• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

burdayım canım

STELLACIĞIM VE DİĞER KIZLAR, SİZDEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM. KAFAYA TAKTIM VE ŞİMDİ MOTHERCARE İLE KONUŞTUM, SADECE ÜZERİNDEKİ SEPETİ 69.90 TLYMİŞ. DÜN SÖYLEMEDİLER AMA ALTINDAKİ APARATINI AYRI SATIYORLARMIŞ. ÇOK UTANDIM, TEKRAR ÖZÜR DİLERİM. :kedi::kedi::kedi:

Canım gebeliğin 24. haftası her hamileye şeker yüklemesi yapılıyor gebelik diyabeti olup olmadığına bakılıyor. Genelde 50 gramlık glikoz veriyorlar önce vermeden sonrada verdikten bir saat sonra kan alıyorlar. ama riskli kişilere (yani kolo yada genetik açıdan risk taşıyanlara yada şikayeti olanlara) 100 gramlık yükleme yapılıyor 2 saat boyunca yarım saatte bir kan alınıyor. Sonuçta bişey çıkarsa önce diyet uygulanıyor diyetle düşmezse hamilelik boyunca insilün kullanmak gerekiyor.

teşekkurler cnm daha doktorm bişi solemedıde ondan merk ettım:(

kaydirigubbakcemile3

mother a cumartesi öğleden sonra archi kartaldan 3 de çıkacak
4 olmadan gelir kozyatağına

uklaa bu hafta emınonune gıtmıycekmıydık kuaforden sonra devreler yandı sut kızımın anasının hehe heh

kızlar siz bu qöbüş kaşıntısına napiosunuz
ya ben deriye temas etmiorum ama kıyafetimin üstünden kaşıyorum
acaba iz kalırmı kii bilmiyorumkismile
ama çok felaket kaşınıo napcam ben yaa mafoldumben

benimde çok kaşınıyor ama kaşımıyorum her akşamda çatlak kremimi sürüyorum
bol bolda su içmeye dikkat ediyorum
su çok önemliymiş

ayyyyyyy benim kız kudurdu :asigim::lepi:

STELLACIĞIM VE DİĞER KIZLAR, SİZDEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM. KAFAYA TAKTIM VE ŞİMDİ MOTHERCARE İLE KONUŞTUM, SADECE ÜZERİNDEKİ SEPETİ 69.90 TLYMİŞ. DÜN SÖYLEMEDİLER AMA ALTINDAKİ APARATINI AYRI SATIYORLARMIŞ. ÇOK UTANDIM, TEKRAR ÖZÜR DİLERİM. :kedi::kedi::kedi:

akannehir altındaki apartı ne kadarmış
yani toplam ne kadara qelio jnmCADIARZU

bende tum subelerın nosunu esıme verdım hepsını ara sor hangısınde var dıye dedım. oda tam sımdı aradı nıye benle dalag gecıyosun dıye tamam ne ıstıyosan onu lalaım yapma böle seyler dedı manyak kocam=))

aman kıs ne özru bısıycık olmas=))

öptüm şekerlerim geleceğum daaa

:sinifsinif:
benimde 7-11 arasında abim hakan beyden randevu alacak yer yokmuş 1 marta kadar aradan al diyecek 2 lidede öyle olmuştu
valla abimin eşi 2 yeğenimde de orda yaptı çok rahat ve temiz bende orda yapcam annem ve abimde orada ameliyat oldular zaten abim orada çalışıyo ::))) ben normalde diğer hastalıklaarım için de oraya gidiyorum hep

evet hakan beyden 1 ay evvelinden almak gerekiyo randevuları ama çok işinin ehli bi insan bende 15 inde gidicem bu ay kısmetse hemde cinsiyet kesinleşicek sanki orda hep sezeryana teşvik var gibi geliyo bana medipolde ondan dedm boşuna kesmesinler bizi ne kadar tanıdğım varsa sezeryan oldu hep :sinifsinif: neyse benim doktorum leyla hanım nasıl bi doktor acaba abinden bi öğrenebilirmisn benim için hangisi iyi acaba insan tereddütde kalıyo

kızlar siz bu qöbüş kaşıntısına napiosunuz
ya ben deriye temas etmiorum ama kıyafetimin üstünden kaşıyorum
acaba iz kalırmı kii bilmiyorumkismile
ama çok felaket kaşınıo napcam ben yaa mafoldumben

benim de bazen azıyoo, annemler sakın kaşıma dedii :olmaz: ben de krem, bebeyağı felan sürüyorum kaşındığında sürerken geçiyo kaşıntısı sositososito

ayy canım yaaa
kıyamam
kaydirigubbakcemile3

taam önemli değil affettik..
Şeniz

benimde çok kaşınıyor ama kaşımıyorum her akşamda çatlak kremimi sürüyorum
bol bolda su içmeye dikkat ediyorum
su çok önemliymiş

ayyyyyyy benim kız kudurdu :asigim::lepi:

ya kaşımadan duramıyorum
kudurcam yoksaaa eyvahedigeldismile:kedi:
yerim ben senin kızı yaaa dışardan hissedilio mu vuruşları?
yani eşin hissetmeye başladı mı artık :emir_bebek:

ayhhh forum yordu benı resmen kosuyo gıbı hısseıdyorum kendımı

benim de bazen azıyoo, annemler sakın kaşıma dedii :olmaz: ben de krem, bebeyağı felan sürüyorum kaşındığında sürerken geçiyo kaşıntısı sositososito

ya benim çok fena dayanamıyorum
canım acımasa tırnaklıcam da karnıma dokununca canım acıyo zaten
derime temas ederek kaşıyamıyorum
çok su içince de bu sefer wc den çıkamıyorum
yatak döşek taşımam lazım oraya anca kaydirigubbakcemile3
qöbüşüme avonun vücut nemlendirici kreminide sürüyorum ama
nafilee kafamçokkarıştı

hım 1 hafta sonraya randevu alcm ozmn soler belkıde 24.haftaymısyaaa sanrm

ben arada tetanoz aşısı olmak durumunda kalmıştım kedi tırmığı yüzünden.. :oklava: bi dahaki aşı tam bir ay sonra mı yapılmak zorunda bilmiyorumkismile öyleyse 21+2 de oluyoruzz bilmiyorumkismile şeker yüklemesini 21+2 de yapmaz heralde dr :olmaz: aşıyı da 24. haftaya bırakabilir miyiim fikriniz var mı?? CADIARZU

Back
X