- Konu Sahibi daemon
- #48.401
canbebe anne bebek fuar davetiyesini ücretsiz yolluyormuş
http://www.canbebe.com.tr/canbebe_form.aspx
http://www.canbebe.com.tr/canbebe_form.aspx
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hehehe gızlarrrrrrr tam arkanızdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoytttttttttttttt:sm_cool:
bırak len yakamı
bilin bakalım nooldu. kaynanam aradı şimdi, bayramlık almış bizim kıza onu anlatıyor. az daha doğurmasam kadın ölcekmiş bebeksizlikten...
yok be nereye bırakıyorum daha gelip senın keklerden yıcemmmmmmmmmmmmmmmmbayanssulusmilebayanssulusmile
ne güzel işte kadın bayramlığını bile düşünmüş.
bizimkiler bırak bayramı doğumu bile düşünmüyorlar.
ilk yuz kısye yolluyolarmıs denedım sansımı bakalım.
gercı ev tasıma olayımız var bakalım o zamna kadar ev bulmamıs olursak ev aramak ıcın bıyere gıdemıycez..
ne güzel işte kadın bayramlığını bile düşünmüş.
bizimkiler bırak bayramı doğumu bile düşünmüyorlar.
leach aman iyi işte bırak elleme ne alırsa alsın
bende de hala 2. sıradasın güneş valla..
leylanın elinden alamadın hala
tüm liste yer değiştiriyo siz değiştirmiyonuz kaydirigubbakcemile3
ya bi yandan öyle hoşuma gidiyor, ilk torun heyecanı, ama sonuçta benimde ilk bebeğim bende bazı şeyleri kendi zevkime göre almak istiyorum. ama uyku setini hızlı davranıp kendim alabildim çok şükür :)
ya bi yandan öyle hoşuma gidiyor, ilk torun heyecanı, ama sonuçta benimde ilk bebeğim bende bazı şeyleri kendi zevkime göre almak istiyorum. ama uyku setini hızlı davranıp kendim alabildim çok şükür :)
çookk çalışman lazım güneşim çookkksenağlama ya nasıl 1. sıraya geccem yaa hemen gecmem lazımmmm![]()
valla aynen archiim bizimkisi de sadece lafta mutlu ama hala bir çöp almadı kızımaaa kötükedihüso
evet yewrummgöğüs koruyucu dediğin şu silikon başlıklar mı
eğer onlarsa ben kesin alacam çünkü cildim zaten hassastır
göğüs uçlarım da şimdiden acıyo
yara olmasını istemem
benimkisi de gidince karnımı seviyor . bir de bol bol isim buluyor.
yeter de artar delikafadulden
ben gecen gittiğimde bebek almıştım toka falan onları gösterdim bebeği seviyor falan gecen de diyorum mont aldım he bilmem kim de almıştı torununa güzel lcw nin montları iyi yapmışsın diyor takdir ediyor en azından beni aldıklarım için bu da bişey kaydirigubbakcemile3 isim konusu için de söyledim nisa duru diye daha güzel bişey bulursunuz belki daha cok var doğuma dedi ya inadına koyucam bu isimlerialsanaalsanasmile