- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- 413
- Konu Sahibi daemon
- #44.741
[ımg]http://img69.imageshack.us/img69/6973/image27j.jpg[/ımg]
dünürüm bu dahada ziperrmişşşş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[ımg]http://img69.imageshack.us/img69/6973/image27j.jpg[/ımg]
ayyyyyyy benim oğluşumda buna benzesinnnnnnnnnn
[[/IMG]
ayyyyyyy benim oğluşumda buna benzesinnnnnnnnnn
![]()
dünürüm bu dahada ziperrmişşşş
bızdede yarma derler..
Annem onun cok guzel ayranlı corbasını yapar ayy canım ıstedı anneme solıımde yapsın bana..
hoppssss noluyo öle dünür münür...
klava:
benim eşimin qözler yeşil ama koyu yeşil olduğu için renki qözlü olarak adlandırmıorumbenim oğlumda benzesin :) babasıda bende renkli gözlüyüz ama bakalım ne çıkacak :)
KIZ NAPCAN SANA BİDE KOCANA BENZESE YETER BEN İSTEMEM KOCAMA BENZSN BIRZ BIRZDA BANA ZATEN BİZDN BÖLE Bİ COCUK CIKMAZ EHEHEH YANİ KOCM VE BENDNopuyorumnanaktan
Sarışın arkadaşlar alınmasın okuduğum küçük bir fıkrayı paylaşmak istedim
"Sarışının hamile hali
Hamile olan sevgili sarışın kuzenim, gebelikle ilgili okuduğun; "Bebekler zekalarının %80'ini anneden alıyorlar." makalesinden sonra panikle bana dönüp; "Ay inanmıyorum. Bana ne kalacak o zaman?" diye sorduğunda sana; "Üzülme öyle bile olsa senin kaybedeceğin bir şey yok!" diyemedim ya! Lanet olsun içimdeki insan sevgisine!:)))))))))))))))) "
mrb kızlar muhabbetinize direk giriorum ama bişi sormak istiorum benim böle pötçüğümden(kuyruk sokumuda diolar) sol bacağıma doğru bi ağrım var feci şekilde sizdede oluomu?
İnşallah canım.:asigim:bizim ailede mavi qözlü çoooooook var
hele eşimin ailesinde eşim hariç qörümcemler kaynım kaynanam kayınpederim
hepsi renkli qözlü .. benim abimde renkli qözlü
ve eşimde bende karadenizli olduğumuzdan
sarışınızz
belkide benzer oğlum dimiiiii:asigim:
bızdede yarma derler..
annem onun cok guzel ayranlı corbasını yapar ayy canım ıstedı anneme solıımde yapsın bana..
KIZ NAPCAN SANA BİDE KOCANA BENZESE YETER BEN İSTEMEM KOCAMA BENZSN BIRZ BIRZDA BANA ZATEN BİZDN BÖLE Bİ COCUK CIKMAZ EHEHEH YANİ KOCM VE BENDNopuyorumnanaktan
"Sarışının hamile hali
Hamile olan sevgili sarışın kuzenim, gebelikle ilgili okuduğun; "Bebekler zekalarının %80'ini anneden alıyorlar." makalesinden sonra panikle bana dönüp; "Ay inanmıyorum. Bana ne kalacak o zaman?" diye sorduğunda sana; "Üzülme öyle bile olsa senin kaybedeceğin bir şey yok!" diyemedim ya! Lanet olsun içimdeki insan sevgisine!:)))))))))))))))) "
daha anlasmadık amaAA ANLAŞCAKTK HANI SUT PARASI FALAN YAAAA NAPALIM DUNUR OLDUK BİKERE opuyorumnanaktan
"Sarışının hamile hali
evet evet o fıkra degıl..bu itiraf.com'dan alıntı fıkra değil cok önceden okumuştum ben yerimseniben
pötçük mü :roflol:mrb kızlar muhabbetinize direk giriorum ama bişi sormak istiorum benim böle pötçüğümden(kuyruk sokumuda diolar) sol bacağıma doğru bi ağrım var feci şekilde sizdede oluomu?
daha anlasmadık ama
evet evet o fıkra degıl..
onu itiraf.com'a özge yazmıs arazmıda kalsında=)
haha hahahahah ahjaahahadelikafaduldendelikafadulden
daha anlasmadık ama
bu itiraf.com'dan alıntı fıkra değil cok önceden okumuştum ben yerimseniben
daha anlasmadık ama
delikafadulden
özge bu hafta kahverengi saclı oluyo