2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kendi paspal dı çok hamileliğinde ama kimse kendi gözünde ki çöpü görmüyo işte
Diyemedim bişey ama utandım ölee :1no2:

aman canım hıc aldırma utanmada..
hamılelıgın verdıgı guzellık yeter de artar sana..

Allah allah neyi ispat etmeye çalışıyo anlamadım kadına bak yaaa
ay kım kımle ıstıyosa yasasında bu kapıdan gıren herkese solenır mı manyak kadın..
benı nerden tanıyo edıyo kapıdan gırer gırmez 22 yasında thy de claısıyo dıye basladı..belkı 25 kere tekrarladı aynı seyı

haklısın canımm ıste bole cıkıyo karsıma zorla.

Akşam saçımı boyatcam ben kızlar
Eltim dün saçların çok kötü olmuş boyat dedi çok bozuldum :1no2:
sakın boyatma ben organik boyalardan bile boyamaya korkarım. Bırak herkes biliyor nasılsa hamile olduğunu o seni çekemediğinden söylemiştir.

Daemon ben orda o kadınıda kızınıda parçalardım heralde üstüne yetmezmiş gibi bide kocamı parçalardım. Adamın bir suçu yoktır ama gıcıklık değil mi.

Dr doğal olursa organik falan boyat demişti bana. Benmde saçımda beyazlar var hep sırıtıyo
bide yüüzümdeki sivilceler gitmedi benm çok kötü hissediyom zaten kendmi

boş ver ya organik diolar ama kim bilir içinde neler var hiç değermi bebişinin sağlığına. Aldırma onlara napalım yani podyuma çıkmıycaz ya en kutsal işi yapıyoruz şu an her halimizle güzeliz. bilmiyorumkismile
bu arada kız bebek annenin güzelliğini alır derler ya şimdi ben çirkinleşcem mi aceppp :bbo:
aklıma gelince tuhaf oluyorum zaten giderek şişiyorum eşimde popon kocaman oldu deyip duruyo :bbo:
ama yinede makyajımıda yapıyorum güzel güzel giyiniyorum öle çıkıyorum dışarı kendimi çok güzel hissediyorum opuyorumnanaktan
ama korkuyorum çirkinleşmekten :1shok:

Hımmmmmmmmmm CADIARZU tmm peki
sakın boyatma ben organik boyalardan bile boyamaya korkarım. Bırak herkes biliyor nasılsa hamile olduğunu o seni çekemediğinden söylemiştir.

Daemon ben orda o kadınıda kızınıda parçalardım heralde üstüne yetmezmiş gibi bide kocamı parçalardım. Adamın bir suçu yoktır ama gıcıklık değil mi.

ayyy kızlar benim kızım çoştu vurup duruyooo :)))

kıs ben eve gidince zor atıyom kendimi mutfağa yemek yapıp yedik diyene kadar 9 oluyo sonrada halim kalmıyo int. girmeyebilmiyorumkismile

haklısın cnm valla bend eaynıyım ama işte merak ettık ya bikere:Dboshayallersmile

gidip öldiriim miii???:oklava:

gıcıkmısın kısımm sölesne neler alıosun...
aman boşver
kendi günahlarında boğulsunlar
ay cok gıcık oldum...

kız işte sterilazör, biberon ısıtıcı (arçelik 20 şer milyon ikisi de)
banyo ve oda termometresi
ateş ölçer
tırnak makası
burun aspiratörü gibi şeyler.

şimdi yeni ev büyük, aldıklarımı bebişin odasına yığabilirim. bi taşınalım haftaya da sonra alacam hepsini

Kafam karıştı şimdi boyamayımmı zararlı mı? :sm_confused:
Canimm ben arastirdim netten biraz kesin birseyler yazmiyor.
Ama kesinlikle doktorunuza danisin diyor.Bence sen doktor randevuna kadar bekle doktoruna danis doktorun izin verirse boyarsinn boshayallersmilec

benimkini anlatayım eve giderim ayakkabılarımı çıkarır içeri alır eşyalarımı hemen
sonra yemek olayına geçeriz yardım eder, yemek biter salona geçeriz ben uzanırım o ara m.suyu sıkar getiri bana her gece fix bunlar
alışveriş konusunda ben alırım niye aldın demez ama mesela hadi oda bakalım desem
off daha çok var der yada buhar mak. alıcam dedim onada zaten yaza denk geliyo kışa alırız dedi işte uyuzlukları oluyo arada ama genel anlamda iyi
bebek kıyafeti baktık geçen mothercardeben tabi dolaştım sıkılmadım baktım bu mağaza dışında ayy deli oldum çıktım gittim bunun yanından peşimden geldi ne oldu almadınmı diye dedim kendime alıyom sanki insan bi bakar fikir verir dedim kızdım tavır yaptım sonra benle geldi baktı felan sen daha iyi beceriyosun zevkine güveniyorum diye gelmiyorum dedi olsun dedim kızımız üzülür dedim..

işte benımkıde aynı model

boş ver ya organik diolar ama kim bilir içinde neler var hiç değermi bebişinin sağlığına. Aldırma onlara napalım yani podyuma çıkmıycaz ya en kutsal işi yapıyoruz şu an her halimizle güzeliz. bilmiyorumkismile
bu arada kız bebek annenin güzelliğini alır derler ya şimdi ben çirkinleşcem mi aceppp :bbo:
aklıma gelince tuhaf oluyorum zaten giderek şişiyorum eşimde popon kocaman oldu deyip duruyo :bbo:
ama yinede makyajımıda yapıyorum güzel güzel giyiniyorum öle çıkıyorum dışarı kendimi çok güzel hissediyorum opuyorumnanaktan

çirkinleşmezsin merak etme hamile her kadın güzeldir bide kendine baktıktan sonra özgüveninde artar
.

onları oracıkta yolmadıgıma pısman olmak uzereyım

olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan

Ben inanmıyom o çirkinleşme meselesine kuzu ya
Eltimin de kızı oldu kadının yüzü ay gibiydi daima
Bünye cilt meselsi belkide
Benm her yanımı sivilceler basıyo mesela hiç bişey kullanmaıyom bu da gıcık ediyo beni
Elbette kilo alıcaz napallım yani şikayet etmektense tadını çıkarmak lazım ama işte bazen olmuyo

aman boşver
kendi günahlarında boğulsunlar
ay cok gıcık oldum...

kız işte sterilazör, biberon ısıtıcı (arçelik 20 şer milyon ikisi de)
banyo ve oda termometresi
ateş ölçer
tırnak makası
burun aspiratörü gibi şeyler.

şimdi yeni ev büyük, aldıklarımı bebişin odasına yığabilirim. bi taşınalım haftaya da sonra alacam hepsini

burun aspiratörü nedir

Back
X