• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım ben de gircem bu hafta ayrıntılı ultrasona.Ama benım 15 gunde bır gırdığım ultrasonda 3dli doblermı ne dıyolar.Ama doktorumun içi rahat etsın dıye aynı ultrasonda radyoloji uzmanı bakıyomuş bıde ona baktırcam inş.Yanı bebeğin herşeyıne ayrıntılı bakıyo kan akışına,suyuna, kolları ,bacakları ,beynı, bobreklerı ,kukusu:) herşeyıne canım bi aksilik varmı diye?hepimizin bebekleri sağlıklı olsun inş. canım.Bide benım gıttığım doktor ılk baştan berı ultrason kayıtlarını goruntuleu verıyo bana.Ama ayrıntılı uzun surduğu için 20-40-60 dakıkalar gıbı kayıt daha çok oluyo.Gıttığın yerden cd iste.Benımkı dedığım gıbı her 15 gunde bır verıyo goruntu.

15 günde bir mi gidiyosun dra?? bana her ay sonraki ay gel diyoo akannehir bundan sonramı sıklasacak acabaaaa sempatiksalakcinni

Ayy allah korusun canım ya :bbo:

malesef ben varım
kan değerlerim hep düşük çıkıyor en son 2 ye çıkarmıştı kan hapını sonra hematoloji uzmanına gönderdi
o da bire düşürdü, her ay düzenli gidip görünmemi istedi
bende bide akdeniz anemisi taşıyıcılığı var
inşallah bebişimdede olmaz

Vayy anasını bee sengözlerimebaksanab
Benm Dr da her gttğmde böbreğini kolunu omurgasını gösteriyo ama ben renklinin peşindeyim alkisalkisalkis
Canım ben de gircem bu hafta ayrıntılı ultrasona.Ama benım 15 gunde bır gırdığım ultrasonda 3dli doblermı ne dıyolar.Ama doktorumun içi rahat etsın dıye aynı ultrasonda radyoloji uzmanı bakıyomuş bıde ona baktırcam inş.Yanı bebeğin herşeyıne ayrıntılı bakıyo kan akışına,suyuna, kolları ,bacakları ,beynı, bobreklerı ,kukusu:) herşeyıne canım bi aksilik varmı diye?hepimizin bebekleri sağlıklı olsun inş. canım.Bide benım gıttığım doktor ılk baştan berı ultrason kayıtlarını goruntuleu verıyo bana.Ama ayrıntılı uzun surduğu için 20-40-60 dakıkalar gıbı kayıt daha çok oluyo.Gıttığın yerden cd iste.Benımkı dedığım gıbı her 15 gunde bır verıyo goruntu.

gülme kısss..
en basta nan bu nası kadın böle ne sakin diyosun sinir oluyosun
sonra alışıyosun

yaa kızlar kocam su an ev gezmeye gitti, ev arıyoz ya..
dua edin de düzgün bi ev bulalım yaa şöle istediğimiz gibi

ayy hadi hayırlısı bebişkom
şöle güneş alan bi ev olsun inşallah
kocaman olsun

malesef ben varım
kan değerlerim hep düşük çıkıyor en son 2 ye çıkarmıştı kan hapını sonra hematoloji uzmanına gönderdi
o da bire düşürdü, her ay düzenli gidip görünmemi istedi
bende bide akdeniz anemisi taşıyıcılığı var
inşallah bebişimdede olmaz
geçmiş olsun canım ya
bebişe olmaz bişi Allahın izniyle
ne zaman bakıyo kan değerlerine?? :sm_confused: her gittiğinde kan almıyoduurr kii CADIARZU bana bişi demedi 1 elevit 1 de demir hapı var günde.. bilmiyorumkismile
saglık ocağında yapıyolar ara ara
simdi farklı dr gittiğim için en son o bastan yaptırdı ıdrar ve kanı
orda cıktı ortaya

Özbek cim sanki düne göre biraz daha sakinsin fisfisfis
Dün gergnmydin biraz ne fisfisfis
günaydın kızalar elhamracım

sen ne kadar şakacıysan bende sana saka yaptım ama sanal ortamda ben yanlış kendimi anlatabildim herhalde canım konuşmak istemiyorsan laf atmam sana sonuçta burası bir sanal ortam
ama seni o yazımla gerip sinirnirlendirdiysem özür dilerim canım niyetim kimseyi kasmak ve kendimi ispatlamak degil nede olsa hepimiz belli bir yaşa gelmiş anne adaylarız

gunaydın kızlar nasılsınızzzzzzzz

15 günde bir mi gidiyosun dra?? bana her ay sonraki ay gel diyoo akannehir bundan sonramı sıklasacak acabaaaa sempatiksalakcinni

benimkide ayda 1 diyo ama ben 15te bir gidiyom en fazla 3 hft dayanabiliyorumbilmiyorumkismile
Vayy anasını bee sengözlerimebaksanab
Benm Dr da her gttğmde böbreğini kolunu omurgasını gösteriyo ama ben renklinin peşindeyim alkisalkisalkis

bende bendealkisalkisalkis
şöyle bi 3d görmek istiyorum
acaba kime benziyo diye:utangac:

kızlar bende 2.duzey doopler ultrasona gırcem ayrıntılıymıs işte bende renkli sanıyordum bunu heyecanlanmıstım ama sanırm dıılmış:(

benimkide ayda 1 diyo ama ben 15te bir gidiyom en fazla 3 hft dayanabiliyorumbilmiyorumkismile

ben gördüm biliyonmu?????????
ben kendime benzettimmm bakalımmm ya ama büyüdükçe daha net anlaşılırrr cnm
keşke daha ileri tarihte girebilseydikkkkk

Ayy Elhamra belli olur dimi şimdi gitmiş olsak kime neye benzediği :asigim: yüzü gözü hamur gibidir ama kız kaydirigubbakcemile3

Oh ne güzel boşver keşke ben de evde olsam da temzlik neyim yapsam
En azından hareket olurdu

heheheh haklısın aslnda ama
evımıde gorsen kacarsın almıs basını gıdyr nereye gıdıyrsa ehuheheeh:) neyse bunada sukur;)kaydirigubbakcemile4

kızlar dün falan gergin degildim ama dün bir konu actım daha nerelere geldi sonu bundan sonra size sadece :emir_bebek: yapar giderim bilmiyorumkismile

dün ister istemez birilerini üzüp kastıysam özür dilerim ben herzamanki banuyum sanal ortamdaada gerilcek bir insan degilim kızlar

bu rada cıkmam lazım duş alıp hazırlancam arkadaşımın doğum gününe gitcem k.i. a.e.o

ben yine ne kaçırdımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Back
X