2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar
bişey sorucam bu bualntılarınız ne zaman geçti ölüyorum
artık serum bile fayda etmiyor
su bile içemiyorum çok zormuş...

CANM DURUMA GÖRE DEGISIR NORMALDE 3.5 AYDA FALAN GECIYORMUS BENIM 5 AYIM BITTI HALA GECMEDI ZORLA BİŞLER YIYORUM YENI YENI AZALDI AMA TAMAMEN GECMEDI BENDE KAN KUSUYORDUM. BOGAZIM HALA YARA GECMEDI:(
SERUM FALAN HIKAYE ONLARDA FAYDA ETMIYOR AMA BU BUNYEYE GÖRE DEGISIR SENIN DE GECMEYECEK DIYE BİŞEY YOK UMUDUNU KAYBETME DERIM CUNKU BENM 5 AYIM BİTTİ HALA UMUDUMU KAYBETMEDIM BİTECEK:):CüvCüv::lepi:

canım ben irem bebeye baktım simit gibi zaten hepsi benim yakın bir arkadaşım kullandı çok iyi oluyo mutlaka al dedi bütün modeller simit şeklinde canım
ama havuzlu handa 30 tl internette 35 tl

Ama benim havuzlu handa gördüklerim çok yumuşaktı ve içi dolgun değildi. İrem bebedekiler nasıldı ? e bebek mağazasında baktım onlarında içi dolgun gelmedi bana

Ama sen zaten mobilyasını beyaz alacaksın, kontrast olması için bence koyu kullanman lazım. Ama yine de mimarımıza da bir danış. Archiii nerdesin?

Bu arada Archimim, Archimania'dan haber var mı? Dualarımız onunla.

:

arcmania yı ya aradım güzel haberlerini aldım. en azından kanaması azalmış ve bebeği hala hayatta. ama sanırım doğuma kadar istirahat etmesi gerekecek.
ama bu habere bile sevindim.

özgecim bende beyaz mobilya alacağım. odanın duvarlarını da şeker pembesine boyatacağım . ama pencereye gelen duvarı krem rengi yapıp perdesini pembe yapacağım ki farklılık olsun.

park yatak konusunda hala kararsızım . tiplerini hiç beğenmiyorum ama en kullanışlıları da o gibi duruyor. hafta sonu gezip bakacağız artık

ben de park yatak almayı düşünüyorum öyle mi oluyor muşş? hiç haberim yoktu bir arkadasım aldı kullandı ama farkında değilim böyle bir sorun yasadı mı o zamanla pek ilgi alanımda olmadığından bu tip mevzular fisfisfis

park yatağın herşeyi farklı, yatağı, yorganı...
iki iki masraf olacak, tek bir büyüyen yatak alın yatsın 9-10 yaşına kadar, hatta paraya kıyıp ööle çiçekli böcekli değilde sağlam masif bir şey alırsanız 15 yaşına kadar bile yatar valla...

Ya bende heryerde arıyorum ama bir türlü istediğim gibisini bulamadım. Merak etme bulduğum an haber veririm. Benim kocada ne gerek var diyor sinir oluyorum. Gerek yok okey ama bu benim hayalimdi neolur dedim bakarız dedi. Şimdi ben bebek arabasının parasını yarıya indirince sallanan koltuğa bütçe kaldı artık kocişde ikna oldu gibi
tamam piki bulursan haber ver sende valla..
zamanında abimler, yegenime toy's r us dan almışlardı. çok da güseldi.
kayolasını da ordan almışlardı hatta htırlıyom.
hala öle şeyler satılıyo mu orada acaba
gerçi oranın da adı dğeişti ama

CANM DURUMA GÖRE DEGISIR NORMALDE 3.5 AYDA FALAN GECIYORMUS BENIM 5 AYIM BITTI HALA GECMEDI ZORLA BİŞLER YIYORUM YENI YENI AZALDI AMA TAMAMEN GECMEDI BENDE KAN KUSUYORDUM. BOGAZIM HALA YARA GECMEDI:(
SERUM FALAN HIKAYE ONLARDA FAYDA ETMIYOR AMA BU BUNYEYE GÖRE DEGISIR SENIN DE GECMEYECEK DIYE BİŞEY YOK UMUDUNU KAYBETME DERIM CUNKU BENM 5 AYIM BİTTİ HALA UMUDUMU KAYBETMEDIM BİTECEK:):CüvCüv::lepi:

aynen ben de kan kustum geçen
off inşllh biranönce biter yoksa beslenemiyorum bebeği nasıl besliycem böyle

Ama benim havuzlu handa gördüklerim çok yumuşaktı ve içi dolgun değildi. İrem bebedekiler nasıldı ? e bebek mağazasında baktım onlarında içi dolgun gelmedi bana
dün baktım canım benim irem bebede kalmamış
salakca bi ürün gösterdiler hani karnımıza konuluyoya onu bende ne alaka dedim
ötekisi yok bu arada mycey oluyo genelde markası ana yeri örnek mahallesinde

