2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyy ne güzel yaaa
bende taçdan nevresim takımı aldım c.tesi daeyle eminönünden
1215430577080579b.jpg

bunu opuyorumnanaktan

ÇOK TTALI YAKISIR GELINIMEEEEEzemuszemus

inanmıyorum size yaaa. Ben mi geç kaldım siz mi acelecisiniz delikafadulden
bende hiçbirşey yok . Sizi görünce panik oluyorum valla

kızlar bu bebek şekeri bebek doguncamı oluyor yoksa mevlutu falan oluncamı hatta bebek şekeri nedir cahıllıgıme verın eskıdn böle seylr yoktu ee hayatımızada uzun zamandr bebek gırmyıor:)

Herkese iyi günler :) Hafta sonu bende maskoya gittim bebek takımlarına bakmak için 1-2 model beğendik ama daha tam karar veremedik . Ayrıca ben bir süredir bebek arabalarını araştırıyorum .Şuanda 2-3 araba var hatta gezerken beğendiğim modeli kullanan anneler gördüğüm de gidip kullanışlı mı diye sormaya başladım .

Inglesina Zippy ıkili Takım bu marka araba tek el harekeyi ile kapanıyor ve satıcı adam üzerine oturup zıpladı çok güzel duruyor.

Chicco Trio For Me Travel Sistem bunun 2lisi yeterli olabilir diye düşünüyorum aslında.

üçüncü ise

Bebe Confort Loola Up Travel Sistem bunun ana kucağını çok beğendim ve çift taraflı kullanılabiliyor .

Hala kararsızım bu konuda araştırmaya devam ediyorum . Sizlerinde fikrni almak isterim

evet ya sorma
o ne ucuzluk öleee...

bende gitcem oraya ilerleyen haftalarda..
güsel ucuz kapı süsü fln bulursam alırım sana da

:kedi:
kıskanannar çatlasın:kedi:

kıslaaarrr sizi ösledım ya kac gundur denk gelemıyoruz..
benım sag bacagım felaket bır haftadır sırt ustu yatınca belımle dız kapagım arasında bı yerlere agrımı gırıyodu bırde bazı geceler dız kapagımın arka kısmın fene kramplar gırıyodu dun gece ıkı kere cıglık atarak uyandım o kramplardan hala agrım var.
ne ola kı bu..

bu arada bızde tasınıyoruuzzz...
ev arıycaz.
zaten ben evımı oldum olası sevememıstım ama ısımıze gelıyodu burası.
ev kayınpederımın o kırada otuuryor sımdı o cıkacak.
bızde sen cıkma bız cıkalım dedık.
bırde bızım apartmanı yapan muteahıt berbat yapmıs her yerı sorunlu banyosu bı dert sus tesısatı bı dert. bu sende bırde tavan akmaya basladı ustumuzde 5 kat oldugu halde.
bırde gırıs kat alt katta garaj var o yuzden yer soguk oluyo.
yere halıfleks yaptıralım dıyoruz ama o da cocuk ıcın cok saglıklı degıl ama yerın soguguda cocuk ııcn zararlı.
bızde dusunduk bız tasınalım sole 2- 3. kata falan.
zaten kayınpederın kırasının yarıısnı bız verıyoduk. sımdı bende sıze destek olurum bısey degısmez bana verdıgınızın ustunu ben tamamlarım kırayı oyle oderız dedı.
hatta ve hatta ıstersenız su tokıden falan ev alalım sıze bend estek olurum dedı ama bızımkıde ısım zaten sıkıntılı ılerde gıderımızde artacak bu rıskı goze alamam dedı.
sımdı ev bulucaz bakalım.. bu ay halletmemız lazım..

daemoşuuum sendemi taşınıyon anneeem
oh be çık o evden
şöle geniş bebiş odalı bi ev bul
nakliye tuttuktan sonra kolay ev taşımak
ama yakın bulmaya calıs en azından ufak tefek eksik olunca koşar gidersiniz
bizim cok kolay oldu
tam karsısı olduğu için

HERKESE GÜNAYDIIIINNN

günaydın kızlar

özgecim san bir sey sorcam bu gaziosmanpaşayla sultançiftliği aynı yermi sen nasıl gidiyorsun bakırköyden oraya canım 3 gündür kafam cok karışık bir yerden iş teklifi geldi

Herkese iyi günler :) Hafta sonu bende maskoya gittim bebek takımlarına bakmak için 1-2 model beğendik ama daha tam karar veremedik . Ayrıca ben bir süredir bebek arabalarını araştırıyorum .Şuanda 2-3 araba var hatta gezerken beğendiğim modeli kullanan anneler gördüğüm de gidip kullanışlı mı diye sormaya başladım .

Inglesina Zippy İkili Takım bu marka araba tek el harekeyi ile kapanıyor ve satıcı adam üzerine oturup zıpladı çok güzel duruyor.

Chicco Trio For Me Travel Sistem bunun 2lisi yeterli olabilir diye düşünüyorum aslında.

üçüncü ise

Bebe Confort Loola Up Travel Sistem bunun ana kucağını çok beğendim ve çift taraflı kullanılabiliyor .

