2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar internet çok kötü o yüzden cevap veremiyom sorularınıza..
bu kız da bizi hiç sallamıyo demeyin haa olumunekankayizsmile
özgecim aldığın ürünün fiyatına göre ücretsizdi sanırım..
bu arada hemen o gün kargoya vermişler..
yarın gelir sanırım..

kızlar bana yardımcı olunnnnn....bu detaylı ultrason şimdi dr yönlendirdiği yeri aradım 170e çekiolarmış iyimi fiyat ???? randevu alimmi sizce

kızlar bebişlerin kıyafetleri için ayrı deterjan mı kullancaz bebek için özel bişi sitede gördüm de soriim dedim
not: Bilmediğimden değil, sizi deniyorum biliyomusunuz diye sempatiksalakcinni

sen niden bayıldın yiiirum

amaan be verdik ya sitenin linkini bak işte üşengeç sempatiksalakcinni
daha naapiim senin adına sipariş mi veriyim
sempatiksalakcinni

bende beceremıyomda benım yerıme sıparıs verır mısın ben sana ev adresımı yollıyım.
kargo parası benden gerısı senden hehe hehehe heheheolumunekankayizsmile

sizin orda ekşioğlu sitesinde bı yere bakıcaz bende sana onu sorcaktım nası bı sıte orası.
bırde yıne sızın oralarda bazı sokaklarda bulduk netten ama aksam gıdıcez ıste tam olarak nası tarıf edebılırım bılmıyorum..
namık kemal mahallesıne dogru gıbı

Ufuk kent ekşioğluysa ben gezmiştim ev bakarken orayı gayet güzeldi içi 3+1 biz ev bakarken orda evler 900 TL idi ama tabi sonra kriz patladı ucuzlamıştır. Biz şimdiki evi tutmasaydık o sitedeki evi tutacaktık.Site içi olması büyük avantaj ama ekstra aidat parası oluyor. Bizim evde namıkkemele bağlıydı yunusemre caddesinin tamamı namıkkemaldi ama sonradan bizi esenevlere bağladılar.Esenevlerin cumhuriyet mahallesine yakın olan kısımlar gayet güzel yunusemre caddesinin üzeride iyi birde 8 E otobüsünün son durağının karşısında yeni binalar var.haberin olsun.

sen niden bayıldın yiiirum

amaan be verdik ya sitenin linkini bak işte üşengeç sempatiksalakcinni
daha naapiim senin adına sipariş mi veriyim
sempatiksalakcinni

neyse sonunda ne istediğimi anladın hesabıda ödeyiver ama olur mu delikafadulden

sevgimi kalbime gömer küserimmsempatiksalakcinni
küsemezsiinnn olumunekankayizsmile

kızlar bebişlerin kıyafetleri için ayrı deterjan mı kullancaz bebek için özel bişi sitede gördüm de soriim dedim
evet saf deterjan mı ne varmış bebek deterjanı
ondan alcez

bende beceremıyomda benım yerıme sıparıs verır mısın ben sana ev adresımı yollıyım.
kargo parası benden gerısı senden hehe hehehe heheheolumunekankayizsmile
hee olur çok mantuklu sempatiksalakcinni

Kızlar ben boyamıştım ılk ay .Bılmıyodum hamile olduğumu.Sonradan okadar üzüldümki.Ama Allahım sağlık versin bebişlerimize inş.Şimdi saçım 2 renk gibi ama yınede boyamıyorum boyamıcamda,kestirmiyorum bile saçımı hatta.ışte ınsan çok üzülüyo bılmeden yaptıklarına

sakın makinaya atma . naylon leğen alıp elinde çitileyeceksin kaydirigubbakcemile3
şaka şaka tabi bebek kıyafetleri için sabun tozu kullanman lazım. piyasada birkaç tane farklı firmanın sabun tozları var. ama yumuşatıcı kullanmanı tavsiye etmem bilgin olsun yerimseniben

Kızlar ben boyamıştım ılk ay .Bılmıyodum hamile olduğumu.Sonradan okadar üzüldümki.Ama Allahım sağlık versin bebişlerimize inş.Şimdi saçım 2 renk gibi ama yınede boyamıyorum boyamıcamda,kestirmiyorum bile saçımı hatta.İşte ınsan çok üzülüyo bılmeden yaptıklarına

ben de aynı sekilde ama vicdan azabı duymadım sonucta habersizdik ve zaten ilk oluşum esnasında bebek kendisini koruyormus bir sekilde tıbbi bir makalede okumuştum.

Back
X