2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız napiim aile kalabalık
hepsi de bebek meraklısı
ben bunu yeni öğreniom valla iyi oluyo sempatiksalakcinni

bende sulalem kalabalık dıye sevınırdım..
ama bızde bebkte cok o yuzden kımse meraklı degıl.
bı kocısım bı ben meraklıyız bebegımıze..mafoldumben

kızlar sımdı oglum ustuste tekmeledı karnımı bı actım resmen karnım sekıld egıstırdı dısardan gorunuyodu ama bu kez cok daha fazla oldu sonra bırde edondu karnım su dalgası gıbı oldu resmen cok guzel yaaaaaaaaa

ayyy maşallah oğluşunaa :nazar:

kızlar bebek telsızı alcaktım vazgeçtim. bir arkadaşım anlattı sesler çok karışıyormuş. bir gece uyanmışlar bebek telsızınden canım kızım guzel kızım dıye fısıltı gelıyor, bunların dibi düşmüş korkudan,bebek odasına zor atmışlar kendılerını kımseler yok, sabaha kadar uyumamışlar korkudan. sonra bu olay sureklı olmaya başlayınca anlamışlar, ben böyle bır ses duysam küt diye gıderım zaten o an. korktum zaten odasıyla dip dibeyiz, mırıldansa duyarım.

evt çok gerekli bişi ama fiyatlar 250 - 300 den başlıyo yaaa ama görüntülü olanları bence görüntüye ihtiyaç yok zaten en ufak ses duyduğumuzda hemen kapıda bitivericemiz için görüntü gereksiz
evet ya ben de sadece telsiz bakıyom
görüntüye gerek yok bencede

kızlar sımdı oglum ustuste tekmeledı karnımı bı actım resmen karnım sekıld egıstırdı dısardan gorunuyodu ama bu kez cok daha fazla oldu sonra bırde edondu karnım su dalgası gıbı oldu resmen cok guzel yaaaaaaaaa
aaaa bende istiyom

Hım belkide ben görmemişimdir cevabını.Bende senin gibi tek tek alıcaktım ama bunun saklama çantası hoşuma gitti hem toz falan olmadan hepsi bir arada durur sende öyle yap istersen.

Ben almıcam bebek telsizi şimdilik. Zaten 4 ay annem ve ben bir arada bakıcaz ihtiyacımız olmaz sonrasınde ben işe başlarken alırım belki belkide hediye gelir.
olabilir canım ben de bi bakarım o zaman oraya.. doğru vala mantıklıymış.
ben de aklım kalmasın diye herşeyi almaya çalışıyom
böle ne aliim ne aliim diye soranlara da kakalıyom sempatiksalakcinni

kızlar bebek telsızı alcaktım vazgeçtim. bir arkadaşım anlattı sesler çok karışıyormuş. bir gece uyanmışlar bebek telsızınden canım kızım guzel kızım dıye fısıltı gelıyor, bunların dibi düşmüş korkudan,bebek odasına zor atmışlar kendılerını kımseler yok, sabaha kadar uyumamışlar korkudan. sonra bu olay sureklı olmaya başlayınca anlamışlar, ben böyle bır ses duysam küt diye gıderım zaten o an. korktum zaten odasıyla dip dibeyiz, mırıldansa duyarım.

başıma geldiğini düşünemiyorum çok tırsardım akannehirakannehir

ne sesiymiş o yan evdeki bebek telsiziylemi karışmışş ne olmuş eyvahedigeldismile

park yatağı nerden aldın
linkini yollarmısın
bende odama beşik yerine park yatak alacam sanırım
zaten odamda en fazla 4 ay yatırırım diye düşünüyorum sonrada yatağı kaldırırız oyun alanı olarak kullanır

