• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eklendin canım

Aaa Stella ne boy aldın, stok yapıcan mı?

Hergün zam geliyor, ben de alsam mı diye düşünüyorum.

bence stok yapmayın ve bebek bezi alırken üretim tarihine bakın derim ne kadar yeni üretim olursa okadar sızdırmaz oluyorlarmış ...

birde bebeğin kilosunu aşaı yukarı bilmeden almayın diyorlar bazı bebekler 2 numaradan başlayabiliyorlarmış

sabah kımse yazmadı cok sakındı buralar.
cıktım bende azcık daha yataym dedım.
sonra modeme bişi oldu net acılmadı bı turlu..
bende sınırlendım gırmedım. sonra salak modem acıldı kendı kendıne..
tamam bilmiyorumkismile

:) hayırlı olsun :) biz şanslıyız bez konusunda mama için sponsor arıyoruz :):lepi:

niye şanslısın canım primada falan tanıdık mı var aklinialirimsmile

oo stella hızlı çıktın. ben bezi en son alırım herhalde.
bu arada mothercare deposuna gittin mi ??

şuan aldıklarım 4-9 kg, yeni doğanı kalmamıştı primanın , onuda başka yerden alırım
gittim canım yazmıştım buraya güzel ciciler var
özellikle 3-7 li cıtçıtlı bady leri uygun
çok güzel kız elbiseleri var, ama ay olarak uymadı çokda bakamadım geçen gece kar yağdığında gitmiştik kapatıyorlardı
bi ara dip köşe araştırcam

yannız bizim kızlar evde kalacak hep, sayılar eşit gitmiyor :)

Eklendin canım

Aaa Stella ne boy aldın, stok yapıcan mı?

Hergün zam geliyor, ben de alsam mı diye düşünüyorum.

Ama daemon gibi 6 kg doğarsa, boşu boşuna yeni doğan bezi almış oluruz

4-9 kg aldım canım 80'li paket
her ay 1 paket alayım diye düşünüyorum
benden 6 kg lık bişey çıkacağını hiç sanmıyorum sempatiksalakcinni

Canim bana adam ayrintili ultrason yapti, sonra cinsiyetini de ogrenemedim henuz dedim.
Sonra kalbi sudur budur derken laf arasi kiz dedi.
Ilk basta anlamadim sonra dedim ne kiz mi emin misiniz? Onceki doktorum erkege benziyor dedi dedim.
Adam cevap bile vermedi hakaret olarak mi kabul etti benim bu sorumu ney. kaydirigubbakcemile3
Sonra doktora ciktim tekrar ona da ayni sekil sordum oda bakti sonuclara female yaziyor dedi 100% kiz dedi.

Yani kukusunu mukusunu gormedim anlican, neye ugradigimi sasirdim inanamadim.

Nasil mutluyum kizlar anlatamam cinsiyetini ogrenince insan daha bi ayri mutlu oluyor yaa, Allahima cok sukur. Sizlere de cok tskler. :asigim:opuyorumnanaktan

gözunaydın cnm sonnda ögrndın heheheh bend ebıldım kız dedım 100 puan banadasempatiksalakcinni

Canim bende bugun ayrintili ultrason yaptim iki hafta once aramistim randevu icin 8 tl demisti.
Bugun gittigimde 16 tl dedi, aradigimda 8 tl dediniz dedim evet pahalandi dedi 16 tl olmus.
Ama sizlere bakarsam ben bedavaya yaptirmisim yaniiii.

izmirde sistemmm cok kötüyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delircem para baylmktn bıktım bide işten ızın almamak ıcın haftasonlrı gıtmeye clşyrm:( yokmu calısnlr ııcn bı ssk uygulaması yaaa

huuu huuuu haziran anneleriii nasılsınızzz. beni tanıyamazsınız şimdi nikim değişti. eski nikim dimples beni öle tanırsınız. leylacım ve birkaç kişi beni sormuş yazayım dedim. birde kızım durunun hazırlıklarını ekledim isterseniz bakabilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/346028-kizim-durunun-hazirliklari.html

hepsi çok güzel güle güle giyinir inşallah bebiş...darısı bizimde böyle 1 2 ayımızın kaldığı günlerimize :)

huuu huuuu haziran anneleriii nasılsınızzz. beni tanıyamazsınız şimdi nikim değişti. eski nikim dimples beni öle tanırsınız. leylacım ve birkaç kişi beni sormuş yazayım dedim. birde kızım durunun hazırlıklarını ekledim isterseniz bakabilirsiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/346028-kizim-durunun-hazirliklari.html

merhaba eski adıyla dimples yeni adıyla şokella

kızının cicileri çok güzelmiş. iyi günlerde giysin inşallah

Back
X