2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zeynep canım içini ferah tut inşallah sorunsuz ve güzel haberler alırsın canım
archimim canım arkadaşına çok üzüldüm rabbim yar ve yardımcı olsun

archimim canım arkadaşına geçmiş olsun umarım hayırlı bir şekilde atlatır bu durumu tabiki Allahım bebişini ona bağışlasım ama allah korusun bişey olacaksa bile en azından kendisi ve rahmine bişey olmasın.

ıyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar kafama çok takmamaya çalışıyorum. Zaten gebelik diyabetiyse inanın hiç önemsemiyeceğim.Dediğiniz gibi önlemi var zaten bebişimin organları oluştuktan sonra olan bişey bundan sonrada diyetle hallederim en kötü gerekirse insilün kullanırım. Ama benim endişem ben yüksek risk grubundayım ya (babacığım şeker hastalığı yüzünden vefat etmişti) işte eğer gebelik diyabeti değilde daha önceden var olan bişeyse ve ben buzamana kadar önlem almadığım için bebişimi riske attıysam diye korkuyorum. Bugüne kadar ben hep açlık ve tokluk şekerime baktırdım bir problemim yoktu keşke gebelik önceside yükleme yaptırmış olsaydım diye düşünüyorum şimdi.

geçmiş olsun dileklerinizi iletirim canım. az önce aradım eşi açtı konuşamadım uyuyormuş. durumu hala aynı dedi.
tetnoz aşısını bende olmadım haftaya gidip olmayı düşünüyorum. ihmal etmemek lazım

ihmal etme canım...

belirti yokmuş canım birden bire sabah kalkınca şiddetli kanaması olmuş.
ayy şu bebeleri doğursak da rahatlasak insanın aklına bin bir türlü kurt düşüyor.

off evet ya bi geçsede şu 7 ay diyorum bende 7. aydan sonra en azından bebişlerimizi yaşama şansı var bu aylarda yok Allah korusun..bilmiyorumkismile

inşallah gebelik diabetidir zeynepcim kendini düşünerek üzme bebişnde etkilenmesin..

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar dilerim.archiim cok üzüldüm ya allah korusun insallah kendi de bebeği de sağlıkla kurtulur.hepimiz allaha emanetiz hayırlısı olsun hakkımızda ama insan bunları duyunca morali bozuluyor korkuyor ister istemez ya.cleo güle güle giysin bebişin cicilerini.özgecim hayırlı olsun eviniz.ukla ve dae sizin de cicilerinizi güle güle giysin minişleriniizzz..çok ucuza neler almışsınız öyle biz de gidicez annemle bir ara oraya ordan alıcam annem ztn tüm aldıklarını ordan aldı hepsini de cok uyguna toptan fiyatına ..
ben 3 günden sonra işe gelmiş olmanın sıkıntısı içerisindeyim.biraz da moralim bozuk.bahsetmişim bilenleriniz vardır muhakkak abimin eşi hamile ve bebeği aldıracak :(

23 haftalık falan olması lazım. epey de büyüdü. artık bebeği de geçtik kendi canına da birşey olmasın da. sonuçta kanamadan dolayı rahmini kaybetme riski bile varmış.

canım 28 haftadan sonra yaşatıyolar bebeği tanık olduğum çok örnek var

yengemde bana dediki özellikle şu penye tarzı battaniyeler çok işe yarıyor onlardan bi kaç tane mutlaka al dedi.
bu arada biberon fiyatlarında bişey değişmemiş ya karşıdada burdada aynı emzik tarak felan onları internettende temin edebiliriz ben o yüzden dün bu taraftan aldım tırnak makasını, saç tarağını felan...

evet annemde penye battaniyelere çok ihtiyacımız olcağını söledi..
bide yaz bebekleri olucak ya kalın battaniyeye saramayız bebişleri terler..
ben bebeğimin çoğu alışverişini bitirdim son 1-2 kez daha alışverişe çıkıcam
tamamlanıcak herşeyi inş. oda takımı hariç..
onuda 8.ayda almayı düşünüyorum..

