• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşkım ben duşa girmeden önce kociş banyoya elektrkli soba koyup fırın haline gelene kadar ısıtır :1rolleyes:
Sende bi dene hasta olmazsın inş. :1rolleyes:
ya kızlar nasıl yıkanıyorsnz bu havada ben dusa bi girsem aksamına hastayım:( cok usuyrm zaten dustayken bilee:(:( saclrm yaglanmasa kokmucamı bılsem hıc yıkanmıcm kısın yazında cıkmıcam dustan:(

ya kızlar nasıl yıkanıyorsnz bu havada ben dusa bi girsem aksamına hastayım:( cok usuyrm zaten dustayken bilee:(:( saclrm yaglanmasa kokmucamı bılsem hıc yıkanmıcm kısın yazında cıkmıcam dustan:(
kız ben de duşta ısınıyorum valla sıcak sıcak oohhh bayanssulusmile

rekora kosuyorum 57 kılo olmusummm..delikafadulden
tam 10 kilo olmusum
bebikimde 570 gr..
kımıl kımıldı yıne..
aha burdan duydum 10 ubilmiyorumkismile
Sadece 5 kilocukmu yaa masallah valla ne diyim az kilo almak da bi basari bencee :nazar:
bende 5-5.5 almışım 55 olmuşum
şimdi bu iyi mi kötümü beakannehir
ciciler bolumunde oglumun cicilerini ekldımmm..
bak sende gelınımın anası...

ee 10 derken annamadım o nedemek kiibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
neyse anlamayım bosver:utangac:

bakim du bende 2 parça bişi eklemiştim sende bak yawrum

lülülülülülü

geldin mi kuş
geldim minik kuşum
accık ilgilen benne

hadi hadiiiii....
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

pis karı nolcak..
sendede mı tık yokbilmiyorumkismile

yok tabi cnm ne tıkı :) kocama dıyom uzak dur benden buaksam yıkanamam ben yıkancaksamda işten glr gelmez yıkanp kurulnp yataga gırıyrm :D yada gunduz evdeysem yıkanyrm bıdahada sokaga cıkmyrmyoksa hemen şifayı kapıyorum:):) kocamda avcunu yalıyor ehehehe napım:(sempatiksalakcinni

Aşkım ben duşa girmeden önce kociş banyoya elektrkli soba koyup fırın haline gelene kadar ısıtır :1rolleyes:
Sende bi dene hasta olmazsın inş. :1rolleyes:

mantıklıda sonrasndada cok usuyrm buaralrda cok sogukyaa işte yıkanp dırek yataga gıryrm bidaha wcye bıle cıkamyrm :(

aha burdan duydum 10 ubilmiyorumkismile

bende 5-5.5 almışım 55 olmuşum
şimdi bu iyi mi kötümü beakannehir

bakim du bende 2 parça bişi eklemiştim sende bak yawrum

geldim minik kuşum
accık ilgilen benne

onu ben mı yazmısımbilmiyorumkismile
kımseye soleme.
10 kılo almısım evet:ecrin_bebek:

Bende çok üşüyünce direk duşa giriyorum kesinlikle daha iyi ısınıyor insan duştan sonra . Bu arada yanlış anlaşılmasın benimde duş sebebim tabiki hijyen

Yemeslerrrr :jeyyar: :jeyyar:

valla biz hamile olduğumu öğrendik bacı-kardeş moduna girdik gecen esime sordum pek bir iyi geçiniyoruz artık senle dedim nasıl yani dedi kardeş gibi olduk dedimanlamadı başta sonra baya bi güldüü yok be güzellik bebek rahatsız olur bişey olur diye korkuyorumhani kanaman da oldu falan dedi.öyle de kaldııı akannehir hayır benim de şikayetim yok ama merakım ve endişem var doğal olarak yaniii??

Back
X