2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bebik odası için şu 2 stickeri begendim.
leylek, yatağının üstüne
kediler de diğer duvara..

duvar kum beji aslında.. ama ben yine de açık pembe almayı düşünüyorum.
ne dersiniz? güsel mi?
koyu pembe çok sırıtır odayı bozabilir diye dünündüm

COOLART Duvar Sticker Bebek Çocuk odası (st507), #24089850 Gittigidiyor.com
COOLART Duvar Sticker Kediler (st510), #23710186 Gittigidiyor.com

Özgee bunlar çok güzel, kedileri ayak hizasına koyabilirsin çok güzel dururlar, odan kum bejiyse bence açık pembe sticker pek belli olmaz, koyusu sanki daha güzel durur

Özgee bunlar çok güzel, kedileri ayak hizasına koyabilirsin çok güzel dururlar, odan kum bejiyse bence açık pembe sticker pek belli olmaz, koyusu sanki daha güzel durur

bu duvar süsleri sonrasında nasıl çıkarılıyo duvardan

Günaydın kızlar, dün geçmişi okumaktan hiçbir şey yazamadım :)

Özge yeni eviniz hayırlı olsun, bak Yağmur bereketiyle geliyor demek ki.

Geçmiş olsun Zeynep, iyi olmana sevindim. Bak bebiş de sevinmiş demek ki.

Mhtp canım dualarımız seninle, inşallah herşey ii olacak.

Nursenacığım ben de Özgeçay gibi sabah 8 akşam 6 PC karşısındayım. Ekstra olarak da etrafım GPS GPRS RF cihazlarıyla çevrili. Ama Allah'ıma bin şükür oğlum şimdilik çok iyi gidiyor, herhangi bir sorunumuz çıkmadı. Allah bebeklerimizi sağ salim elimize almayı nasip etsin.

teşekkürler canım..
evet benim yağmur bereket yağdırmaya başladı
melek kızım benim

hmm bak leyleğin oldugu sayfada açık pembesinin örneği var. o kdar çok açık gelmedi bana da o yuzden düşündüm.
ötekisi çok bööle cırt cırt bağırmıyo mu yaw..
kararsızım eyvahedigeldismile

bu duvar süsleri sonrasında nasıl çıkarılıyo duvardan
hiçbi fikrim yok valla sempatiksalakcinni

kızlar bebik odası için şu 2 stickeri begendim.
leylek, yatağının üstüne
kediler de diğer duvara..

duvar kum beji aslında.. ama ben yine de açık pembe almayı düşünüyorum.
ne dersiniz? güsel mi?
koyu pembe çok sırıtır odayı bozabilir diye dünündüm

COOLART Duvar Sticker Bebek Çocuk odası (st507), #24089850 Gittigidiyor.com
COOLART Duvar Sticker Kediler (st510), #23710186 Gittigidiyor.com

Özgee bunlar çok güzel. Hatta isimliler var ben onlara bayıldım. Sitedeki açık pembeler kum beji duvarın üzerine yapıştırılmış hiç fena durmamış. Ama bence sipariş için acele etme bi oda takımına karar verin nevresimini falan al onlara uygun bişey alırsın.

ay kızlar bayılıyorum size ya ne güzel süslemelere başlamışsınız bile kendi evime taşınacağım için kızıma pek fazla bişey alamıyorum odasına doğumdan üç ay sonra taşınacağız çünkü

