2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben gecen gittiğimde bebek almıştım toka falan onları gösterdim bebeği seviyor falan gecen de diyorum mont aldım he bilmem kim de almıştı torununa güzel lcw nin montları iyi yapmışsın diyor takdir ediyor en azından beni aldıklarım için bu da bişey kaydirigubbakcemile3 isim konusu için de söyledim nisa duru diye daha güzel bişey bulursunuz belki daha cok var doğuma dedi ya inadına koyucam bu isimlerialsanaalsanasmile

benimde en sinir olduğum şey isime karışmaları.
biz hala ismi söylemedik, onlarda habire isim buluyorlar. hayatımda ilk defa çocuk doğuracağım kimse kusura bakmasın ama ismini de eşimle ben koyarız. sanki her zaman bu fırsat elimize geçecek.

biz hala ismi söylemedik, onlarda habire isim buluyorlar. hayatımda ilk defa çocuk doğuracağım kimse kusura bakmasın ama ismini de eşimle ben koyarız. sanki her zaman bu fırsat elimize geçecek.
off biz atlattık onları neysee bi teşebbüsle kaldı bende laf edince bişey diyemedi
çok cadıyımaklinialirimsmile

off biz atlattık onları neysee bi teşebbüsle kaldı bende laf edince bişey diyemedi

bende beklemedeyim. bakalım ne diyecekler. çok beğendikleri isimleri kendi çocuklarına koysalarmış zamanında:mymeka:

benimkisi de gidince karnımı seviyor . bir de bol bol isim buluyor.
yeter de artar delikafadulden

geçende anneme dedim daha birşey alma diye. bende kendim beğenip almak istiyorum. annem sağolsun dayanamayıp almış bir sürü şey
bize de iyilik yaramıyor sanırım

aynen :kedi:

benim kaynanam kendisi isim olayından çok çekmiş zamanında şimdi bize sormadılar bile adını ne koyacaksınız diye.
ama geçen gün ağzımızı aradı, sözde arkadaşları sormuşalar "sen gördün mü ultrasonda" diye, o da "göremedim" demiş, allahtan eşim yapıştırdı cevabı "kaşıklığıda götürelim istersen" dedi. kendi annemle bile gitmem ben, bu eşimle benim olayım yaa...

kesinlikle tatlım ben ztn onlara sormadım bile

ÇOK ÇALIŞIYOM BEN ÇOKKKKKKKKKKKKKKKKKKK
OFFFFFFFFFFFFFFFFFF ANCA OKUYOM SıZı ıDARE EDıNNNN ARTIKbilmiyorumkismileaklinialirimsmile

benim kaynanam kendisi isim olayından çok çekmiş zamanında şimdi bize sormadılar bile adını ne koyacaksınız diye.
ama geçen gün ağzımızı aradı, sözde arkadaşları sormuşalar "sen gördün mü ultrasonda" diye, o da "göremedim" demiş, allahtan eşim yapıştırdı cevabı "kaşıklığıda götürelim istersen" dedi. kendi annemle bile gitmem ben, bu eşimle benim olayım yaa...

Ben ınada bındırıp bılerek yapmıyosa gotürürdüm kesınlıkle.Özenıyodur.Kendı belkıde ultrasona bıle gırmemiştir.Ben kendi annemi goturdum.Tanıştılar torunuyla.kayınvaldem yanımda olsa onuda gotururm ama dediğim giibi ii niyetlı ise.Yoksa eşimi bile sokmam.

Ben ınada bındırıp bılerek yapmıyosa gotürürdüm kesınlıkle.Özenıyodur.Kendı belkıde ultrasona bıle gırmemiştir.Ben kendi annemi goturdum.Tanıştılar torunuyla.kayınvaldem yanımda olsa onuda gotururm ama dediğim giibi ii niyetlı ise.Yoksa eşimi bile sokmam.

ben bir kez annemle bir kez de kayınvalidemle gittim hevesleri kalmasın diye tm yeter bu kadarı bence..

yok yaa çok iyi niyetli, çok tatlı bir kadın ama ben biraz gıcığım işte, ne biliim o benim özel hayatımmış gibi geliyor bana. doğunca görcekler nasıl olsa.

Back
X