• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
elhamraaaa sen de bizimkinden alll :mymeka:

kım kızdırdı senııı

ay evet cok guzelmıs kısss..
evet canım sıfırını getırıyolar
ama atladıgım bı noktra var bu gardolap ıkı kapılı:S
acaba uc kapılısını yaparlarmıkı

kıs daha karar vermedık egerkı senın alacagın yerden alma ımkanımız varsa ordan alalım..
ay ama ıkı kapılı bu dolap bunun uc kapılı modelı yok mudur ki..

heee alayım ordanda
nakliye parasıda bi okadar şaapsın bana dimi

ukla sen de bizim mobilyadan alcan mı
bak 4 kişi gidp 500 e fln alabiliriz heee
:roflol:
kaydirigubbakcemile3
kıs bide komidinin olacak ya 4 çekmeceli..
naapcan 3 kapılı dolabı o kdr
dogru sıfonyer var bıde
heee sakın ekme beniii basarım evini haa yewrumm:hulya:
yok kuzum ekmemmm meraklanma.. oglumun cıcıısnıde getır emı

benim de tek içime sinmeyen yeri dolabının içi falan canım güzel bir konuya değindin ama sanırım yok :gitme:
kızalr bı zen ıyısı bı aksam bulusalım gıdelım ucumuz orda bı pazarlık yapalım hemde bı guzel ınceleyelım.. onceden sıparıs vermıs oluruz odemenın bı kısmın bırakırız kapora gıbı olmazsa yada ısteyen alır evıne hemen.. ne dersınız??

canım 3 kapılı olmasa da olur ama dolabının iç kısmı cok kullanıslı gelmedi bana inceledim de arkadaslara sordum iyi daha ne olacak diyorlar ama baska dolaplara baktım daha cok gozu falan var ben onuniçine bir adet daha sunta kestirip raf yaptırıcam bir alayım da
hmm içini hatırlamıyorum ben yaa..
evet bişiler yaptırılır mutlaka..

kesin as ermissindir.
Allaha sükür,bende tak diye biraktim aninda.hicde canim istemiyor.yanliz tazi gibi oldum acayip koku aliyorum.asagida sigara iciyorlar balkon kapisini acinca aninda aliyorum.2.kattayim birde.cok pis kokuyormus meger.nasil icmisim bunca yil.

:):) efet rahatsz edıcı bi koku ama ben anlamdm nasıl oluyr aş erıyrm bunaa tadını bile bilmdgm bişi

ooo bebek mobilyaları bakılmaya başlanmış bile bende istiyorum bende kaydirigubbakcemile3 nerden bakıyosunuz alan varmı ?

Babyhope Lüks Büyüyen Bebek Odası Takımı-930 | | Bebefix.com
canım bak bu linke..
3 kişiye de indirim yaparlar herhalde..
ama yatak fln yok tabi içinde
elbette fabrika daha uyguna gelir ama fabrikada da işte parça parça almak yorup sinir edebilir belki..
suraya sen de bi gelirsin olmazsa üçümüz için fiyat neler yaparlar bi konusuruz
bak daemona birsürü hediye de saymışlar
yatagı fln da kakalattırırız biz

yatağı arkadasım güngören de bir alışveriş merkezinden almış simdi hatırlamıyorum da sorarım o cok gezdi araştırdı hem kaliteli hem ucuz aldı herseyini.ona soruyorum ben.yatak yazlık ve kışlık olarak 2 taraflıymış 50 falandı sanırım belki ordan alırım yatağını da yataşta falan çok pahalı.fabrikasında da 35 liraydı.
tabiki öyle yaparız indirim ne kadar yapacaklar ona bakarız önce bir neden olmasın canım olur tabi

canım bak bu linke..
3 kişiye de indirim yaparlar herhalde..
ama yatak fln yok tabi içinde
elbette fabrika daha uyguna gelir ama fabrikada da işte parça parça almak yorup sinir edebilir belki..
suraya sen de bi gelirsin olmazsa üçümüz için fiyat neler yaparlar bi konusuruz
bak daemona birsürü hediye de saymışlar
yatagı fln da kakalattırırız biz
orda yatagını falan da verıolar zaten yanında canta falan fılanda saydılar