Hala kararsızım bu konuda araştırmaya devam ediyorum . Sizlerinde fikrni almak isterim

Canım ilk modeli incelemedim. İkinci modele karar verdim. Üçümcünün tekerlekleri çok büyük bagaja sığmama problemi var bence.Benim oyum ikinciden yana

oh be çık o evden
bizim cok kolay oldu
tam karsısı olduğu için

HERKESE GÜNAYDIIIINNN
Şeniz

özbek
beyazıta ya da eminönüne giden otobüslere binip cevizlibagdan sonraki durakta köprü altında inmen gerek.
oradan merdivenlerle yukarı cıkarsan orada tramvay duragı var.
oradan ben sağmalcılar duragında iniyorum ama zannedersem o sultançiftliğine de gidiyor

Canım ilk modeli incelemedim. İkinci modele karar verdim. Üçümcünün tekerlekleri çok büyük bagaja sığmama problemi var bence.Benim oyum ikinciden yana

Aslında gördüm tekerler aşağı yukarı aynı gibi ama 3 modeli yanı yerde göreceğim bir yere gitmek istiyorum bakalım bulabilecekmiyim . hepsini farklı günlerde görüdüğüm için kararsızlık devam ediyor :)

yahu herkeşler alışverişi tamamladı bile
bende tık yok daha
1 ay sonra gitcekmişiz
öle konuştuk en son annemle
erken doğum riskinide göze alarak 7.ayın başında gidilcekmiş
araba,emzikler,kıyafetler
hepsi o gün alıncakmış
ya panik oluyom bole herks onu aldım bunu aldım dedikçemafoldumben

ok canım çok tesekkürler 3 aylık calışmam için cagırıyorlar parsı cok iyi 9 milyar vrecekler sadece acaba calışabilirmiyim
agırlaiırmıyım diye düşünüyorum

metroya binip aktarma yapsam daha iyi olur ozaman herhalde
beki ortalam taksi parası ne kadar tutuyorordan senin cok sordum ama kusura bakma

bende tık yok daha
1 ay sonra gitcekmişiz
hepsi o gün alıncakmış
ben de daha kıyafet dışında bişi almadım kuşum... bilmiyorumkismile

oh be çık o evden
bizim cok kolay oldu
tam karsısı olduğu için

HERKESE GÜNAYDIIIINNN
günaydııın....

ancak gecmısı bıtırdımmm..
elhım kuusm sen de mı yenı geldın.
canım bızde yakın bı yerlerde bakıyoruz eve kayınpeder buraya tasınacak o bıze yakın olmak ıstıyo bıde bız araba alıcaktık baktıkkı butce uymadı kayınoederın arabasını ortak kullanmak ııcn hemde yakın olalım dedık..
bırde uzak yere tasınmak daha yorucu oluyor.

erchımım arkadasın ıcın cok uzuldum gecmıs olsun.
umarım korkuldugu kadar cıddı bısey olmaz saglıkla cıkar hastaneden..
zeynep gozunaydın seker yuklemende sorun cıkmamıs cok sukur.
hadı bunu da atlattın darısı basımıza..

uklaa senı dövcem komsum.
bacak kramplarıö arttı senın yuzunden=))
bu arada o gun eve geldık kocacık ne dedı bılıyomuusn bole arasıra cık kendını yormadan bebegımızın neye ıhtıyacı varsa al dedı. cok mutlu oldummmmm=)))
bıde bana emzırme koltugu alıcakmıs sallananlardan tabı cok abartı fıyatlar her yerde uygun bişi bulursam aldırırım..

ösgee kusumm hadı gozunaydın ne ghuzel ıcınede sındıgı gıbı bı ev bulmussun artık jakuzınızı kullanmaya gelırız arasıra.delikafadulden

oh be çık o evden
bizim cok kolay oldu
tam karsısı olduğu için

HERKESE GÜNAYDIIIINNN

günaydın kızlar

özgecim san bir sey sorcam bu gaziosmanpaşayla sultançiftliği aynı yermi sen nasıl gidiyorsun bakırköyden oraya canım 3 gündür kafam cok karışık bir yerden iş teklifi geldi

günaydınnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

bende tık yok daha
1 ay sonra gitcekmişiz
hepsi o gün alıncakmış

AYNEN ELHAMRAACIM BENDE ÖLEYİM HERKES BANA BİŞİLER ALCAM DEDGMDE KIZYOR ANNEMELR ALIYOR AMA ONLR HERSYI TAM ALMIYRLRKI GİZLİ GİZLİ ALIP Bİ KÖŞEYE KOYAYIM KIMSEYE SORMADAN DEDIM ASLNDA BUDEFADA NERDEN ABSLICAMI BİLEMEDM ANNELER BİKAC KIYFT ORMUSLR BIKAC BADI ALMIŞLR ANKARADA AMA YETERMI YETMZ ONLR KAYNANA ZATEN FIS :( BİDE BANA GECEN SORUYOR ANNEN KUNDAGI NASIL HAZIRLADI HAZIR DIMI FALAN DIYOR SAF NE BILIM BEN ANNEME KUNDAKMI SORCAM MADEM IHTIYAC VAR HAZIRLASANA SEN:( ANLAMADM GITTI NE KUNDAGI:( DOGUNCA SARLCKMIS BEBEK OFYAAA DELIRCM :a015:

Back
X