• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bişey sorcam işsizlik maşı alabilmek için illa işverenin mi işten çıkarması lazım???

ben de sabah doğumdan sonra 1 sene içinde istifa edersek tazminatımızı alabiliyor muyuz bilgisi olan var mı yazdım ama sanırım kimse bişey bilmiyor bu konuda ya da arada kaynadı yazdığım ben de görmemiş olabilir o da var tabi birkaç sayfaya baktım yoktu ama bişi o konuda

ben de sabah doğumdan sonra 1 sene içinde istifa edersek tazminatımızı alabiliyor muyuz bilgisi olan var mı yazdım ama sanırım kimse bişey bilmiyor bu konuda ya da arada kaynadı yazdığım ben de görmemiş olabilir o da var tabi birkaç sayfaya baktım yoktu ama bişi o konuda

canım ona cevap vermişlerdi, kimdi hatırlamıyorum şimdi
evlilikte oluyormuş o dediğin doğumda olmuyormuş
öyle demişti arkadaş

istanbulda yarınki hava durumu yine değişmiş
karla karışık yağmur diyor, çarşambada hafif kar
bugün hava güzel diye sevinmiştim :umursamaz:

kızlar ya bu konuda çok moralim bozuk şimdi ben 4 senedir aynı şirketteym ama bizim şirketler grubu olduğundan arada sskları alıp diğer şirkete geçiriyolar 24 aralıkta yine çıkış yapmışlar diğer şirkete geçirmişler ama arada 4 gün boşluk bırakmışlar şimdi ben doğum parası alabilirmiym sizce mayıs ayında ayrılıcam işden

he şimdi okudum pardon cnm

istanbulda yarınki hava durumu yine değişmiş
karla karışık yağmur diyor, çarşambada hafif kar
bugün hava güzel diye sevinmiştim :umursamaz:

ya bu istanbul havasına hiiiiiiiiiiiiiç qüven olmuyoo boshayallersmile

kızlar ya bu konuda çok moralim bozuk şimdi ben 4 senedir aynı şirketteym ama bizim şirketler grubu olduğundan arada sskları alıp diğer şirkete geçiriyolar 24 aralıkta yine çıkış yapmışlar diğer şirkete geçirmişler ama arada 4 gün boşluk bırakmışlar şimdi ben doğum parası alabilirmiym sizce mayıs ayında ayrılıcam işden

kesin emin değilim ama bizim şirkette de buna benzer bişey yaşadım
arada boşluk vermemişlerdi bende
işten çıkacağım için tazminatım yanarmı diye düşünüyordum
gidip muhasebeye sorduğumda yanmaz demişlerdi
yanmadıda çalıştığım yıl üzerinden fazla fazla ödediler herşeyi
sende bi sor istersin

bizim şirkette başka bi grup şirketine geçirmişti ama yeni sözlemşe falan imzaladık tüm haklarımız devrolmak kaydı ile diye CADIARZU size haber vermeden nasıl geçiriyolar?? ama grup şirketiyse ispat etmen kolay olur sanırım bi zorluk çıksa bile sempatiksalakcinni

canım ona cevap vermişlerdi, kimdi hatırlamıyorum şimdi
evlilikte oluyormuş o dediğin doğumda olmuyormuş
öyle demişti arkadaş

bizim şirkete has bi durum mu acaba?çünkü buradan birkaç arkadas o sekilde ayrılmış buradakiler bana öyle söylediler

offf ben de ev bakıyorum yaa...
subat sonunda ya da mart sonuna kadar taşınmamız lazım bizim..

off gözümde nasıl büyüyor anlatamam..

neyse ki dün kayınvalidemler geldi de eşimi bir taşınma şirketi ile taşınmamıza ikna ettiler..
biz bişi yapmıcaz, kolileri bile gelip firma yapacak sonra da yeni evde aynı yerlerine yerleştireceklermiş..
biraz pahalı ama sağlığımızdan de değerli değil yani..

şu iş bi bitse de kurtulsam offf

Evet biliyorum Hakan Beye sormuştum ağzını aradım ben sizden randevu almak istemiştim aslında başta ama normal randevu vermediler dedim ben artık doğumlara girmiyorum dedi :gitme: dünyam yıkıldı çok isterdim onun doktorum olmasını ben bahar hanıma daha önce gitmiştim ama hiç memnun kalmadım başından savar gibi muayene ediyo sema hanımdan da görünüşde elektrik alamadım off bilmiyorm yaaaa :umursamaz:
bi dene bakalım bu iyidir belki???

neyse ki dün kayınvalidemler geldi de eşimi bir taşınma şirketi ile taşınmamıza ikna ettiler..
biz bişi yapmıcaz, kolileri bile gelip firma yapacak sonra da yeni evde aynı yerlerine yerleştireceklermiş..

bizde de aynı dert var canım taşınma işimiz var :gitme:

o 4 günü şirketten iste ssk yatmadıysa

yok canım alınmıyor,ama sen hamileyken seni işten çıkarırsa
hem tazmşnat hem kıdem hemde 8 aylık maaşı ödüyorlar

efet cnm bende tasınırken tasıma sırketıyle anlştık gercktn cok profosyeneller bır bardagıma bile zarar gelmedi. tektek cekmecelerımı bıle kontrol edıp bişi varsa kutulayıp öle tasıdılar ben bılmıyordm ole oldgunu cogu esyaalrımı kendım toparlamıştım sadece yetıstıremedıgm cekmeclr vs kalmıst ı bılseydım hıc ugrasmazdm adamlr cok ınce calısyrlr

Back
X