2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
heee öyle mi sevgili daeee
1. ben ne bileyim siz begencek misiniz, taaa kaç km yol nası geleceksiniz
2. sen daha gecen gün demedin mi biz odadan vazgeçtik yatak ve dolap alcam diye aaaaa
3. kızımın odasını begenmediğin için ben senle konuşmuyorum asıl :dilcikar:

cimriiii....
cğr atsan ben arardım
sen ara haber ver bırak gerısını biz düşünelim.
aramadan nerden bılcen gelıp gelmıycegımızı..
sen benım zırt pırt karar degıdtırdıgımı bılmıyon mu.
hem dolapla besıgı ayrıca satmıyolar mı sankı.
konusturma benı
gelıyo patak.
alsanaalsanasmile
bide küsüyomuş senın öle bi lüksün yokk tamaammm mmııı

özge oda takımını almışsın az önce baktım geçmişe
çok güzel canım yağmur bebek güzel günlerde mışıl mışıl yatsın
içinde inşallah

sağol canımm
sende cinsiyetini kesin öğrende, seninkinin de olsun inşallah

cnm gunaydın sanada...
gecmiş olsun işte ben her gece bunu yasıyorum eşim acana kdr zaten hayatm kararıyorrr:(
magnezyum içemyrmben ama baksana sen ıcıyrmussn yıne faydası yokmş acaba egzersızlere falanmı baslamak gerekıyr alaksı varmdr:( hoş onu yapck dermanmda yok ama:(
saol canım, benim eskiden çok olurdu ama uzun süreden beri böle canım yanmamıştı yürümeme bile engell, müdürüm sabah hayırdır ne oldu dedi, dedim yürüyemiyorum bacağımdan kasıldı dedim adamın yaptığı yoruma bakın " ben kocanın yerinde olsam bu çürüğü nerden aldım derim dedi, ne çok rahatsız oluyosun dedi" bende dedim kocam bana kıyamaz hem ben hamileyim bırakında o kadarda ağrı olsun dedim.. sinir oluyorum ya artık uyuzlar şaka yaptıklarını sanıyolarr akılları sıraa

Kızlar ya bişey sorcam bebeiş kıyafetlerını 0-3 aylıkmı alıyonuz genelde.Kafayı yıcem nasıl alayım tulumlarını dıye.Bıde pembemavı kot aldım dıyo odamı 0-3 aylık .Bu kıyafet işini ayırt edmıyo benım kafam ya.Ne alacağımı kestıremıyorum bı akıl verın lutfen.Eşimle gıdıyoruz hastane çıkışı çıtçıtlı badyler fılan .Başka nasıl almalıyom ölçüleri neler olmalı.Neye dıkkat etmeleyım soyleyın ya.Çok zor durumdayım bu konuda kafayı yıcem

Ben mothercare den aldıklarımı yeni doğan aldım onun bedenleri çok büyük. ama başka markaları hep 0-3 aldım çokda bişey almadım büyükken giyeceklerini doğumdan sonra alıcam.

kızlar size tavsiye ayağınıza kramp girince ayak parmaklarınızı dışarı doğru bükün içeri doğru değil. o zaman kramp azalıyor. bende eskiden çok olurdu bunu bir yerden öğrendim ve çok işime yaradı.
tekrardan geçmiş olsun hepinize.

cnm zaten kasılınca ayak parmaklarımda kıtlenyr ben onları zapdedemyrm acayıp ıgrenc acı verıcı bi durum ama esım zorla parmklrımı acmaya calısyr once:(

herkese günaydın. c.tesi bizde detaylıya gittik. herşey yolunda dedi dr. adam çok komikti, bize hayat dersi verdi, çok arayı açmayın 3 sene sonra 2. yi mutlaka yapın, kardeşsiz olmaz diye.
neyse ama bizimki 1 hafta geriden geliyormuş, boyu 28 cm, kilosu 554 gr mış. ama tabii benim aklım bulandı, acaba benim yaptığım birşey yüzündenmi geri kaldı, yoksa ufak tefek mi olacak diye. amannn ne biliim işte kuruntu yaptım.[

Selam..Bize de aynısını dedi biliyomusun..Çok açmayın arayı, 2-3 sene sonra bi tane daha yapın dedi:) Sıkma canını, o büyür annesi sen hiç merak etme..Adamı nasıl buldun..

