Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben eminönünde sırf bebeklere yönelik bir han oldugunu biliyordum ama ismini bilmiyordum canım.. biz de gidecez.gunaydın hanımlar nasılsınız bugun.yaa bayagıdır aklımda bır turlu yazamadım bebegın kıyafetlerı ıcın emınonunde havuzlu han var en alt katı ozellıkle sırf bebek esyalarıymıs.cokta uygunmus fıyatları ben oraya gıtmeyı dusunuyorum onumuzdekı ay.nakıt parayla pazarlık sansımızda varmıs hem.bılenınız varmıydı bunu.
evet ya ben de isimlik olayına taktım..ozge şu gösterdiğin harflere takıldım çok güzel ankarada nerde var aceppppppp
ben eminönünde sırf bebeklere yönelik bir han oldugunu biliyordum ama ismini bilmiyordum canım.. biz de gidecez.
pazarları kapalı, ctesileri de 3 e kdr açık diye biliyorum bilmiyorumkismile
evet ya ben de isimlik olayına taktım..
nette onu araştırıyodum ben de, google a, bebek kapı isimliği fln yazıp arıyorum boshayallersmile
aa süper o zaman..yok canım yaa emınonunde cumartesı butun hanlar 6 ya kadar acık ben calıstım oralarda bılıyorum adı havuzlu han herkes bılır orda
gunaydın hanımlar nasılsınız bugun.yaa bayagıdır aklımda bır turlu yazamadım bebegın kıyafetlerı ıcın emınonunde havuzlu han var en alt katı ozellıkle sırf bebek esyalarıymıs.cokta uygunmus fıyatları ben oraya gıtmeyı dusunuyorum onumuzdekı ay.nakıt parayla pazarlık sansımızda varmıs hem.bılenınız varmıydı bunu.
Bebek Odası Tam Takım Beşik Karyola Babyhope, #17650824 Gittigidiyor.com
bıde buna bakın ama besık buyumuyor galıba
bu havuzlu han hakkında bazıları çok uygun diyor bazıları da pahalı diyor anlamadım gitti.
pazar günleri kapalı normal günlerde de 9-18 arası çalışıyormuş haberin olsun
bu havuzlu han hakkında bazıları çok uygun diyor bazıları da pahalı diyor anlamadım gitti.
yok canım yaa emınonunde cumartesı butun hanlar 6 ya kadar acık ben calıstım oralarda bılıyorum adı havuzlu han herkes bılır orda
aa süper o zaman..
biz bi kere hediyelik eşya için mi ne öle bi hana gitmiştik 3 de kapanmıştı..
ben de öle sanıyodum hep ya da hepsi..
çok iyi o zaman biz de rahat rahat gidebilriiz
benim annem bu işin içinde olan birisi toptan alıyordu ordan bebek kıyafetleri ve ucuza geliyordu tabiki şimdi çevresi çok geniş orda o sebeple ordan çok uyguna aldı benim bebişin çoğu ihtiyacını birgün beraber de gidicez.toptan fiyatları cok uygun oluyor ama perakende bilemiyorum fakat yine de eminim mağazalara göre daha uygundur.
hey allam ya . dur ben geleyim koli yapalım seninle olur mu delikafadulden
bende gelerim sempatiksalakcinni
aynı takımın büyüyen beşikli modeli de var canım özge atmıştı
canım ya o zman bulmuşumdur ama şimdi hiç hatırlamıyom bu takımı attığımı ben bilmiyorumkismileozgeeee canım varsa bı gondersene bakım yaaa
hihoyyytyaşasıınnn.çok mutlu oldum :dance::dance:
yaşasıınnn.çok mutlu oldum :dance::dance: