2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim hastanemden msj geldi normal dogum icin ucretsiz
nefes teknikleri ve kegel egzersizleri egitimi veriyorlarmisss.

doğru canım yapacak bir şeyin yoksa mecbur kullaancaksın. ama temizliğine çok dikkat et.
madem sende rahatsızsın iyice etkileemsin seni de.

efet cnm bende korkuyorum mecbur aylık temızlıgıne falan özen gostermek zorundayım bide bogazı falanda kurutuyormuş ama artk bakcak buhar mak falan
kaynvalıdem tutturdu soba kurun ama benm boynum sakat iştn gelyrm anca yemegımı yetştırıyorm bide cocuk olursa ben nasıl sobaylada ugrasayım zaten hıc soba dan anlamamkı ben:( artık ilerde inş kendı evımz olursa sole kalorıferlı falan işimz dualara kaldıbilmiyorumkismile

hımmm ben bi sölim bakalım akşam herife
Bebeğe kocaman hediye işte daha napsın
aman cnm bizde nasıl odıcez bılmıyorum ama bakalım mecburduk simdiden alalım bebek olunca hıc alamyz dedık
tosh.ba inverter aldık 19 luk aldık 1900 tl ye 8 taksıt anca ındırım yaptrdık
oturma odasında kullancaz zaten ama sorduk ılerde buyuk bir eve tasınırsak falan dıye adam dedıkı korunaklı bir salonada verıyoruz bunu dedı yani bu iyi dedı ben aslında esıme cok pahalı normal klıma alalım dedımde oda almısken ıyısını alallım elektrık tasarrufu vs dıye bidaha ugrasamam dedı:( işten bi cıksam nasıl odeyecez bılmyırm yanı bizmde bebegıme aldıgımz tek sey klıma:D

hımmm ben bi sölim bakalım akşam herife
Bebeğe kocaman hediye işte daha napsın

hehe benm kocamda hem sevgılıler gunu hedıyesıymıs hemde bebek ıcın mıs dıye benı kandrmaya calıstı ama ben yermıyım yemem
buarada beko falan daha uygun ama almsken mıtsubıs..... yada tosh ...
alın dıyorlar ice arastırın istanbulda kesın daha uygun yerler bulursunz

Benim eltim de bana ii bi örnek oldu
Bolca eğlenmek lazım bu saatten sonra
Bu arada kizlar 24+ haftadan itibaren bebegimiz disardan seyleri kavramaya basliyor.
Mesela babasinin sesini anliyor, veya kavga edince tartisinca.
Senin yasadigin stress'i anliyor, o yuzden takvimde o zamandan
itibaren mumkun oldugu kadar stressten uzak durmayi oneriyor.
Cunku biz simdi stress yasarsak onlar da huzursuz oluyorlarmis,
bebegimiz dogduktan sonra cok aglayan stressli bir bebek olurmus.

hoşbulduk cnlarımmmmmmmmmm
ya randevu vardı ya bugüneee detaylı ult.devamı gibi bişeyyy cd verdilerrr
cinsiyetini teyit ettikkk şükür değişiklik yokk kızz
30 cm 659gr iyimi kızlar yaaa ama gelişimi iyi dedi kilo alma diyoo dr bana offf 70 olmuşummm ben
6,5 kilo almışımm yaaaaa daha 3 ay varr neyse kuzum iyi ya yeter eeee siz neler yaptınız kaynattınız demiii sizi siziiiiiii
offffff geçmişe gitmek lazım bi araaaa

anam ist da diilim ki ama dediğin gibi en ii markalar onlar
Bide burda kimse taksitle bişi vermiyo
Taksidi direkt kredi kartıan yapıyolar, ist da olsa gider senet sepetle alırdık
hehe benm kocamdad hem sevgılıler gunu hedıyesıymıs hemde bebek ıcın mıs dıye benı kandrmaya calıstı ama ben yermıyım yemem
buarada beko falan daha uygun ama almsken mıtsubıs..... yada tosh ...
alın dıyorlar ice arastırın istanbulda kesın daha uygun yerler bulursunz

hımm bide şeker yükleme muhabetti oldu 50lik yaptı 100 lüğe gerenkkkkkk yok dedi açlık 78 glikozdan sonraki kan 95 nsl küüüüüüüü
ayyy midem kalktıı şekerden ama limon götürün kızlarrrr duydumki limon sıkılınca tadı daha iyi oluyomuşşşş haberini zolaaaaaaa

maaşallaahh ozasfaaa..
geçmişe
gitme kendini kaybedersin

Back
X