2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben bir kez annemle bir kez de kayınvalidemle gittim hevesleri kalmasın diye tm yeter bu kadarı bence..

bende kayınvalıdemı sırf bu fıkre alıssın belkı daha yardmcı olur bana dıye gotrdum ultrasona kendım cgrdım cok sevndı bıde orda bebegı gorduler agldılr mutlullktnmıs guyaa ama hala bı ıcraat yk ılgı yok :) ehehehehhe demekkı boşşşş bidahada cgrmdm gormcem duyrdu gidicen zamanbenıde gotr ınadım ınat gotrmedım sankı goturunce ne oluyorkı:)

ben bir kez annemle bir kez de kayınvalidemle gittim hevesleri kalmasın diye tm yeter bu kadarı bence..

tabi canım bikere yeter.Yoksa sureklı olcak şey değil.Konuşcaklarım olur doktorla özel.öyle saçma şeymi olur.Onu ısteyende normal değildir heraldekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tabi canım bikere yeter.Yoksa sureklı olcak şey değil.Konuşcaklarım olur doktorla özel.öyle saçma şeymi olur.Onu ısteyende normal değildir heraldekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya ztn gerek yok bence tesadüfen annem bendeydi bi kontrolümde hadi sen de gel tanışın dedim götürdüm..kayınvalidem de cok hevesli ya torunu olacak diye ondan cağıralım dedik bir sefercik..hatta gecen esim yine cagırdı neyseki o da yok siz gidin dedi işi vardı.deli benim bu eşim yaa

yok yaa çok iyi niyetli, çok tatlı bir kadın ama ben biraz gıcığım işte, ne biliim o benim özel hayatımmış gibi geliyor bana. doğunca görcekler nasıl olsa.

Kız olurmu yazık kız bıkere gotur içinde kalmasın.bak sende ılerde belkı torununu gormek istıcen.Boşver şöyle bı kontrole gıttığınde bırlıkte gıdelım de.aynı olmaz doğduktan sonra ile.Bak söyleyemıyoda sana.Soylese yada kocanda onu desteklese goturme derım.Boşver gotur sen bence.....ama görümlük isterız ona göre dekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben bir kere gittim kayınvalidemle doktora
o zamanda kanamam vardı. beni sıkıştırıyordu sürekli görümcemin nişanına gelmem için.
kanamam var yasak desemde inanmadı. doktora gittik sordu gene nişanımız var gelsin mi diye.
doktorda ne nişanı diye azarlayınca sesi çıkmadı.
bazen doktora beraber gitmek etkili oluyor böyle konulardaaklinialirimsmile

kızlar ben çıkıyorummm
görüşürüz öptümmmmmopuyorumnanaktan

Kız olurmu yazık kız bıkere gotur içinde kalmasın.bak sende ılerde belkı torununu gormek istıcen.Boşver şöyle bı kontrole gıttığınde bırlıkte gıdelım de.aynı olmaz doğduktan sonra ile.Bak söyleyemıyoda sana.Soylese yada kocanda onu desteklese goturme derım.Boşver gotur sen bence.....ama görümlük isterız ona göre dekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

haklısın aslında dedim ya ben biraz katı ve gıcığım işte. daha ne yüz görümlüğü isteyim, kadın temel ihtiyaçları geçti, bayramlığa geldi diyorum :)

ben bir kere gittim kayınvalidemle doktora
o zamanda kanamam vardı. beni sıkıştırıyordu sürekli görümcemin nişanına gelmem için.
kanamam var yasak desemde inanmadı. doktora gittik sordu gene nişanımız var gelsin mi diye.
doktorda ne nişanı diye azarlayınca sesi çıkmadı.
bazen doktora beraber gitmek etkili oluyor böyle konulardaaklinialirimsmile

puhahahah super olmusyaaaa:D bende bu gıdısımde doktora tembıhlıcem kocama desın bu kızı aıle ortamına fazla sokma:D cok yorma dıye oda kaynanamlara der onlrda benı cgrmzlr bıryere inşşş

puhahahah super olmusyaaaa:D bende bu gıdısımde doktora tembıhlıcem kocama desın bu kızı aıle ortamına fazla sokma:D cok yorma dıye oda kaynanamlara der onlrda benı cgrmzlr bıryere inşşş

:roflol::roflol:

dene valla en etkili silah doktorlar.

bende hıc ne anne ne kayınvalıdeyle gıtmedım onlarda bızde gelelım demedıler doktora.
bı kocısım geldı bırde 4.5 yasındakı yegenım o kdar..

:roflol::roflol:

dene valla en etkili silah doktorlar.

bunu kesın denıcem zaten benm doktoruma gıden arkadasım kocasını doktora sıkayet etmıs zamannda doktorda cgrms kocasını tembıhlemş adamı sole davranman gerklı böle yapman gereklı vs vs cok mantıklı:)

bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabını sipariş etmiştim..
o geldi şimdi bakınıyom bnde
delikafadulden

bende hıc ne anne ne kayınvalıdeyle gıtmedım onlarda bızde gelelım demedıler doktora.
bı kocısım geldı bırde 4.5 yasındakı yegenım o kdar..

boşverrrrr napcan goturupde kocan yeter buhafta ayrıntılı ultrasonda kocam acayıp ızlıyorud bebegı sankı belgesel ızler gıbı gozunu kırpmadan baktııı bebege zaten tam 1 saat surdu bu bana yettı kaynvalıdeye gerek yok yaneee:lepi:

Peeeh ne de yazmışsınız ya,
sabahtan ber yazdıklarınızı okumakla canım çıktı.
Nasılsınız kızlar?
Mesai bitmeden önce sizi bi göreyim dedim.

Bi ben yapamadım şu tencere keki, bu akşam gidince yapiim bari.cokacimcoook

ya ztn gerek yok bence tesadüfen annem bendeydi bi kontrolümde hadi sen de gel tanışın dedim götürdüm..kayınvalidem de cok hevesli ya torunu olacak diye ondan cağıralım dedik bir sefercik..hatta gecen esim yine cagırdı neyseki o da yok siz gidin dedi işi vardı.deli benim bu eşim yaa

Ben de kayınvalidemi çağırdım, işyeri zaten hastanenin karşısında. Çağırayım bari de biraz heveslensin dedim. İşe yaradı, kadın heveslendi. Ivır zıvır bi sürü eksik bitti sayesinde. hihoyyythihoyyythihoyyyt

teyzem levrekleri fırına atmış, kocakafam gelsede gitsek artık, acıktı benim kız...

Back
X