kızlar size tavsiye ayağınıza kramp girince ayak parmaklarınızı dışarı doğru bükün içeri doğru değil. o zaman kramp azalıyor. bende eskiden çok olurdu bunu bir yerden öğrendim ve çok işime yaradı.
tekrardan geçmiş olsun hepinize.
kız neler yapmadık ki nasıl kasıldıysa hala geçmedi 3 gündür masaj yapıyozz

cimriiii....
cğr atsan ben arardım
sen ara haber ver bırak gerısını biz düşünelim.
aramadan nerden bılcen gelıp gelmıycegımızı..
sen benım zırt pırt karar degıdtırdıgımı bılmıyon mu.
hem dolapla besıgı ayrıca satmıyolar mı sankı.
konusturma benı
gelıyo patak.
alsanaalsanasmile
bide küsüyomuş senın öle bi lüksün yokk tamaammm mmııı
hadi beee..
bidaa da hiçbişiyi sölemem..
ucuz takım var dedik haşim işcanda 5 haftadır düşünüyon
buna mı gelcektin
yeme beni beee alsanaalsanasmile
bi uçtan bi uca gelcekmiş..
oralarda mobilya oldugunu biliyonuz, ööle boş vaktiniz vardıysa gezeydiniz uygun mobilyacılarda.. laelaelaelaelae
ayrıca da küserim, hah küstüm bile aaaaa

saol canım, benim eskiden çok olurdu ama uzun süreden beri böle canım yanmamıştı yürümeme bile engell, müdürüm sabah hayırdır ne oldu dedi, dedim yürüyemiyorum bacağımdan kasıldı dedim adamın yaptığı yoruma bakın " ben kocanın yerinde olsam bu çürüğü nerden aldım derim dedi, ne çok rahatsız oluyosun dedi" bende dedim kocam bana kıyamaz hem ben hamileyim bırakında o kadarda ağrı olsun dedim.. sinir oluyorum ya artık uyuzlar şaka yaptıklarını sanıyolarr akılları sıraa

ay canımmm..bılıyorum o karamplar cok fena.
o müdürüne söle toplanır gelırız goruru gununu.
terbıyesızler.
komık olduklarınımı sanıyolar.
hc takma onları canım..
cok gecmıs olsun.
bı onerım olamıycak ne yazıkkı ben bunu nası cozucez cozemedım hala.
o kramplar benıde ölduruyor..

cnm zaten kasılınca ayak parmaklarımda kıtlenyr ben onları zapdedemyrm acayıp ıgrenc acı verıcı bi durum ama esım zorla parmklrımı acmaya calısyr once:(

ya kramplar çok kötü oluyor..gece yarısı sanki bıçak saplanıyor bacağıma..

terbıyesızler yaa gel sen dogur deseydın bende sınır oluyorm benm mudurum deılde karsı masamda calısan uyuz cocuk ıkıde bır bu tarz yorumlar yapıyor cıldırcm yok nekdr hasta oluyrmsmda ızın alıyrmsmda dusuncesız bunlr allah baslarına verse yıne anlamazlar karılarınada yazık bunların yaaaaaaa

herkese günaydın. c.tesi bizde detaylıya gittik. herşey yolunda dedi dr. adam çok komikti, bize hayat dersi verdi, çok arayı açmayın 3 sene sonra 2. yi mutlaka yapın, kardeşsiz olmaz diye.
neyse ama bizimki 1 hafta geriden geliyormuş, boyu 28 cm, kilosu 554 gr mış. ama tabii benim aklım bulandı, acaba benim yaptığım birşey yüzündenmi geri kaldı, yoksa ufak tefek mi olacak diye. amannn ne biliim işte kuruntu yaptım.

