2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
biz bebek arabasını aldık.. odasını boyattık.. ne gelirse Allahtan diyoruz :ecrin_bebek: almazsam da sonra sıkışırım.. hem bazı bebişler acele ediyoo :emir_bebek: arkadaşım 7,5 aylık doğurdu geçen gün.. düşünsene bişi yapmamış olsan kafamçokkarıştı .. bugün de zarada ikinci indirim başladı.. bişeyler aldım hiç kıyafet almamıştımm çook mutlu olduummm çook güzel şeyler varrr opuyorumnanaktan

zarada mı bende bakaym nerdekınde var cnm

arkadaşlar beşik ve bebek arabası konusunda tavsiye ettiğiniz veya almayı düşündüğünüz markalar var mı benim beşiklik yerim olmadığı için en küçük boyutlu bi şeyler istiyorum ama henüz hiç araştırma yapamadım

biz bebek arabasını aldık.. odasını boyattık.. ne gelirse Allahtan diyoruz :ecrin_bebek: almazsam da sonra sıkışırım.. hem bazı bebişler acele ediyoo :emir_bebek: arkadaşım 7,5 aylık doğurdu geçen gün.. düşünsene bişi yapmamış olsan kafamçokkarıştı .. bugün de zarada ikinci indirim başladı.. bişeyler aldım hiç kıyafet almamıştımm çook mutlu olduummm çook güzel şeyler varrr opuyorumnanaktan

ohh maşallah....öle oluncada beklemek zor olmazmı şekerim ya...

ben bi biberon ve emzik aldımm ee bide babası fenerbahçeli hastane çıkışı almıştı..yeter dimi:):)şimdilik..

Çocuk çocuktur kız erkek niye ayırt ederler ki

canım zihniyet işte ikiside allahın hediyesi hem en hayırlı evlat aslında kız evladıdır elleri ayakları düzgün olsun yeter...[/QUOTE]

anaaa sen anteplimisin kısssssssss ben ekimde ordaydım cok güzeldi esim oralı benim o kilisli gerci de dayılar falan antepte orda kaldım 4-5 gün falan hmm gene gelesim varyerimseniben

Kızlar Google gruplar'da 2010 Haziran anneleri grubunu kurdum.

http://groups.google.com/group/2010-haziran-anneleriKatılmak için şu adrese mail atar mısınız?

2010-haziran-anneleri@googlegroups.com

Gelen ilginç yazı ve mailleri burda paylaşalım

Bu iletiyi iletişim kurmaya çalıştığınız grubun (2010-haziran-anneleri) mevcut olmadığını veya bu gruba ileti gönderme iznine sahip olmadığınızı bildirmek için gönderiyoruz. Kayıt gönderememenizin nedenleri aşağıdakilerden biri de olabilir: bilmiyorumkismile

canım zihniyet işte ikiside allahın hediyesi hem en hayırlı evlat aslında kız evladıdır elleri ayakları düzgün olsun yeter...

anaaa sen anteplimisin kısssssssss ben ekimde ordaydım cok güzeldi esim oralı benim o kilisli gerci de dayılar falan antepte orda kaldım 4-5 gün falan hmm gene gelesim varyerimseniben
[/QUOTE]

gel kıss bu sefer yavrunla gelirsin inş.

ohh maşallah....öle oluncada beklemek zor olmazmı şekerim ya...

ben bi biberon ve emzik aldımm ee bide babası fenerbahçeli hastane çıkışı almıştı..yeter dimi:):)şimdilik..

aslında dediğin gibi eklemek de zor da bizde eşimde özellikle kurt var gibi duramıyoz kaydirigubbakcemile anca bu kadar durdurabildim kendimi.. Allah herkesin gönlüne göre versin heves işte :1rolleyes:
bizimki de tutturmuş gs hastane çıkışıyla çıkıcakmış.. :oklava: neyseki şimdilik ikna ettim, al ama hastanede onla durmasın sonra giydiririz diye :umursamaz: forma asacakmış ama ondan vazgeçmedi :oklava: gerçi buda yeter inşallah kararını değiştirmez..:Saruboceq:

Bu iletiyi iletişim kurmaya çalıştığınız grubun (2010-haziran-anneleri) mevcut olmadığını veya bu gruba ileti gönderme iznine sahip olmadığınızı bildirmek için gönderiyoruz. Kayıt gönderememenizin nedenleri aşağıdakilerden biri de olabilir: bilmiyorumkismile

Özge mail atmayı bi daha deneyebilir misin

ben forumdan aldım ama hepsinde vardır heralde.. %60-70 e geldi indirimler.. kaydirigubbakcemile2 normalde ne kadar pahalıymış dedimm içimdenn.. :oklava:

hehe supermiş foruma ugramak lazım bu aksam ama zarada bebeklere dair ne varki hiç dikkatımı cekmedı halbukı zara yada mutalaka ugrarrm:(

arkadaşlar beşik ve bebek arabası konusunda tavsiye ettiğiniz veya almayı düşündüğünüz markalar var mı benim beşiklik yerim olmadığı için en küçük boyutlu bi şeyler istiyorum ama henüz hiç araştırma yapamadım

bebek arabası chicco ct0.2 travel sistem aldık büyük hevesle.. arabamızın arkası epey büyük denedik de.. bi arkadaşımız kullanıyodu biz de en çok onu sevdik.. inşallah biz de memnun kalırız :icecream:

ben forumdan aldım ama hepsinde vardır heralde.. %60-70 e geldi indirimler.. kaydirigubbakcemile2 normalde ne kadar pahalıymış dedimm içimdenn.. :oklava:

bende cevahire gidicem ordan bakayım bari. Zaranın bebek kıyafetleri çok hoşuma gidiyor.

Grup adını yanlış yazmış olabilirsiniz.
* Grup sahibi bu grubu kaldırmış olabilir.
* Kayıt gönderme iznini almadan önce gruba katılmanız gerekiyor olabilir.
* Bu grup kayıt göndermeye açık olmayabilir.
banada bu geldi

hehe supermiş foruma ugramak lazım bu aksam ama zarada bebeklere dair ne varki hiç dikkatımı cekmedı halbukı zara yada mutalaka ugrarrm:(

çok detaylı şeyler yok tabi mothercare gibi değil.. bu arada mothercarede de indirim var.. ama tarz şeyleri var.. badyler, kazaklar var çok güzellerrr.. hele kızlara bi elbiseler varrr içimm gittii zemuszemus arkadaşlara falan almayı düşündüm a.s çok erken biliyorum ama ben kot ceket aldım tabi büyük aldım.. bady falan aldım.. yerimseniben

Back
X