• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ozge şu gösterdiğin harflere takıldım çok güzel ankarada nerde var aceppppppp

gunaydın hanımlar nasılsınız bugun.yaa bayagıdır aklımda bır turlu yazamadım bebegın kıyafetlerı ıcın emınonunde havuzlu han var en alt katı ozellıkle sırf bebek esyalarıymıs.cokta uygunmus fıyatları ben oraya gıtmeyı dusunuyorum onumuzdekı ay.nakıt parayla pazarlık sansımızda varmıs hem.bılenınız varmıydı bunu.
ben eminönünde sırf bebeklere yönelik bir han oldugunu biliyordum ama ismini bilmiyordum canım.. biz de gidecez.
pazarları kapalı, ctesileri de 3 e kdr açık diye biliyorum
bilmiyorumkismile

ozge şu gösterdiğin harflere takıldım çok güzel ankarada nerde var aceppppppp
evet ya ben de isimlik olayına taktım..
nette onu araştırıyodum ben de, google a, bebek kapı isimliği fln yazıp arıyorum
boshayallersmile

ben eminönünde sırf bebeklere yönelik bir han oldugunu biliyordum ama ismini bilmiyordum canım.. biz de gidecez.
pazarları kapalı, ctesileri de 3 e kdr açık diye biliyorum
bilmiyorumkismile

evet ya ben de isimlik olayına taktım..
nette onu araştırıyodum ben de, google a, bebek kapı isimliği fln yazıp arıyorum
boshayallersmile

yok canım yaa emınonunde cumartesı butun hanlar 6 ya kadar acık ben calıstım oralarda bılıyorum adı havuzlu han herkes bılır orda

yok canım yaa emınonunde cumartesı butun hanlar 6 ya kadar acık ben calıstım oralarda bılıyorum adı havuzlu han herkes bılır orda
aa süper o zaman..
biz bi kere hediyelik eşya için mi ne öle bi hana gitmiştik 3 de kapanmıştı..
ben de öle sanıyodum hep ya da hepsi..
çok iyi o zaman biz de rahat rahat gidebilriiz

gunaydın hanımlar nasılsınız bugun.yaa bayagıdır aklımda bır turlu yazamadım bebegın kıyafetlerı ıcın emınonunde havuzlu han var en alt katı ozellıkle sırf bebek esyalarıymıs.cokta uygunmus fıyatları ben oraya gıtmeyı dusunuyorum onumuzdekı ay.nakıt parayla pazarlık sansımızda varmıs hem.bılenınız varmıydı bunu.

bu havuzlu han hakkında bazıları çok uygun diyor bazıları da pahalı diyor anlamadım gitti.
pazar günleri kapalı normal günlerde de 9-18 arası çalışıyormuş haberin olsun

Selma kızlar nasılsınız bakalım ben ıyı dıılım valla dun aksam 9:30 a kdr sırkette calıstım ıŞım bıtmedım bugnde erkendn kalktm calısmaya devam hala bıtmedı pes etttı yetŞtıremedm patrondan fırca yıcez artık:(

bu havuzlu han hakkında bazıları çok uygun diyor bazıları da pahalı diyor anlamadım gitti.

benim annem bu işin içinde olan birisi toptan alıyordu ordan bebek kıyafetleri ve ucuza geliyordu tabiki şimdi çevresi çok geniş orda o sebeple ordan çok uyguna aldı benim bebişin çoğu ihtiyacını birgün beraber de gidicez.toptan fiyatları cok uygun oluyor ama perakende bilemiyorum fakat yine de eminim mağazalara göre daha uygundur.

aa süper o zaman..
biz bi kere hediyelik eşya için mi ne öle bi hana gitmiştik 3 de kapanmıştı..
ben de öle sanıyodum hep ya da hepsi..
çok iyi o zaman biz de rahat rahat gidebilriiz

tabı canım cok ara sokaklardakı hanlar erken kapanabılır ama havuzlu hanın yerı mahmutpasanın gobegınde yanı kapanamaz o saatte caddeye cok yakın mahmutpasa caddesıne.

benim annem bu işin içinde olan birisi toptan alıyordu ordan bebek kıyafetleri ve ucuza geliyordu tabiki şimdi çevresi çok geniş orda o sebeple ordan çok uyguna aldı benim bebişin çoğu ihtiyacını birgün beraber de gidicez.toptan fiyatları cok uygun oluyor ama perakende bilemiyorum fakat yine de eminim mağazalara göre daha uygundur.

bazı topiclerde pahalı diye yazanlar olmuş. bende hiç gitmediğim için bilemiyorum
eğer pahalıysa gittiğime de değmez. zaten cumartesi de çalışıyorum gitmem imkansız şu anda :delphin:

pahalı olurmu canım nakıtle gıt toptan al catır catır pazarlık var oralarda nakıte hıcbır esnaf dayanamaz

ya bu bebek odaları çok canımı sıkıyor.
beğendiklerim pahalı o kadar da paramız yok. almasam içimde kalacak.
off ki ne off :1no2:

ozgeeee canım varsa bı gondersene bakım yaaa
canım ya o zman bulmuşumdur ama şimdi hiç hatırlamıyom bu takımı attığımı ben bilmiyorumkismile

beyaz çiçekli kulplu olanı atmıştım ama bunu hatırlayamadım

masal emin misin kız

Back
X