2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım bebek arabasını ne marka ve kaça aldınız ben de su anda araştırma aşamasındayım eşimin ailesi alacak.bulayım da güzel bişey onu aldırayım barikaydirigubbakcemile3

Daha almadım ama biz eşimde 1.200 lirayı gözden çıkarmıştık hani olsa olsa 1.000 lira olur istediğimiz model diyorduk. Biz mclaren alıcaktık sonra ben haşim işcana gidip bütün modelleri bir arada görünce chicco travel sette kararkıldım 950 ye bulduk 6 taksitle ama eminimki peşine falan çok daha indirim yaparlar. Biz travel seti almıcaz 600 e falan gelicek. Çünkü travel setteki oto koltuğu olan anakucağını görümcemden aldık aynısı onda var biz şimdi sadece arabayı alıcaz.Bu arada biz haşim işcanda bir dükkana sorduk sadece kesin daha ucuz alternatifi vardır.

Kızlar ben balıklı sticker arıyorum, aklınızda bulunsun. Ama öyle Nemo'lu yada yunuslu bişey değil, daha gerçekçi. Şu okyanus duvarım için

kızlar acil çıkış görüşürüz sonra patron geldi hepinizin göbüşlerine kocam öpücükler konduruyorum ara sıra girerim fırsat buldukça

kızlar sağolun archmania ya iyi dileklerinizi ilettim.
morali yerine gelmiş az da olsa. umarım mhtp la ikisi ve hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucaklarız.

Kizlar ya benim komsumun kizi da hamileydi bizden 2 ay once gidiyordu,
ama kisti de varmis o buyumus bebege zarar vermis bebegini almislar.
Aldiklarinda 6/7 aylikmis bebek, yani dusun nekadar hazirlik yapmistir.
Cok uzuldum ya baksana bizde nekadar telas ve hazirlik icindeyiz Allah korusun.

eee benimde kistim var. eyvahedigeldismile doktor gebelik kisti dedi ama bak şimdi aklıma kurt düşürdün

kizlar ya benim komsumun kizi da hamileydi bizden 2 ay once gidiyordu,
Cok uzuldum ya baksana bizde nekadar telas ve hazirlik icindeyiz allah korusun.

efet cok uzucu allah sabır versın yaa işte bu yuzden baanda sen bişi alma dıyorlar :( hayat bu

Sensiciğim, herşey kader kısmet. Allah izin verirse bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alacağız. Doktorlar daha önceden fark edememiş mi bu kisti?. Bende de ilk başlangıçta kist vardı ama sonra kendiliğinden kayboldu. Doktorum sürekli takip etti. Bence bu kadar çok olumsuz düşünmeyin, herşey olacağına varır.

eee benimde kistim var. eyvahedigeldismile doktor gebelik kisti dedi ama bak şimdi aklıma kurt düşürdün

Canim sanirim onunki normal kistmis ama onceden hic baktirmamis ve fark etmemisler.
Yani bende tam anlayamadim da cok zor ya o saatten sonra bebegini kaybetmek.
Gerci her durumda cok zor da bi an dusundum okadar hazirlik yap heves et sonra.

Daha almadım ama biz eşimde 1.200 lirayı gözden çıkarmıştık hani olsa olsa 1.000 lira olur istediğimiz model diyorduk. Biz mclaren alıcaktık sonra ben haşim işcana gidip bütün modelleri bir arada görünce chicco travel sette kararkıldım 950 ye bulduk 6 taksitle ama eminimki peşine falan çok daha indirim yaparlar. Biz travel seti almıcaz 600 e falan gelicek. Çünkü travel setteki oto koltuğu olan anakucağını görümcemden aldık aynısı onda var biz şimdi sadece arabayı alıcaz.Bu arada biz haşim işcanda bir dükkana sorduk sadece kesin daha ucuz alternatifi vardır.

ben de chicco almayı düşünüyorum sahsen tuzladaki fabrikasından almaya calısıcam bakalım orda kesin daha uygun olur tanıdık birisini bulmuştuk ayarlayabilirsek ordan alırız pesine

Bu arada bizimkilerin aldigi bebek arabasi turkuaz,
ama kizim olacakmis cok ta abes durmaz degil mi? sempatiksalakcinni

E örnekteyse cumartesi benim kociş götürsün bizi beş dakka gidip bakalım. Ben markasını bilmiiyorum istediğim modelin ancak görünce anlarım. Beğenirsek alırız.
olabiler perakende satışı varmı yokmu bi sorayım bakimm

Bu arada bizimkilerin aldigi bebek arabasi turkuaz,
ama kizim olacakmis cok ta abes durmaz degil mi? sempatiksalakcinni

turkuaz cok güzel bir renk ya ben bayılıyorum bişey olmaz canım ya ben de kırmızı gri falan alayım diyorum 2.si erkek olursa onda da kullanırım ama gönlümde de pembiş bir bebek arabası var fisfisfis

ben sen yazdıkdan sonra yeni gelene lerrr diye günaydın didim bi keremmmalsanaalsanasmile

dünürüm yaaa sana demedım esprisine genel olark dedım ;);) ben konuya daldım zaten kıs ehehehehe

Back
X