Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun dileklerinizi iletirim canım. az önce aradım eşi açtı konuşamadım uyuyormuş. durumu hala aynı dedi.
tetnoz aşısını bende olmadım haftaya gidip olmayı düşünüyorum. ihmal etmemek lazım
ihmal etme canım...
belirti yokmuş canım birden bire sabah kalkınca şiddetli kanaması olmuş.
ayy şu bebeleri doğursak da rahatlasak insanın aklına bin bir türlü kurt düşüyor.
23 haftalık falan olması lazım. epey de büyüdü. artık bebeği de geçtik kendi canına da birşey olmasın da. sonuçta kanamadan dolayı rahmini kaybetme riski bile varmış.
yengemde bana dediki özellikle şu penye tarzı battaniyeler çok işe yarıyor onlardan bi kaç tane mutlaka al dedi.
bu arada biberon fiyatlarında bişey değişmemiş ya karşıdada burdada aynı emzik tarak felan onları internettende temin edebiliriz ben o yüzden dün bu taraftan aldım tırnak makasını, saç tarağını felan...
aynen öyle yaabelirti yokmuş canım birden bire sabah kalkınca şiddetli kanaması olmuş.
ayy şu bebeleri doğursak da rahatlasak insanın aklına bin bir türlü kurt düşüyor.
archimim canım arkadaşına geçmiş olsun umarım hayırlı bir şekilde atlatır bu durumu tabiki Allahım bebişini ona bağışlasım ama allah korusun bişey olacaksa bile en azından kendisi ve rahmine bişey olmasın.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar kafama çok takmamaya çalışıyorum. Zaten gebelik diyabetiyse inanın hiç önemsemiyeceğim.Dediğiniz gibi önlemi var zaten bebişimin organları oluştuktan sonra olan bişey bundan sonrada diyetle hallederim en kötü gerekirse insilün kullanırım. Ama benim endişem ben yüksek risk grubundayım ya (babacığım şeker hastalığı yüzünden vefat etmişti) işte eğer gebelik diyabeti değilde daha önceden var olan bişeyse ve ben buzamana kadar önlem almadığım için bebişimi riske attıysam diye korkuyorum. Bugüne kadar ben hep açlık ve tokluk şekerime baktırdım bir problemim yoktu keşke gebelik önceside yükleme yaptırmış olsaydım diye düşünüyorum şimdi.
geçmişe dönemedim zeynep hayırdır?insallah kötü bişey yoktur canım
sağol canım..günaydın kızlar hepinize iyi haftalar dilerim.archiim cok üzüldüm ya allah korusun insallah kendi de bebeği de sağlıkla kurtulur.hepimiz allaha emanetiz hayırlısı olsun hakkımızda ama insan bunları duyunca morali bozuluyor korkuyor ister istemez ya.cleo güle güle giysin bebişin cicilerini.özgecim hayırlı olsun eviniz.ukla ve dae sizin de cicilerinizi güle güle giysin minişleriniizzz..çok ucuza neler almışsınız öyle biz de gidicez annemle bir ara oraya ordan alıcam annem ztn tüm aldıklarını ordan aldı hepsini de cok uyguna toptan fiyatına ..
ben 3 günden sonra işe gelmiş olmanın sıkıntısı içerisindeyim.biraz da moralim bozuk.bahsetmişim bilenleriniz vardır muhakkak abimin eşi hamile ve bebeği aldıracak![]()
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar dilerim.archiim cok üzüldüm ya allah korusun insallah kendi de bebeği de sağlıkla kurtulur.hepimiz allaha emanetiz hayırlısı olsun hakkımızda ama insan bunları duyunca morali bozuluyor korkuyor ister istemez ya.cleo güle güle giysin bebişin cicilerini.özgecim hayırlı olsun eviniz.ukla ve dae sizin de cicilerinizi güle güle giysin minişleriniizzz..çok ucuza neler almışsınız öyle biz de gidicez annemle bir ara oraya ordan alıcam annem ztn tüm aldıklarını ordan aldı hepsini de cok uyguna toptan fiyatına ..
ben 3 günden sonra işe gelmiş olmanın sıkıntısı içerisindeyim.biraz da moralim bozuk.bahsetmişim bilenleriniz vardır muhakkak abimin eşi hamile ve bebeği aldıracak![]()
özge bel yastıgından memnunmusun?