2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilin bakalım nooldu. kaynanam aradı şimdi, bayramlık almış bizim kıza onu anlatıyor. az daha doğurmasam kadın ölcekmiş bebeksizlikten...

bilin bakalım nooldu. kaynanam aradı şimdi, bayramlık almış bizim kıza onu anlatıyor. az daha doğurmasam kadın ölcekmiş bebeksizlikten...

ne güzel işte kadın bayramlığını bile düşünmüş.
bizimkiler bırak bayramı doğumu bile düşünmüyorlar.

bende de hala 2. sıradasın güneş valla..
leylanın elinden alamadın hala
tüm liste yer değiştiriyo siz değiştirmiyonuz
kaydirigubbakcemile3

leach aman iyi işte bırak elleme ne alırsa alsın

ya bi yandan öyle hoşuma gidiyor, ilk torun heyecanı, ama sonuçta benimde ilk bebeğim bende bazı şeyleri kendi zevkime göre almak istiyorum. ama uyku setini hızlı davranıp kendim alabildim çok şükür :)

bende de hala 2. sıradasın güneş valla..
leylanın elinden alamadın hala
tüm liste yer değiştiriyo siz değiştirmiyonuz
kaydirigubbakcemile3

senağlama ya nasıl 1. sıraya geccem yaa hemen gecmem lazımmmm :(

ya bi yandan öyle hoşuma gidiyor, ilk torun heyecanı, ama sonuçta benimde ilk bebeğim bende bazı şeyleri kendi zevkime göre almak istiyorum. ama uyku setini hızlı davranıp kendim alabildim çok şükür :)

ay sunun da derdine bak kızım benimkisi tek çöp almadı diyorum sanaa..sen de al o da alsın bu da dertmi yahu

kimi bilemez kımı bulamaz derler ya sende ölesın heee..
bırak alsın canım ıstemezsen gıydırmezsın bayramda

valla aynen archiim bizimkisi de sadece lafta mutlu ama hala bir çöp almadı kızımaaa kötükedihüso

benimkisi de gidince karnımı seviyor . bir de bol bol isim buluyor.
yeter de artar delikafadulden

geçende anneme dedim daha birşey alma diye. bende kendim beğenip almak istiyorum. annem sağolsun dayanamayıp almış bir sürü şey
bize de iyilik yaramıyor sanırım

benimkisi de gidince karnımı seviyor . bir de bol bol isim buluyor.
yeter de artar delikafadulden

ben gecen gittiğimde bebek almıştım toka falan onları gösterdim bebeği seviyor falan gecen de diyorum mont aldım he bilmem kim de almıştı torununa güzel lcw nin montları iyi yapmışsın diyor takdir ediyor en azından beni aldıklarım için bu da bişey kaydirigubbakcemile3 isim konusu için de söyledim nisa duru diye daha güzel bişey bulursunuz belki daha cok var doğuma dedi ya inadına koyucam bu isimlerialsanaalsanasmile

Back
X