2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saglıkla gelsin bebegın üzdüysem özür dilerim inşallah hayırlı anasına babasına faydalı bir evladın olur opuyorumnanaktan

yok cnm üzülmüyorum tabii zaten ilk bebeğim hiç fark etmez ama kendimi erkek diye alıştırmıştım ya ondan yani
tuhaf bişi yaa işte
ama kızım olunca onu bi süslü yapcam bi süslü yapcam aayyy bi gelsin neler giydircek annesi ona

ben ilk yılımı martta doldurdum ocakda (geçen sene başka bi sigortadan geçiş yapmıştım martta bu sigortama burda yenilemem martta ama ocakda 1 senemi bitirdiğim için 1 senelik 1500 tl lik rutin kontrollerim 3 ayda kullancam)
martta yenilemeden sonra 2.yılımıza gircez kız doğumu karşılıyor
hangi sigorta seninki??

cnm benımkıde martta yenılenıyor.:D tesadufe bak ehehe
koç allıanz benmkı bakalım dogumda nasıl olcak aslnda kullanan bırılerı vr ama soramadım daha merkezden

cnm benımkıde martta yenılenıyor.:D tesadufe bak ehehe
koç allıanz benmkı bakalım dogumda nasıl olcak aslnda kullanan bırılerı vr ama soramadım daha merkezden
canım senın polıcende dogum temınatı olduguna emınmısın..
allıanz normalde lımıtsız dogum temnatı verıyor ve hamıle kaldıktan hemen snr akıullanabılıyosun tek sartı polıcenın baslangıc tarıhınden 4 ay sonra hamıle kalman gerek..
bırde yenılemede hamıleyken plan degısıklıgı yapamıyosun..

laelaelaelaelae lülülülülülü

Şeniz
alsanaalsanasmile
saat 1 bucukta oldum sekerım ayyy deme kız yarın yazarım durumu ıns bıseycıkler olmaz kolcagızıma sımdılık tık yok.CADIARZU
ınsallah olmaz canım.
ama öle hava atma bıze abartıyolar faln dıye.
acır gorurusun sende:olmaz:

ya bu tetanoz aşısıda ne oluyo benim dr. hiç bahsetmedi

vallahi tam yeni gelinmişsin delikafadulden
20. haftadan sonra sağlık ocaklarına gidiyorsun ücretsiz tetanoz aşısını oluyorsun.
doğum sırasında tetanoz olmaman için vuruluyor. bebeğe karşı bir zararı yok. 2 doz yapıyorlar bir de haberin olsun

ne içinmiş bu aşı
tetenoz aşısı canım işte
bazı drlar yaptırmaya gerek yok diyor benimkide gerek yok dedi
ama ben bi de abime sordum bana salak muamelesi yaptı tabikide
yaptırcan riske giremezsin dedi. sağlık ocakları yapıyor sadece ama
sağlık ocağına gitmen gerek onun için

20. haftadan sonra sağlık ocaklarına gidiyorsun ücretsiz tetanoz aşısını oluyorsun.
doğum sırasında tetanoz olmaman için vuruluyor. bebeğe karşı bir zararı yok. 2 doz yapıyorlar bir de haberin olsun

benim dr. hiç bahsetmedi böyle bişiden srayım ona o zamn

herkese merhaba cok alakasız olacak ama tetanoz asımı oldum mınıcık bır ıgne sınek ısırıgı gıbı bıle degıl sısmedı kızarmadı agrımadı bazıları ya abartıyor yada kısıye gore degısıyor anlamadım.hihoyyyt
ben hala yaptıramadım bugün gittim bi yaptırim die konuyu bile açamadım çayımı içtim döndüm cuma yaptırıcam die söz verdim kendime bakalım üfff şimdiden ödüm kopuyo

ben daha birinciyi yaptıramadım eyvahedigeldismile

ne içinmiş bu aşı

tetanoz asısı hamılelıkte dogumda ve sonrasında bulasabılecek mıkroplara dıyım sana karsı koruyucu bır ıgne.gebelıkte tetanoz asısı yaz goglee oku bende tam bılmıyorum ama bıldıgım kadarıyla anlattım.elın bıle kesılınce alabılecegın bısey bu.her zaman degıl tabı.tedbır tedbır.ayy valla ınsan ıyı bılmedıgı bıseyı anlatırken cok zorlanıyor gobegım catladı valla.

Back
X