Başta bende bebek telsizi almak istiyordum ama yaydığı dalgalar bebeğe zarar verir diye haberler gördüm almayacam sanırım
aaa hadi yaa..
bende mi almasam..
ama bebişin odası da ilk birkaç aydan sonra uzak olacak..
neyse onu da o zaman düşünürüm artık..
hemen kocamın kuzenine aldıracak başka şeyler bulmalıyım bilmiyorumkismile

bende sulalem kalabalık dıye sevınırdım..
ama bızde bebkte cok o yuzden kımse meraklı degıl.
bı kocısım bı ben meraklıyız bebegımıze..mafoldumben
mafoldumben amaa yapmaaa bende aaalarımm

ay ben orada kalpten giderdim sanırım akannehir

ayyy maşallah oğluşunaa :nazar:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ayy korku fılmı gıbı fena tırstımmm..akannehir
sankı benım basıma gelmıs gıbı hıssetım okurken.. ayy allah korusun yaa

evet ya ben de sadece telsiz bakıyom
görüntüye gerek yok bencede

aaaa bende istiyom

olabilir canım ben de bi bakarım o zaman oraya.. doğru vala mantıklıymış.
ben de aklım kalmasın diye herşeyi almaya çalışıyom
böle ne aliim ne aliim diye soranlara da kakalıyom sempatiksalakcinni

sana yokalsanaalsanasmile
ay kıs saka bı yana ama cok guzel oldu yaaa..
bı dah abı daha dıyorum ama yapmıyo oglum
bak sımdı ozge teyzen alıcakmıs herbıseyını dedım dondu yıne=))
üzne oglumu teyze kaynanası tamam mı al ıstedıgınısempatiksalakcinni

akannehirakannehirakannehir
öyle bir durumda bebeği de bırakır evden kaçarım herhalde

aaa hadi yaa..
bende mi almasam..

mafoldumben amaa yapmaaa bende aaalarımm

ay ben orada kalpten giderdim sanırım akannehir

sen nie aaliyon yevrum..
bırak ben aglıyım.
saka bı yana harbıden ınsanlar ne dusuncesız ya..
24 kuzenım var ama bı ıse yaramıyo ıste.
herkes kendı derdınde tabi kıme ne denır.
anca bı takım elbıse alır gelırler o da gelırlersebilmiyorumkismile

tamam sempatiksalakcinni

ben bu tür ihtiyaçların hepsini eminönü ve saraçhaneden alıcam. Sanırım daha ucuz olur. Annemle gidip bakıcaz herşeye.

kızlar bana yardımcı olunnnnn....bu detaylı ultrason şimdi dr yönlendirdiği yeri aradım 170e çekiolarmış iyimi fiyat ???? randevu alimmi sizce

ben 180 tl ye yaptırdım cnm o cıvarlrda

aaa hadi yaa..
bende mi almasam..

akannehir

evet radyasyon yayıyormuş

Bebek telsizleri mikrodalga fırın kadar elektromanyetik alan oluşturuyor. Bu nedenle bebek telsizlerinin kullanılmaması gerekir"

Alıntı

Hım belkide ben görmemişimdir cevabını.Bende senin gibi tek tek alıcaktım ama bunun saklama çantası hoşuma gitti hem toz falan olmadan hepsi bir arada durur sende öyle yap istersen.

Ben almıcam bebek telsizi şimdilik. Zaten 4 ay annem ve ben bir arada bakıcaz ihtiyacımız olmaz sonrasınde ben işe başlarken alırım belki belkide hediye gelir.

ben de ilk aylarda almam.sonrasında da ege iyice büyümüş olacak abimlerin telsizi alırım gerek olursa

başıma geldiğini düşünemiyorum çok tırsardım akannehirakannehir

ne sesiymiş o yan evdeki bebek telsiziylemi karışmışş ne olmuş eyvahedigeldismile

ay ben orada kalpten giderdim sanırım akannehir[/QUOTE]

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

ayy korku fılmı gıbı fena tırstımmm..akannehir
sankı benım basıma gelmıs gıbı hıssetım okurken.. ayy allah korusun yaa

akannehirakannehirakannehir
öyle bir durumda bebeği de bırakır evden kaçarım herhalde

valla kımınle karışıyor ses bulamadılar, apartmanda başka bebek yok ama belkı yan apartmanla falan karışmıştır. ben bu hıkayeyi duyduktan sonra telsız işi yattı. başıma gelmese bıle korkarım durup dururken. eşimde sevınıyor bır masraftan kurtuldum diye alsanaalsanasmile

Back
X