2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağol canım valla şööle bi çıktın mı hallediyorsun yaa çok zor bişi değilmiş.
ama çok heyecanlı..

gunaydın canım hayırlı olsun kızcenın odası gule gule kullansın valla ıyıkı almıssın cokta ıyı fıyatı bız dun maskodaydık odalar 2 den asagı yok hıc yok hemde.bır sıra sırf bebek odaları oda 7. ada dıye gecıyor boyle karnı burnunda hamılelerle fılan gezıyorsun nerene baksan hamıle cok guzeldı valla.yanı bızde avcılara gıdıcezde neresınde bu yerler onu bılmıyorum.bıraz tarıf edebılırmısın canım bızde alalım uygun uygun maskoda kazıklanmayalım su masraflı gunlerde.

gunaydın canım hayırlı olsun kızcenın odası gule gule kullansın valla ıyıkı almıssın cokta ıyı fıyatı bız dun maskodaydık odalar 2 den asagı yok hıc yok hemde.bır sıra sırf bebek odaları oda 7. ada dıye gecıyor boyle karnı burnunda hamılelerle fılan gezıyorsun nerene baksan hamıle cok guzeldı valla.yanı bızde avcılara gıdıcezde neresınde bu yerler onu bılmıyorum.bıraz tarıf edebılırmısın canım bızde alalım uygun uygun maskoda kazıklanmayalım su masraflı gunlerde.
aynen öyle valla masraf çok her yerden bişiler çıkıyor..
bu yerler avcılarda E-5 üstünde canım ya..
bakırköyden o tarafa giderken yol üstünde yani sağda kalıyorlar..
sıra sıra çoğu zaten..
ööle arabayla giderseniz, gördükçe durup içine giriyorsun.
ilk tepe home var. oradan başladık biz.

gunaydın kızlar nasılsınz?
özgecım valla yagmurun odası çok güzel saglıkla kullanmak nasıp olsun inş bi cırpıda aldın bak okdr dusunuyordun
inş bi cırpıdada dogurrrsun bebişiniiiiiiiiiiiii

gunaydın kızlar nasılsınz?
özgecım valla yagmurun odası çok güzel saglıkla kullanmak nasıp olsun inş bi cırpıda aldın bak okdr dusunuyordun
inş bi cırpıdada dogurrrsun bebişiniiiiiiiiiiiii
amin canım valla inşallah..
çabucak vakit geçse de doğursak pırt diye kaydirigubbakcemile3

Not aldım canım, ben işten yarım saat erken çıkıp doktora gidecem, inşallah o gün iş çok stresli olmaz. Allah sağ sağlıklı bebekleri kucağımıza da almayı nasip etsin.

İnşallah güzel bir poz verir sen merak etme :) Amnin canım hepimizin bebeğini anne babasına kavuşmasını allahım nasip eder inşallah :)

aman melmea boşver ya ben artık gülüp geçiyorum kocam bana kızınca.
iyice tepesi atıyor ama ne yapayım onunla bir olursam evde kan çıkar. bende deliliğe vurdum artık. bebek bir doğsun ondan sonra canına okuyacağım.sempatiksalakcinni

benimde randevum 14,30 daydı yemek yedim çikolata yedim ama kaçta girdim biliyor musun doktora tam 18,00 de :oklava: acil hastalar geldi benden öncede üçüz bekleyen gebe vardı. yani arasam üçüz gebeyi hayatımda bulamam. tabi benim kız öldü yorgunluktan bayıldı uyudu. doktor çikolata yedirip 1 saat bekletti de ancak görebildik kendisini.

Canım benim yaa bebekler bizim yaşadığmız stresi hemen anlıyorlar havanın iyi ve kötü olması bile onları etkiliyor ... Olsun ama mutlu sona ermişsiniz ya önemli olan o ...:nazar:

Günaydın kızlar.Özge kızının odası çok guzel canım.Güle güle sağlıkla büyüsün içinde inş.Melmea bende kocanın davranışını normal karşıladım çünkü adı üstünde adam dediğin gibi.Hep haklılardır onlar ve herşeyın iisini bilirler.Sabah sabah sen ona bağırmayasın dıye o önce davranıp bağırmış,suç bastırmış resmen.Koca yağlığı görmemişmikaydirigubbakcemile3Sallayın gitsin adamları.Boşu boşuna strese sokma kendını canım

Sağol canım, bebeğimi düşünmek zorundayım, sakinleştikçe farkına varıyorum, o da üzülüyor.

İnşallah güzel bir poz verir sen merak etme :) Amnin canım hepimizin bebeğini anne babasına kavuşmasını allahım nasip eder inşallah :)

Amiin fıstığım

aynen öyle valla masraf çok her yerden bişiler çıkıyor..
bu yerler avcılarda E-5 üstünde canım ya..
bakırköyden o tarafa giderken yol üstünde yani sağda kalıyorlar..
sıra sıra çoğu zaten..
ööle arabayla giderseniz, gördükçe durup içine giriyorsun.
ilk tepe home var. oradan başladık biz.

anladım canım bakalım bu haftada oralara maskoda sankı hepsı sozlesmıs gıbıydıler kıme fıyat sorsan 2.150 2.250. baska fıyat yok.anlamadım bu nasıl oluyor.ama cok super modeller vardı yaaa sırf beyaz taslı bır model vardıkı bayıldım ona ama bıze olmaz tabıkı kızı olacaklar ıcın.bakıcaz artık hem butcemıze hem zevkımıze hıtab edecek bısey olmalı.

ofyaa sağ boşlugum agrıyor cok kotu böbregımmı yaa
üşüttünmü ne acabaa:(

anladım canım bakalım bu haftada oralara maskoda sankı hepsı sozlesmıs gıbıydıler kıme fıyat sorsan 2.150 2.250. baska fıyat yok.anlamadım bu nasıl oluyor.ama cok super modeller vardı yaaa sırf beyaz taslı bır model vardıkı bayıldım ona ama bıze olmaz tabıkı kızı olacaklar ıcın.bakıcaz artık hem butcemıze hem zevkımıze hıtab edecek bısey olmalı.
evet valla mutlaka bakın avcılar tarafına..
bu benim takımın mavisi de vardı ona da bir yakından bakarsın merinosta..
çok kullanışlı görünüyor ve kocaman..
öle sıra sıra gezersiniz işte, çok zevkli oluyor zaten

Canım bişey sorucam maskoda baktığın mobilyalar ağaçmıydı yoksa mdf falanmıydı. Eğer ağaçsa fiyatlar çok uygun mdf hatta suntalemler daha ucuz olanlar. Ben ağaç almayı düşünüyorumda bilgi verirsen sevinrim.

geçmiş olsun canım ama ihmal etme hamilelikte böbreğe özellikle dikkat etmek gerekiyor sıcak tut kendini ama geçmesse muhakkak bir doktora git.

saol cnm umrm ısınnca gecer cok agryr ama acıkda kaldı snrm gece:(

Kızlar süt pompası almamız şart mı? Ne zaman kullanılıyor?

bebeğin yanında yokken örn işe başlayınca yada sütün çok olur bebeğin ihtiyacından fazla olur sağar saklarsın fazlasını sonra kullanırsın gibi durumlar için cnm

Kızlar süt pompası almamız şart mı? Ne zaman kullanılıyor?

ışe başlayınca kesinlikle kullanılacak ama yeni doğduğu dönemde az emiyorlar genelde eğer annenin sütü çok geliyor ve bebekde az emiyorsa muhakkak pompa kullanmak gerekiyormuş yoksa allah korusun süt memede kalırsa kesilebilirmiş ve anneye ateş yaparmış o zaman cerrahi müdahale bile gerekebilirmiş. ama tabiki bu durum annenin sütünün çokluğu ve bebeğin emme refleksiyle doğru orantıda bişey. Bide mesela bebeği evde bırakıp dışarda bir iş falan halletmek gerekirse (örneğin 2. ayda sigortaya gitmek falan gerekicek) önceden süt sağıp bırakmak gerekebilir. Tabiki bunları hepsi olasılık garantisi yok yani

Canım benim yaa bebekler bizim yaşadığmız stresi hemen anlıyorlar havanın iyi ve kötü olması bile onları etkiliyor ... Olsun ama mutlu sona ermişsiniz ya önemli olan o ...:nazar:

evet canım allahtan herşey iyi çıktı da yorgunluğumuza değdi.yoksa herhalde iyice kafayı yerdim

Canım bişey sorucam maskoda baktığın mobilyalar ağaçmıydı yoksa mdf falanmıydı. Eğer ağaçsa fiyatlar çok uygun mdf hatta suntalemler daha ucuz olanlar. Ben ağaç almayı düşünüyorumda bilgi verirsen sevinrim.

canım ben cok anlamam ama sorduk hepsıne tabıkı mdf dıyorlar boyası ozel dıyorlar suntalemler ucuzmus ama oda kımsede yoktu.hemen hemen hepsı mdf dedı.ama sunu soyleyebılırım eger butcen musaıtse ve bu yakada oturuyorsan bır gıt bak derım ben cunkı modeller cok guzeldı.7.adaya gıdıceksın maskoda.sıra sıra hepsı cok yorulmuyorsunda.ve en onemlı ozellıgı hepsının kendı ımalatı oldugu ıcın odanın uzerınde senın arzuna gorede oynayabılıyorlar her turlu.

Back
X