kafanı dağıt durma evde
bende evde yanlızken çok bunalıyordum herşeye ağlıyordum, birileri gelince geçiyordu sıkıntılarım.
ama bennnnmafoldumbenöyle bırı yok ne yazıkkıı
ne mantısı kızzz hamile hamileee delimi nee boş ver yaaa geçenlerde eşimde dedi annesigili gelin diye bende tel de konuşuyolardı bağırdım geleceklerse yemek yapıp getirsinler akannehiraklinialirimsmileçok cadıyım vallaayy kızlar herkes ne dertliymiş valla..
bizimkilerde allahtan öle şeyler yok
yoksa bende dayanamazdım valla
bizimkilerde onları çağırmıyoz diye bozuluyo anlaşılan
bi mantı fln yap da çağır deyip duruyolar son 2 haftadır gittiğimizde
ay insan kendini zorla davet ettirir mi ya
ben istersem çağırırım zaten aaaaa
en yakın komşusu benimmmopuyorumnanaktan ama bende evde yokunmmm:çok üzgünüm:
kızlar müzik dinletiyorum kızıma
hareketlendi yer değiştirip duruyor :asigim:
bende ilk hamileliğimi öğrendiğimde eşimin kuzeninin düğünü vardı eşime dedim ben gelmeyeceğim saatlerce bangır bangır müzik birde sandelye üstünde gece 2 lere kadar oturamam zaten salon düğününden de nefret ederim dedim oda anlayışla karşıladı, eşimde düğüne gidince k.validemler nerde neden gelmedi deyin oda rahatsız demiş ozaman daha kimse bilmiyordu, şimdide bişeye ısrar etmiyolar hiç..
benimki de demin hamsi balığı gibi oynuyordu. dünde babasına çok cilvelendi cadı.
bize tık yokklava:
niye şımarıyon ki kötü şeyler söledim laelaelaelaelae
bende ılk hamılelıgımı ogrendıgımde esımın dedesı vefat ettı kaynvalıdemn babası yanı kanser hastasydı zaten hastanede yatyrdu beklenıyordu vefatıı ılk gunlerımde doktor rısk var dedıgı halde cenazesıne gıttım orda gecelere kadr bekledm hastanelrde gecelere kadar bekledım ama yınede kustuler bana karın aramadı sormadı gelmedıztn aramzda hıc problemler yoktu nezmn hamıle kaldım sornlar basladı anlayıs gosterceklerıne daha cok ustume geldıler bu insanları anlayamıyorum yaaa
ha birde şu albasması diye bişey denmiş bi ara onu gördüm sabahben hamile kalmadan önce gördüğüm rüyalardan yorulurdum çok rüya görürdüm.
hamile kaldım tersine döndü herşey.şimdi hatırlamıyorum gördüklerimi. zaten korkmakta istemiyorum rüyalarla ,eşim zaten gece çalışıyor yanlızım. bir uyansam daha uyuyamam
bizimkinin saatleri belli sabah az oynuyor
öğlen bu saatler en çok oynadığı zamanlar
akşam bazen çok bazen az keyfine göre akannehir
kızlar bizim şirket maaşımızı her ay ve tam olarak yatırıyormuş doğum iznimiz boyunca nasıl rahatladım anlatamam darısı sizlerin basına
ay evet evet haklısın bilmiyorumkismile
ama sen bana kötü bişi dmezsinki
ben senin minik aşkınım
öle demiştin yabilmiyorumkismile
ha birde şu albasması diye bişey denmiş bi ara onu gördüm sabah
onun için doğumdan sonra hemen başınıza kırmızı kurdela takın gelmezmiş
gerçi benim anneanneme gelmiş alkarısı derler bizim oralarda
anneannemin dayısı bunun sırtına iğne batırmış zaten kemikleri olmadığı için de çıkaramıyormuş sonra yalvarmış bizimkiler 1 hafta evde çalıştırmışlar bunu
demiş sizin 7 sülalenize dokunmuycam çıkarmışlar oda kaybolmuş sonraaa
yani bizim sülalenin kızlarına gelmiyormuş daha çok var 7 sülalenin dolmasınakaydirigubbakcemile3
bi gariplermiş vallabende ılk hamılelıgımı ogrendıgımde esımın dedesı vefat ettı kaynvalıdemn babası yanı kanser hastasydı zaten hastanede yatyrdu beklenıyordu vefatıı ılk gunlerımde doktor rısk var dedıgı halde cenazesıne gıttım orda gecelere kadr bekledm hastanelrde gecelere kadar bekledım ama yınede kustuler bana karın aramadı sormadı gelmedıztn aramzda hıc problemler yoktu nezmn hamıle kaldım sornlar basladı anlayıs gosterceklerıne daha cok ustume geldıler bu insanları anlayamıyorum yaaa
ha birde şu albasması diye bişey denmiş bi ara onu gördüm sabah
onun için doğumdan sonra hemen başınıza kırmızı kurdela takın gelmezmiş
gerçi benim anneanneme gelmiş alkarısı derler bizim oralarda
anneannemin dayısı bunun sırtına iğne batırmış zaten kemikleri olmadığı için de çıkaramıyormuş sonra yalvarmış bizimkiler 1 hafta evde çalıştırmışlar bunu
demiş sizin 7 sülalenize dokunmuycam çıkarmışlar oda kaybolmuş sonraaa
yani bizim sülalenin kızlarına gelmiyormuş daha çok var 7 sülalenin dolmasınakaydirigubbakcemile3
yemegımı de yedım şiştim..
cocugumun hala yıyesı var ama yemiycemm
kızlar ben bıraz uzanıcam gelırım yıne..