2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bu dönenceler ne kadar pahalı yaaa bende herseyi aldım tek eksık o sanki merakımdan bi bakayım dedım ama:)

güzelmiş çanta bu fiyat iyimi peki ben hiç bilmiyorum da
dun arkadaslar urunlere tek tek baktılarda öle daha pahalıya gelıyomus..
yanı bu sekılde uygunmus..

kız sen de hiçbişi bilmiyon hee :mymeka:
çok bilmişlik yapma lennn
Aman allahımmmmm eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
alsanaalsanasmile
recepcim bu sitede kargo ücretsiz miymiş
beleşçiiii...alsanaalsanasmile

kız sen de hiçbişi bilmiyon hee :mymeka:

bilmemek ayıp değildir taammıııı :kızgın:
öğreniyoruz işteeee

ayrıca burun aspiratörü denen şeyi biliyomuşum sadece ismini burun temizleme pompası felan diye biliyodum lütfen yaniii lütfen bana burda cahil muamelesi yapmayın!!!! taaaammıııııııı

ya şaka bi yana da ben daha hiç bişeye bakmadım haberim yok fiyatlardan felan

canm ben hepsiburada dan bakıyorum
ama google a yaz burun aspiratörü diye.. çıkar bütün bilgiler karşına

aa boyattın mı kız.. nası çıkan dibinle farketmedi anlamadım.. diplerinin rengini mi açmadı yani

ya hiç amonyak koymadığı için ben gittim yanımda karıştırdı çünki normaldede koyuyolarmış biraz açıcı,söyledi zaten bu çok fazla farkettirmez diye,farketmedide koyu bi kahve oldu sadece diplerimi boyattım rengi görim diye :)

ama kuaför bile dedi biraz daha sabret doğumdan sonra röfleni yaparsın hep kendini daha ii hissedersin dedi..

dun arkadaslar urunlere tek tek baktılarda öle daha pahalıya gelıyomus..
yanı bu sekılde uygunmus..

çok bilmişlik yapma lennn

alsanaalsanasmile

beleşçiiii...alsanaalsanasmile
sus kızzz...
bidaa da paylaşmam araştırdıklarımı :1closedeyes:

bilmemek ayıp değildir taammıııı :kızgın:
öğreniyoruz işteeee

ayrıca burun aspiratörü denen şeyi biliyomuşum sadece ismini burun temizleme pompası felan diye biliyodum lütfen yaniii lütfen bana burda cahil muamelesi yapmayın!!!! taaaammıııııııı

ya şaka bi yana da ben daha hiç bişeye bakmadım haberim yok fiyatlardan felan
şööle bi gez hepsiburada nın bebek reyonunda.. ufkun genişler yiiirum

ay hızınıza yetişemedim yaaaa. Yemekten geldim bi bakayım neler kaynatmışsınız diye ama size yetişmek için doğru düzgün bakamadım bile.

Daemoncum bizim orda nerede bakacağınız evler??

Özge ben dün moter&care den set aldım saç fırçası-tarak-tırnak makası- normal makas-su termometresi- burun aspiratör-dişfırçası bide küçük çubuklar vardı içinde tırnaklarını temizlemek için sanırım bunların hepsi küçük bir çantanın içinde kalem kutusu gibi 39 TL ye aldım hepsini.Nasıl pahalıyamı almışım

ay hızınıza yetişemedim yaaaa. Yemekten geldim bi bakayım neler kaynatmışsınız diye ama size yetişmek için doğru düzgün bakamadım bile.

Daemoncum bizim orda nerede bakacağınız evler??

Özge ben dün moter&care den set aldım saç fırçası-tarak-tırnak makası- normal makas-su termometresi- burun aspiratör-dişfırçası bide küçük çubuklar vardı içinde tırnaklarını temizlemek için sanırım bunların hepsi küçük bir çantanın içinde kalem kutusu gibi 39 TL ye aldım hepsini.Nasıl pahalıyamı almışım

sizin orda ekşioğlu sitesinde bı yere bakıcaz bende sana onu sorcaktım nası bı sıte orası.
bırde yıne sızın oralarda bazı sokaklarda bulduk netten ama aksam gıdıcez ıste tam olarak nası tarıf edebılırım bılmıyorum..
namık kemal mahallesıne dogru gıbı

hmm zeynepçim fiyatı iyi gibi valla bi bakmak lazım..
zaten 3-5 de farketmez

:1closedeyes:

evet tüm ucuzları ben alcam size bırakmııcam sempatiksalakcinni

sen ucuzları al bizim paçalarımızdan aktığı için ben gider nerde kazık var onları bulu veririm merak etme sen :umursamaz:

Back
X