Özgee bunlar çok güzel. Hatta isimliler var ben onlara bayıldım. Sitedeki açık pembeler kum beji duvarın üzerine yapıştırılmış hiç fena durmamış. Ama bence sipariş için acele etme bi oda takımına karar verin nevresimini falan al onlara uygun bişey alırsın.
evet canım
aklımda pembe beyaz bi oda yapmak var..
ben de bekliyom şimdi sipariş için ama bi taraftan da düşünüyorum ya o zamana bu ürünlerden olmazsa die
eyvahedigeldismile

canım yapıştırıcı olduğu için sökülmesi zor olmuyor benimkileri sökünce zorlanmadım hatta dokunmamla hemen sökülmüştü gerçeği ucuz bişeydi aldıklarım

kolay sökülüyosa iyi o zaman ama duvar boyasını falan kaldırırsa kötü olur bende istiyorum da nasıl sökcem die kararsız kaldım ucuz bişi almak lazım o zaman

evet canım
ben de bekliyom şimdi sipariş için ama bi taraftan da düşünüyorum ya o zamana bu ürünlerden olmazsa die
eyvahedigeldismile

gitti gidiyorda olmazsa başka yerde olur birden üretimi durdurmayacaklar ya hem belki daha bile güzelini bulursun dert etme hiç

kızlar yatak konusunda ne karar verdiniz park yatağa karar verdim ben acaba kullanan var mı içimizde daha önce

gitti gidiyorda olmazsa başka yerde olur birden üretimi durdurmayacaklar ya hem belki daha bile güzelini bulursun dert etme hiç
piki
zaten martta fln odaya bakıp karar verecez artık..
karar verdikten sonra alırım artık..
bide bi nevresimim var teyzoş almış
o da çarşafı pembe yastık kılıfları pembe, nevresimi krem ..

ayy off vakit geçse de gelse su bebeler yawwww

hmm bak leyleğin oldugu sayfada açık pembesinin örneği var. o kdar çok açık gelmedi bana da o yuzden düşündüm.
ötekisi çok bööle cırt cırt bağırmıyo mu yaw..
kararsızım eyvahedigeldismile

hiçbi fikrim yok valla sempatiksalakcinni

Ama sen zaten mobilyasını beyaz alacaksın, kontrast olması için bence koyu kullanman lazım. Ama yine de mimarımıza da bir danış. Archiii nerdesin?

Bu arada Archimim, Archimania'dan haber var mı? Dualarımız onunla.

kızlar yatak konusunda ne karar verdiniz park yatağa karar verdim ben acaba kullanan var mı içimizde daha önce

Ben de park yatak alacam. Ama acele etmiyorum daha.

Kızlar bebek yatakları için alınan uyku takımları park yataklarda da kullanılabilinir mi yoksa onlara farklı mı oluyor? :uhm:

evet canım
eyvahedigeldismile

GÜNAYDIN KIZLAR opuyorumnanaktan

özge bizim odalar cok benzeyecek bu gidişle olumunekankayizsmile bu stickerların fiyatları ne canım? ben de pembe beyaz bir oda yapıcam insallah kızıma beyaz agırlıklı olacak oda ama pembe ile renk katıcam

Ama sen zaten mobilyasını beyaz alacaksın, kontrast olması için bence koyu kullanman lazım. Ama yine de mimarımıza da bir danış. Archiii nerdesin?

Bu arada Archimim, Archimania'dan haber var mı? Dualarımız onunla.

Ben de park yatak alacam. Ama acele etmiyorum daha.

Kızlar bebek yatakları için alınan uyku takımları park yataklarda da kullanılabilinir mi yoksa onlara farklı mı oluyor? :uhm:
evet archii sana danışıyorummm... bana fikir verr...

bide aynen arcmaniayı ben de çok merak ediyorum.

park yatağı ben de alacam ama ilk zamanlarda yanımda yatması için. yatağımın yanına koyacam

günaydın kızlarrrrrrrrr nasılsınız bakalım dun aksam ayrıntılı ultrasona gırdım cok heyecanlıydıı yaAAA

özgecim leylekliye bayıldım ben çok güzel duruyo
bende bizim libadiyede duvar kağıtcısı var oraya gidip odadaki 2 kolon için duvar kağıdı bakmak istiyorum
ya bu arada bebeğiniz için emzirme yastığı almayı düşünüyomusunuz??

Back
X