al benden de o kadar benimde satıma göre tam 2 hafta geriden geliyor.
en başından beri öyle geç döllenme var ama hala üzülüyorum haline. acaba ben mi iyi besleyemiyorum diye 2 gündür kafama taktım.
cumartesi 20+4 çıktı. boyu 23 cm kilosu da 357 gr. zayıf gibi geliyor bana da :çok üzgünüm:

yaa daeee...
hep kocamın suçuuu..
kampanya biter alalım diye tutturduuu..
bide o beyaz takımı da gördüm bir yerde.. yatağını gereksiz parlak bir kağıtla kaplamışlardı hiç beğenmedimm :kedi:
yeni modeller hep böle kaplı dediler

akannehir arkadasım gecen ay aldı kurmus fotosunu cekti bana gayet guzeldi ama acaba simdikiler mi öyle.sen de almadın gittin baska aldın çamur atma benim alcağım takıma hınhh:dilcikar: dae bunla yola cıkılmaz kusum gel senle beraber fabrikasına gidelim biz kaydirigubbakcemile5

Bıde kızlar bu bebek arabasıyla oto koltuğu başka marka olsa ben oto koltuğunuyengemden alıcamda.Her bebek arabasının içine rahat oturuyomu?yoksa aynı markamı almam gerekıyo.Onu yenı almak ıstemıyorum çünkü 6 ay kullanıcak taş çatlasa.Ama farklı marka olsa oto koltuğunu bebek arabasının içine otuttururlen sorun yaşarmıyım acaba?

Canım birbirine kilitlenmesi için aynı marka hatta aynı model olması gerekiyor. O koltuk onun üzerine öylece konulmuyor geçme yerleri var yerleştiriyorsun. Allah korusun yerleşmezse devrilir falan.

kız neler yapmadık ki nasıl kasıldıysa hala geçmedi 3 gündür masaj yapıyozz

yokya gecmıyr ztn kramp deıl bu dırek kıtlenyr kalıyor kasılıyor bende sakat gıbı yuryrm işyernde :( yolda :(

hadi beee..
bidaa da hiçbişiyi sölemem..
ucuz takım var dedik haşim işcanda 5 haftadır düşünüyon
buna mı gelcektin
yeme beni beee alsanaalsanasmile
bi uçtan bi uca gelcekmiş..
oralarda mobilya oldugunu biliyonuz, ööle boş vaktiniz vardıysa gezeydiniz uygun mobilyacılarda.. laelaelaelaelae
ayrıca da küserim, hah küstüm bile aaaaa

bız hasım işcana gıttık canım zaten.
asıl sız gelemdınız bı turlu
ve ordakılerı bende begenmedım o yuzden almadık tamam mııı...
ayrıca avcılarda mobılyacı oldugunu ılk kez udyuyorum ben hıh:umursamaz:

akannehir arkadasım gecen ay aldı kurmus fotosunu cekti bana gayet guzeldi ama acaba simdikiler mi öyle.sen de almadın gittin baska aldın çamur atma benim alcağım takıma hınhh:dilcikar: dae bunla yola cıkılmaz kusum gel senle beraber fabrikasına gidelim biz kaydirigubbakcemile5
niye çamur atayım ayol..
beşiğini iğrenç parlak desenli kağıtla kaplamışlardı begenmedim aaa. mecbur muyum, zaten bakmadan alacak halim yoktu.. laelaelaelaelae
evet evet al şu daeyi de gidin siz, sussun o da biraz..
alsın işte 2 aydır begenmeyip düşündüğü takımı

ay canımmm..bılıyorum o karamplar cok fena.
o müdürüne söle toplanır gelırız goruru gununu.
terbıyesızler.
komık olduklarınımı sanıyolar.
hc takma onları canım..
cok gecmıs olsun.
bı onerım olamıycak ne yazıkkı ben bunu nası cozucez cozemedım hala.
o kramplar benıde ölduruyor..

saol yevrummm ama çok ağrıyooo mafoldumben

terbıyesızler yaa gel sen dogur deseydın bende sınır oluyorm benm mudurum deılde karsı masamda calısan uyuz cocuk ıkıde bır bu tarz yorumlar yapıyor cıldırcm yok nekdr hasta oluyrmsmda ızın alıyrmsmda dusuncesız bunlr allah baslarına verse yıne anlamazlar karılarınada yazık bunların yaaaaaaa

gerizekalılar işteeeee, karısı böyle değilmiş 3 çocuk doğurmuş hiç şikayet etmemiş bilmemne bende dedim sizin karınız ev hanımı sabah kalkma derdi yok ben 8,5 saat çalışıp 3 saat yolda geçiriyorum birde eve gidip yemek yapıyorum 10 dan önce dinlemiyorum dedim..

Back
X