2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yada sanki beşinciyi doğurucaz bu ne hevessizlik ayol bizde ki laelaelaelaelae
Şiddetle kınıyorum kendmizi kaydirigubbakcemile3
HEHEHE BNMKINDEDE ELBISE DOLABIMZ VARDI CIAKRTTK SIMDI KUTULAR VS VAR BANADA LAZIM SELENAAAA ARASTIRALIM :d CANIM :)
BİZDE ICRRAAT YOKKI HIC SANKI 4 AY SONRA BEBEGIMZ OLMYCK GIBI:(

sen toz pembe sticker arıyorsun dimi ben de öyle istiyorum ama acaba soluk mu durur kararsızım yani
sabah gönderdiğimin açık pembesi de vardı onu düşünmüştüm ama bu da koyusuysa bu da hoş gibi aslında..

Özge sabah gösterdiğin mürdüm rengine yakındı, bu ondan epey açık. Ama bu da açık pembe sayılmaz bence. Duvarları beyaz yada çok açık renk yaparsan bu da güzel durur bence
evet canım bende ona karar veremiyorum
açık pembe çok mu baygın durur acaba diye

Yada sanki beşinciyi doğurucaz bu ne hevessizlik ayol bizde ki laelaelaelaelae
Şiddetle kınıyorum kendmizi kaydirigubbakcemile3

ya siz yine hazırlıklar yapıyorsunuz, kıyafet falan alıyorsunuz, ben daha bir çorap bile almadım kızıma..mafoldumben

yada sanki beşinciyi doğurucaz bu ne hevessizlik ayol bizde ki laelaelaelaelae
şiddetle kınıyorum kendmizi kaydirigubbakcemile3

efet yaaaaaaaaaaaaaaa :( ama benm kocada da iş yok tum hevesımı sonduryor ondan:(

bebişkom bunlardan kemeraltında mutlaka vardır
ben gidince bi bakim uygunsa sana haber ederim
eminönünde de vardır belkim,
kız ukla
altını üstüne getirdiniz oranın
var mıydııı

yoksa da kemeraltında varsa o zaman bana haber edersin yiiirum

kızlarrrrrrr şimdi odama kanepe geldi, camlarımada jaluzi taktılar, gerekirse yatmam için :)

eminönünde de vardır belkim,
kız ukla
altını üstüne getirdiniz oranın
var mıydııı

yoksa da kemeraltında varsa o zaman bana haber edersin yiiirum

anne bebek fuarında buluruz belki. Sen şimdi kesin ne zaman taşınıcan ? Buluşmayı ertelemiyoruz değil mi?

ya siz yine hazırlıklar yapıyorsunuz, kıyafet falan alıyorsunuz, ben daha bir çorap bile almadım kızıma..mafoldumben

BİŞİ ALMAYANLAR OLARAK ARAMIZA HOŞGELDIN CNM;) SENDE BİZDENSİN

nasıl oldun güneşim..miden nasıl bu günlerde

AZALDI GİBİ AMA HALA YEMKLERDEN SONRA MAHVIOLUYORM KUSMAYIM DIYE KIPIRDAMAMAYA DEVAM

Üzülme annem alırsın sende çorap almaktan kolay ne var olumunekankayizsmile

:)delikafadulden

kaydirigubbakcemile3

Boşver canım bende almadım.Hiç takma kafana.Ben de başta telaş yapıyodum.Ama sadece gezıp karar verdım.Butun ıhtıyaclarını kıyafett, bebek arabasını,butun ıhtıyaclarını bı mağzadan komple almayı duşunuyorum lıstemı goturup.Odayıda kafamda tasarladım ozel yaptırcam beyaz olcak sadece.sonra halısı perdesı aynı şekılde beyaz.mevlutu için elbısesını bıle beğendım.Ama dıyom ya çorabı bıle yok şuan.Sadece buhar makınası var kızımın.bakalım ne olcak.Kuzucum için geçkalmam ınş.kaydirigubbakcemile3

Bizimkinin hevesinide ben söndürüyom öle rahatım ya adamada bi rahatlık geliyo demekki kaydirigubbakcemile3
Bide evde kiracı olmamız canımı sıkıyo doğalgazlı değil bunun kışı var :bbo:
Kimsenin eşya alırken yardmcı olmaması da hevesimi alıyo eşim öğrenci benm mafoldumben
bi sürü şey işte
efet yaaaaaaaaaaaaaaa :( ama benm kocada da iş yok tum hevesımı sonduryor ondan:(

Back
X