2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
güle güle giysin kızın..
ama daha çok erken değil mi??hem dolaba koyunca yine tozlanır....!!!

doğum yaklaşınca çok ağırlaştığınızı hissederseniz ilk etapta kullanılacakları yıkar ütüleriz..nasılsa doğumdan sonra hergün makine ve ütü çalışacak...:)))

annişler o kadar kıyafat olduki dolap tıklım tıklım şu an 3 makine kesinolur dolap raflarına örtü yaptım ütüleyip küçük hurçlarım var onlara koycam askıdakilrinide ek tek poşet geçircem son aylarıma daha büsüürü iş cıkacak ev temizliği hastane cantası ......vb
oyüzden yavaş yavaş hallediyim :) kendimide yormadan

özge
Elifzel'in odası
Yağmur'un odasını döfer sempatiksalakcinni

tesekkür ederım arkadaslar :))

bıde bır sorum olcak bebege müzık dınletmek
ıcın karına kulaklık mı dayamak lazım yoksa
pc müzık acsam duyarmı :uhm:

Ayy maşallah benm daha ne dolabım ne hurcum ne kıyafetim var akannehir
Olan 3-5 eşya da poşetlerde gardrubumda duuryo çok utandım :kedi:
annişler o kadar kıyafat olduki dolap tıklım tıklım şu an 3 makine kesinolur dolap raflarına örtü yaptım ütüleyip küçük hurçlarım var onlara koycam askıdakilrinide ek tek poşet geçircem son aylarıma daha büsüürü iş cıkacak ev temizliği hastane cantası ......vb
oyüzden yavaş yavaş hallediyim :) kendimide yormadan

kızlar ben ılk bastan poyraz ıstıyodum ama nıyeyse
son günlerde hıc hosuma gıtmemeye basladı aklımda atakan var hem
benım adıma uyuyor hem soyadımıza .bıde kendı ailem hastane konusunda
tedavı sürecınde maddı ve manevı cok destek oldular (esımın ailesı gözünaydın bıle demedı )
onlarda atakan ısmını cok ıstıyolar hatta suanda o ısımle sevıyolar
esımde ata olsun ben ısımde kanlı seyler ıstemem dıyor
nasıl ıkna edıcem bılmıyorum sızce hangısı bilmiyorumkismile

gözün aydın bile demeden şimdi nasıl o isimle falan seslenebiliyolar yaa sen hangisini istiyosan o adı ver bebeğine ama eşinin ailesi seni isimden soğutur onun için son ana kadar kimseye söyleme ne isim düşündüğünü özelliklede isim konusunda işinize karışmasını istemediğin kişilere söyleme:kızgın:

tesekkür ederım arkadaslar :))

bıde bır sorum olcak bebege müzık dınletmek
ıcın karına kulaklık mı dayamak lazım yoksa
pc müzık acsam duyarmı :uhm:

bence duyar canım ya ben işyerınde fazla acamıyorum ama evde acıyorum oyuzden.Hem kızık erkek seslerını bıle çok rahat duyar dıye yazıyo ınternette bu haftalar.Ben kıza sureklı klasık muzık dınletıyom.Doğduğunda faydası olur umarım.Evde özellıkle mozartın bebeklere ozel hazırlanmış cdsı var onu dınlettırıyorum 3kere 12 parcayı çalıyorum.yemek yaparken fılan onu acıyorum yerken.işyaparken.Sonra sırayla değiştircem cdleri vivaldı bach,bethowenn fıln dınletcem.Aar ara hepsini dinlettırıyodum ama şimdi aynı cd yı dınlettırıyorum kulak alışkanlığı olsun.Bakalım gorcez doğduğundada hoşuna gıder ınş.

Elhhhhhhhhhh sempatiksalakcinni
Teyzesi biz kızımla akşam nişana gittik bi oynadık bi oynadık sorma kaydirigubbakcemile3

çocuk genzine kaçmamış iyiki
kesin tepinmişsindir sen böle bakhihoyyyt

Güneşimmmmmmmmm ordamısın?
Anacım burası çok yoğun yazamıyom devamlı ama takip etmeye çalışıyom sizleri

of yaa kuzum nerlrdesn bi cee diyp kacıysn ama olmazkı yaaa söle ordakıelre rht bırksnlr senııııııııııııııııııııolumunekankayizsmile

kızalr lısteyı duzenlıyorum lutfen eksıklerı tamamlayalım
herkes hangı bılgılerı eksık bı baksa ıyı olur

niranın anlamıda güzelmiş uydurma muydurma ya kendimmi bi isim uydursam birde şöööyyle güzel bi anlam :emir_bebek:

slm kızlar..
nasılsınız?
yav bu topik benim baya işime yarıyo haa
sizden aşırdığım fikirlerle kocamı mutlu ediyom kaydirigubbakcemile3
mutluluğumuzda sizin de payınız var yani kaydirigubbakcemile3
archi ve ukla sizden esinlenip kurdelalı göbek ve bebişten mail fikirlerini uyguladım da..
dün eşim bana çiçek yaptırıp gelmiş.. ben de göbeeme kırmızı kurdela bağlamıştım aha bu da benim hediyem dedim, önce anlamadı bu ne dedi:)) ben de bebeemizi paket yaptım dedim, çok hoşuna gitti, ondan güzel hediye mi olur dedi Şeniz
geçende de uklanın yazdığı gibi oğluma mail adresi alıp ordan eşime "babacıımmm..seni çok seviyoruummm.." diye mail atmıştım, bugün okumuş cevap yazmış oğluna..sonra beni aradı diyoki "ne güzel ya, gerçekten onla yazışıyomuşum gibi oluyo sanki"..

:roflol:kurdelalı göbek çok ii ya ben yapmadım onu bak unutmuşummm

kızlar ben ılk bastan poyraz ıstıyodum ama nıyeyse
son günlerde hıc hosuma gıtmemeye basladı aklımda atakan var hem
benım adıma uyuyor hem soyadımıza .bıde kendı ailem hastane konusunda
tedavı sürecınde maddı ve manevı cok destek oldular (esımın ailesı gözünaydın bıle demedı )
onlarda atakan ısmını cok ıstıyolar hatta suanda o ısımle sevıyolar
esımde ata olsun ben ısımde kanlı seyler ıstemem dıyor
nasıl ıkna edıcem bılmıyorum sızce hangısı bilmiyorumkismile
bencede ata sade ve güzel atakan koyma

çocuk genzine kaçmamış iyiki
kesin tepinmişsindir sen böle bakhihoyyyt

benmde tepınesım var deli yaaaaa:( ama kocam herseyı yasaklıyor ogluna bişi olursaymısss:oklava:
pardon del,i gibi yazacktm unutmusmmm gibisini;)

Son düzenleme:
Sen nerde oturuyosun canım belki burda bakıcı konusunda sana yardımcı olabilecek arkadaşlar vardır.

canım hayırlı olsun oda takımın elifzel güle güle kullansın.

Optimumda da demsanın outlet mağazası varmış kozyatağındaki kadar büyük bir mağaza değil ama aklınızda olsun.

Kurtkoyle Tuzla arasinda Aydinli diye bir koy var orda oturuyorum :(

Back
X