Canim bende 1.5 ay hergun cikarttim.
Arada benim de kan kustugum oldu, ama bebek icin endise etme.
O bir sekilde besleniyor, nasil besleniyor bilmiyorum ama
Bende cok endiselendim o zamanlar ama bebegim cok sukur iyi.

ben de park yatak almayı düşünüyorum öyle mi oluyor muşş? hiç haberim yoktu bir arkadasım aldı kullandı ama farkında değilim böyle bir sorun yasadı mı o zamanla pek ilgi alanımda olmadığından bu tip mevzular fisfisfis

cnm ben nevresim tkm aldım onun yorganı daha küçük onun içine yorgan yaptırdım

arcmania yı ya aradım güzel haberlerini aldım. en azından kanaması azalmış ve bebeği hala hayatta. ama sanırım doğuma kadar istirahat etmesi gerekecek.

özgecim bende beyaz mobilya alacağım. odanın duvarlarını da şeker pembesine boyatacağım . ama pencereye gelen duvarı krem rengi yapıp perdesini pembe yapacağım ki farklılık olsun.

park yatak konusunda hala kararsızım . tiplerini hiç beğenmiyorum ama en kullanışlıları da o gibi duruyor. hafta sonu gezip bakacağız artık
süper haber
aman dinlensin bol bol
kalkmasın hiç..

hmm şeker pembe.. ben de koyu pembe mi alsam ki stickerleri
kız aklımı karıştırdınız melmeaynan sempatiksalakcinni

benim aklımda bölee uçuuukkk hayal gbi bir oda var
açık renk, sade fln..

bakalım yaa..
ay ne güsel heyecanlar ne güsel araştırmalarmış bunlar yaa

Ya bende heryerde arıyorum ama bir türlü istediğim gibisini bulamadım. Merak etme bulduğum an haber veririm. Benim kocada ne gerek var diyor sinir oluyorum. Gerek yok okey ama bu benim hayalimdi neolur dedim bakarız dedi. Şimdi ben bebek arabasının parasını yarıya indirince sallanan koltuğa bütçe kaldı artık kocişde ikna oldu gibi

canım bebek arabasını ne marka ve kaça aldınız ben de su anda araştırma aşamasındayım eşimin ailesi alacak.bulayım da güzel bişey onu aldırayım barikaydirigubbakcemile3

dün baktım canım benim irem bebede kalmamış
salakca bi ürün gösterdiler hani karnımıza konuluyoya onu bende ne alaka dedim
ötekisi yok bu arada mycey oluyo genelde markası ana yeri örnek mahallesinde

E örnekteyse cumartesi benim kociş götürsün bizi beş dakka gidip bakalım. Ben markasını bilmiiyorum istediğim modelin ancak görünce anlarım. Beğenirsek alırız.

bozocum benim hiç bulantım olmamıştı o nedenle bişi diyemiyorum.
ama bebişin için endişelenme
o beslenirmiş her türlü

walla ben hiçbişşi yıyemedım 4.5 ay işte yenı yenı yemeye basldım ztn vıtamınler falan hıc ıcılmedı cok sukur bebegım turp gıbymıs eheheh dun doktorada dedım korkma dedı zaten ılk 3 ay kendını koruyor bebek senınle alakası yok moralını bozma evdeysende dınlenmeye bak

süper haber
aman dinlensin bol bol
kalkmasın hiç..

açık renk, sade fln..

bakalım yaa..

hehe böyle akıl karıştırırız biz aklinialirimsmile
benim hayalim hep öyle bir oda. duvar kağıdı da istedim ama sonra sağlıksız olur diye boya da karar kıldım. tabi bütün bunları ben hayal ediyorum. eşimin bu hayallerden haberi yok kaydirigubbakcemile3
umarım zorluk çıkarmaz bana. yoksa keserim onu:mymeka:

süper haber
aman dinlensin bol bol
kalkmasın hiç..

açık renk, sade fln..

bakalım yaa..

ben de cok sevindim arcmaniaya bizden de selam söyle konusursan dua ediyoruz onun için insallah sağlıkla kavusur bebeğine..evet özgişşşş cok güzel heyecanlar allah sağlıkla kavustursun bebeklerimizi bize hazırlıkları böyle ise kendisi nasıl olacak bilemiyorum deliricez herhalde mutluluktankaydirigubbakcemile3

Oh çok sevindim bu habere, hiç kalkmasın, o kadar dayansın, sonunda bebişini sağ salim alsın kucağına.

park yatağın herşeyi farklı, yatağı, yorganı...
iki iki masraf olacak, tek bir büyüyen yatak alın yatsın 9-10 yaşına kadar, hatta paraya kıyıp ööle çiçekli böcekli değilde sağlam masif bir şey alırsanız 15 yaşına kadar bile yatar valla...

Uf bende normal yatak istiyorum ama yerim yok :(. O yüzden de mecburen park yatak almak zorundayım.

imperiaflex_0_6_0.jpg

3683747839_2ea2914015_o.jpg

düşündüğüm perdeler de alttaki resimdeki perdeler gibi olacak.

Back
X