2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen nie aaliyon yevrum..
bırak ben aglıyım.
saka bı yana harbıden ınsanlar ne dusuncesız ya..
24 kuzenım var ama bı ıse yaramıyo ıste.
herkes kendı derdınde tabi kıme ne denır.
anca bı takım elbıse alır gelırler o da gelırlersebilmiyorumkismile

benim kuzenler hediyesiz bırakmazlar mutlaka kimi altın kimi kıyafet alır ama özgeninkiler gibi de doğmadan ne alalım diye soran olmadı henüz kaydirigubbakcemile3 ablam annem dışında kimsenin bişey aldığı yok bebekime

evet radyasyon yayıyormuş

Bebek telsizleri mikrodalga fırın kadar elektromanyetik alan oluşturuyor. Bu nedenle bebek telsizlerinin kullanılmaması gerekir"

Alıntı

hadi yaaa alınmaz o zzaman ben mikrodalgayı kullanmıyorum bile hamileyim diye bi de bebiş doğunca direk yanına koyucaz yani ayyy vaz geçtim o zaman

ay ben orada kalpten giderdim sanırım akannehir

valla kımınle karışıyor ses bulamadılar, apartmanda başka bebek yok ama belkı yan apartmanla falan karışmıştır. ben bu hıkayeyi duyduktan sonra telsız işi yattı. başıma gelmese bıle korkarım durup dururken. eşimde sevınıyor bır masraftan kurtuldum diye alsanaalsanasmile[/QUOTE]

ah şu kocalarrrrr kötükedihüso

ay yine sinir ediyo beni burdakiler yaa..
neyse içimden 100 e kdr sayayım bari
sempatiksalakcinni

ah şu kocalarrrrr kötükedihüso

zaten kocalara göre herşey gereksiz ve masraf. hayatında duymadıgı şeylerı para verıp alması gucune gıdıyormuş, bız onlarla mı buyumuşuz zort zurt. ama hıç sert yapmıyorum hep canım cıcımle yola gelıyor sonunda, kavga etsem hayatta alamayız ınada bıner.

Kızlar hamilelikleriniz planlımı oldu hepinizin.Bilmeden yaptığınız bişey oldumu ya da ne bıleyım 6 aydır saçınızı hiç mi boyatmadınız? merak ettim gercekten.Ben de baştan korktum ama çok şükr şimdilik bı problem gzukmuyo ınş. bundan sonrada olmaz.Allah butun bebeklere ve annelerine sağlık versin:Saruboceq:

evet radyasyon yayıyormuş

Bebek telsizleri mikrodalga fırın kadar elektromanyetik alan oluşturuyor. Bu nedenle bebek telsizlerinin kullanılmaması gerekir"

Alıntı

zaten bebek telsizi almayı düşünmüyordum. 6 ay odamda kalacak.
sonra kendi odasına geçince kapıları açık tutarız zaten odalar yanyana. gık dese duyarız.

sağol canım
ama bu biraz pahalı geldi bana
ben daha basit bişey alacam 90-100 tl olanları var bunların
gidip yerinde görmek lazım çokmu dandikler acaba

yalnız dandik olanlarda çok gıcırdama yapıyormuş bebek uyuyamıyormuş, öleee diyorlar

Kızlar hamilelikleriniz planlımı oldu hepinizin.Bilmeden yaptığınız bişey oldumu ya da ne bıleyım 6 aydır saçınızı hiç mi boyatmadınız? merak ettim gercekten.Ben de baştan korktum ama çok şükr şimdilik bı problem gzukmuyo ınş. bundan sonrada olmaz.Allah butun bebeklere ve annelerine sağlık versin:Saruboceq:

benimki planlı oldu. hamile kalmadan 1 ay önce boyatmıştım saçlarımı.
şimdi tabi halleri harap ama boyatmayacağım kararlıyım.

sağol canım
ama bu biraz pahalı geldi bana
ben daha basit bişey alacam 90-100 tl olanları var bunların
gidip yerinde görmek lazım çokmu dandikler acaba

bu set halindeki fiyatı ama..
kendisi tek başına 140 lira..
evet çok ucuzları var ama kumaşları naylon gibi..
markalılarsa çok pahalı..
bunun hem kumaşı kaliteli görünüyo hem kılıfını çıkarıp yıkayabiliyosun..
ayrıca benim istediğim gibi 70 cm eninde yatağı..yani geniş..
bence benzerlerine göre pahalı değil..
yarın gelsin bi de o zaman yorum yaparım tabi..

benim hamileliğim de planlı oldu
daha hiç boyatmadım saçımı
diplerim 6-7 cm cıktı
sempatiksalakcinni

Son düzenleme:

bizimkisi planlı oldu, benim zaten bazı rahatsızlıklarımdan dolayı 1 sene öncesinden doktora her ay rutin gidiyordum
doktorum demişti zaten tedavi görmen gerekebilir, bebiş için karar verdiğinizde söyleyin bana,
tedavini değiştircem demişti
haziran başı tamam dedik
eylüldede geldi meleğim

zaten bebek telsizi almayı düşünmüyordum. 6 ay odamda kalacak.
sonra kendi odasına geçince kapıları açık tutarız zaten odalar yanyana. gık dese duyarız.

aynen bizimkide çok yakın biliyorsun zaten bilgisayar odasını yapacağız bebiş için yan yanalar

yalnız dandik olanlarda çok gıcırdama yapıyormuş bebek uyuyamıyormuş, öleee diyorlar

yanımızda 3-4 ay kalacak o sırada onda yatsın diye beşik alacaktık
sonradan oyun alanı olarak kullanılabiliyor diye park yatak olsun dedim
ama bebek odasını kaliteli bişey alıp paraya kıyacağımız için beşiğine çok para vermek istemiyorum, dediğin gibi çok dandikse zaten vazgeçerim beşik alırım

ben hamile olmak istiyodum ama bırakmıştık kendimizi ama saçımı boyatmak hiç aklıma gelmediği için en son haziranda boyatmıştım düşün yani halimi ama asla boyatmam. yalnız ben lazere gidiyodum yüzüm için hamileliğimin ilk bir kaç günüymüş bilmiyodum yaptırdım o biraz aklıma gelince içimi sızlatıyo bilmiyorumkismile

yanımızda 3-4 ay kalacak o sırada onda yatsın diye beşik alacaktık
sonradan oyun alanı olarak kullanılabiliyor diye park yatak olsun dedim
ama bebek odasını kaliteli bişey alıp paraya kıyacağımız için beşiğine çok para vermek istemiyorum, dediğin gibi çok dandikse zaten vazgeçerim beşik alırım

sana bir tavsiyede bulunayım canım bebekler beşikte yatmıyor nedense, bir çok arkadaşım aldıgına pişman oldu. gömuk olunca sıkılıyorlarmış, oda takımı alanlar bıle park yatak aldılar ekstradan. yıne sen bılırsın ben etraftan böyle duydum. ben de beşik alacaktım vazgeçtım, kalıtelı bır park yatak alayım dıyorum hem buyuyunce katlayıp dolaba koyabılıyorsun yer kaplamıyor.heryere göturebılıyorsun. saglam alayım ıkıncı bebek de kullansın dıye duşunuyorum ama ıyıce araştırmak lazım tab i.

Back
X