kaydirigubbakcemile3

dogru sıfonyer var bıde

yok kuzum ekmemmm meraklanma.. oglumun cıcıısnıde getır emı

kızalr bı zen ıyısı bı aksam bulusalım gıdelım ucumuz orda bı pazarlık yapalım hemde bı guzel ınceleyelım.. onceden sıparıs vermıs oluruz odemenın bı kısmın bırakırız kapora gıbı olmazsa yada ısteyen alır evıne hemen.. ne dersınız??
evet olabilir.
akşam zor olur ama bir ctesi fln gitsek daha iyi olmaz mı bilmiyorumkismile

ay bende varya cok fena seyler yapcam kesinbilmiyorumkismile

allah korusun son anda sezeryana falan alırlarsa benı soylıycem doktora kımseye gostermeyın bebgımı ben uyanana kadar dıye..
dusunsenıze herkes mıncıklamıs ble olcak ben goremıycem yok yaaa.. dagıtırım orayı valla

kızlar ctesi günü kozyatağı carrefourun karşısında çilek mobilyanın arkasında mother care nin fabrika satış mağzasına gittim mobilyalarda vardı yatak dolap felan tek tek satılıyo çok güzeller vede 199 liraydı

canım ben-gay dıye bı ilac

Canım bırak ben-gay kullanımını bazı nemlendirici kremler bile hamilelikte kullanılmıyor. Özellikle kas gevşetici sınıfına giren hiçbirşeyi doktora danışmadan almamak gerekli. Hiç bir ilaç doktora danışmadan alınmaz ama kas gevşeticiler özellikle alınmamalı. zaten arkadaşlar bahsetmiş ama dayanamadım yazayım dedim. Muhtemelen birkerelik kullanımdan bişey olmaz ama sen yinede doktoru arayıp bir danış.

benimde büyümüşler maşallahları var artık eski sütyenlerim olmuyo
cumartesi emzirme sütyeni aldım offf acayip rahatmışş

Ben 3 aydır emzirme sütyeni kullanıyorum onlar bile küçülmeye başladı sinir oluyorum :(

Kızlar ben hamilelik öncesi ciddi bir sigara tiryakisiydim öyle günde yarım paket falan değil bildiğin 2 paket içiyordum. Hamile olduğumu öğrendiğim gün bıraktım. İlk bir hafta günde birtane içtin sonrasında onuda kestim . Üstelik acayip tiksinmiş durumdayım şimdi yanımda içtiklerinde yada eşim mutfakta içip geldiğinde çok rahatsız oluyorum. Fakat bir haftadır bir yoksunluk hissi başladı canım sigara istemiyor asla ama hani ramazanın ilk günü elimizi kolumuzu nereye koyacağımızı şaşırırız ya onun gibi bir durum sinir oluyorum bu duruma.

ooo bebek mobilyaları bakılmaya başlanmış bile bende istiyorum bende kaydirigubbakcemile3 nerden bakıyosunuz alan varmı ?
al canım topikcek bunu alcaz nerdeyse ehehehe

yatağı arkadasım güngören de bir alışveriş merkezinden almış simdi hatırlamıyorum da sorarım o cok gezdi araştırdı hem kaliteli hem ucuz aldı herseyini.ona soruyorum ben.yatak yazlık ve kışlık olarak 2 taraflıymış 50 falandı sanırım belki ordan alırım yatağını da yataşta falan çok pahalı.fabrikasında da 35 liraydı.
tabiki öyle yaparız indirim ne kadar yapacaklar ona bakarız önce bir neden olmasın canım olur tabi
hmm tamam o zaman bir gün belirler gideriz..

allah korusun son anda sezeryana falan alırlarsa benı soylıycem doktora kımseye gostermeyın bebgımı ben uyanana kadar dıye..
dusunsenıze herkes mıncıklamıs ble olcak ben goremıycem yok yaaa.. dagıtırım orayı valla

off içim bi fena oluyo dae vermesinner ya bizden başkasına

mother care deki hasır beşiğin komple fiyatının 70 olduğunu düşünmüyorum kızlar
sadece sepet fiyatıdır, üstüne koyulması için 2 alternatifleri oluyor sabit ve sallanan tahtası
eşim bugün istinye parktan sormuş sepeti 105 tl, sallanan tahtası 80 tl sabit ayakları biraz daha ucuz 50 tl sanırım

Back
X