2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sende ne becerıksız hatunsun yaff

kız bana yemek de her yemegı yaparım zevkle hemde ama tatlı pasta borek yapmasını sevmem yapmamda yeemesınıde sevmezdım ama hamış kalınca sevmeye başladım tatlı duskunlugu basladı yoksa vallaa yemekelrım gusel olur gel bigun yemege zıyafet cekem sana:) ama tatlı işine giremem :)
hele helvam top top oluyor

[

kıs ne sigarası :oklava: ben hala bırakcam die uğraşıomm:çok üzgünüm:
sen hamile hamile sigara mı içiyosun en büyük dayak sana o zaman:oklava::oklava:[/QUOTE]

:oklava::oklava:

alla senı naapmasın emi.

kıskanma yivrummm..
kıranın yarısını ukla verıcekmıs ondan gıdıyom oraya

sen sıgaramı ıcıon halaakannehir

gorde sut kızımı ne kadar buyumus bakalım..
süt abinın slmı var de

aksama yapayım bı un helvası bende canım cektı kocıste sver sızde gelın aksama

gebelikten önce 2 paket içiyodum ama şimdi günde 1 tanecik içiyorummmm

bende başka bir belgeselde izlemiştim. göbek kordonu dumana karşı çok savunmasızmış.
soluduğumuz her sigara dumanı dırekt göbek kordonundan bebeğe geçiyormuş.
2 sigaradan birşey olmaz demeyin, sizin içtiğiniz kadar bebeğiniz de aynı sigarayı içiyor.

aynen canım ve onların kaçacak yerleri yok
bi arkadaşım vardı hatırlarsın belki oda hamile şuan G...
onunda doğuma 1 ayı kaldı
1-2 ay önce msnde konuşuyoruz bana demezmi çok bunaldım gideyimde 1 tane keyif sigarası içeyim dedi. kan beynime sıcradı,
senden nasıl anne olacak bilemiyorum bide marifet gibi söylüyorsun dedim
bidaha da konuşmadım onunla sonraları zorla yazışmaya çalıştı
konuşuyorum ama eskisi gibi sevgim kalmadı, direk soğuyorum bu davranışlardan

aksama ben de mi yapsam bilmiyorumkismile dün gidip iki tencere kek ve ev lahmacunu yaptım üşenmedim hiç vallakaydirigubbakcemile3

Canim slm tencerede yaptigin kek nasil oldu gece geldim glrdüm bende aldim tarifini.
Eger guzel dersen denicem bende cokacimcoook

kanarya öldün mü bacım
ortaya laf attın kenara çekildin
ne oldu hayırdır niye ölüyordun ??

ya kızlar bugün hiçbiriniz diil ama cleopatra öldürcek beni gerçekten ya ben açamadım yine msj.ismin üzerine tıklayınca kişisel bilgileri çıkıyo o kişinin başka bişi çıkmıyo ekranda

1-2 ay önce msnde konuşuyoruz bana demezmi çok bunaldım gideyimde 1 tane keyif sigarası içeyim dedi. kan beynime sıcradı,

evet stellacım hatırladım. ya hadi canım çekti dayanamıyorum ölüyorum dese neyse de keyif sigarası içeyim demesi biraz abes olmuş.
bazı doktorlar annenin canı çok çekince mecburiyetten izin veriyorlar 1 tane içmesine.
ama gene de bebeklerimiz çok savunmasızlar. yazık daha ciğerleri gelişmeden sigarayla tanışıyorlar.

Hamilelik döneminde sigara icen annelerin bebekleri hamilelik dönemi boyunca nikotin de aldigi icin ilerde %90 i sigara bagimlisi oluyormus.
Yani sigara icmekle hem kendi sagliginizla hemde bebeginizin sagligiyla oynuyorsun lutfen icmeyin.Hamile olmaniz sigara birakmak icin en gecerli sebeb degilmi :emir_bebek:

evet stellacım hatırladım. ya hadi canım çekti dayanamıyorum ölüyorum dese neyse de keyif sigarası içeyim demesi biraz abes olmuş.
bazı doktorlar annenin canı çok çekince mecburiyetten izin veriyorlar 1 tane içmesine.
ama gene de bebeklerimiz çok savunmasızlar. yazık daha ciğerleri gelişmeden sigarayla tanışıyorlar.

kızlar yanlış anlasılmasn bende içmiyorum zaten ama hıc sigara ıcmıslıgım yokken cnm cekıyor can cekmesı nasıl bişi bilyrmsnz bende en son dayanamdm bı fırt cektm zaten onuda ıcıme cekmedımmmm sıgaraya baslamaktn korkuyrm bende dırenıyorum anlıcnzzz bu aşerme böle bişimşşş kımse buyuk konusmasn yanı;)

kızlar yanlış anlasılmasn bende içmiyorum zaten ama hıc sigara ıcmıslıgım yokken cnm cekıyor can cekmesı nasıl bişi bilyrmsnz bende en son dayanamdm bı fırt cektm zaten onuda ıcıme cekmedımmmm sıgaraya baslamaktn korkuyrm bende dırenıyorum anlıcnzzz bu aşerme böle bişimşşş kımse buyuk konusmasn yanı;)

Kiss 22 haftalik olmussunuz asermemi kalir bu zamana hem hadi aserdin bula bula sigarayimi buldun aserecek güldürdün beni :roflol:

Kizlar ya kabak mucverine nekadar kasar peynir koyuyorsunuz ki? sempatiksalakcinni

Back
X