belirti yokmuş canım birden bire sabah kalkınca şiddetli kanaması olmuş.
ayy şu bebeleri doğursak da rahatlasak insanın aklına bin bir türlü kurt düşüyor.
aynen öyle yaa
ne zormuş şu hamilelik süreci..
arkadaşına da Allah yardım etsin inşallah
kendine de rahmine de bebişine de birşey olmazsın inşallah

archimim canım arkadaşına geçmiş olsun umarım hayırlı bir şekilde atlatır bu durumu tabiki Allahım bebişini ona bağışlasım ama allah korusun bişey olacaksa bile en azından kendisi ve rahmine bişey olmasın.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar kafama çok takmamaya çalışıyorum. Zaten gebelik diyabetiyse inanın hiç önemsemiyeceğim.Dediğiniz gibi önlemi var zaten bebişimin organları oluştuktan sonra olan bişey bundan sonrada diyetle hallederim en kötü gerekirse insilün kullanırım. Ama benim endişem ben yüksek risk grubundayım ya (babacığım şeker hastalığı yüzünden vefat etmişti) işte eğer gebelik diyabeti değilde daha önceden var olan bişeyse ve ben buzamana kadar önlem almadığım için bebişimi riske attıysam diye korkuyorum. Bugüne kadar ben hep açlık ve tokluk şekerime baktırdım bir problemim yoktu keşke gebelik önceside yükleme yaptırmış olsaydım diye düşünüyorum şimdi.

zeynepcim problem olsa şimdiye kadar 40 kere çıkardı zaten. hem şekerlerine de baktırmışsın problem çıkmamış
boşu boşuna kendini üzme bence. teyzemde de gizli şeker vardı hamileliğinden sonra öğrendi. allahtan hamileliğinde hiçbir belirti olmadı , kocaman oğlu var şimdi.

günaydın kızlar hepinize iyi haftalar dilerim.archiim cok üzüldüm ya allah korusun insallah kendi de bebeği de sağlıkla kurtulur.hepimiz allaha emanetiz hayırlısı olsun hakkımızda ama insan bunları duyunca morali bozuluyor korkuyor ister istemez ya.cleo güle güle giysin bebişin cicilerini.özgecim hayırlı olsun eviniz.ukla ve dae sizin de cicilerinizi güle güle giysin minişleriniizzz..çok ucuza neler almışsınız öyle biz de gidicez annemle bir ara oraya ordan alıcam annem ztn tüm aldıklarını ordan aldı hepsini de cok uyguna toptan fiyatına ..
ben 3 günden sonra işe gelmiş olmanın sıkıntısı içerisindeyim.biraz da moralim bozuk.bahsetmişim bilenleriniz vardır muhakkak abimin eşi hamile ve bebeği aldıracak :(
sağol canım..
aa hadi yaa aldıracak demek bebeğii :(

günaydın kızlar nasılsınızzzzzzzz..
yine pazartesi yine iş başı:(

iyi dileklerin için sağol canım
abinin eşi kaç haftalık hamile. tabi durumunu konumunu bilmiyorum ama eğer bakamayacağı bir bebekse son karar kendilerinin.onlar ebeveyn olarak bu kararı verip üzülmüyorlarsa sen de moralini bozma bence.

özge bel yastıgından memnunmusun?

günaydın tatlişkolarrrrrrrr
geçmişe gidimmi?????????eyvahedigeldismile

Ben geçmişi okuyamadım. Özgecim ev sorununu hallettiniz sanırım hadi hayırlı olsun.Kızlar aldığınız cicileride gördüm güle güle giysin tüm bebişler. bende cumartesi havuzlu hana gittim ama pek bişey beğenemedim kapı süsü dışında. Havuzlu hana girmeden ırem bebe varya orda bişeyler beğendim. Birkaç hafta sonra gidip alıcam. Ayrıca haşim işcanada gittik bebeğimize araba beğendik mclarenden vazgeçtim kızlar çünkü önünde ön barı yok chicco travel set almaya karar verdim. Piyasada 1200 TL orda 950 ye buldum hemde 6 taksit. Ama aklıma geldi son dakika görümcemdede aynı set var onlar artık ana kucağı ve port bebeyi kullanmıyor kızları büyüdü bizde sadece arabayı alıcaz baya bi ucuza denk geldi bizim için.

kızlar şimdi acıbademle konuştum sonuçlarım çıkmış birazdan mailime gönderecekler

Back
X