2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy allah korusun bari sen oyarım diyorsun ben ağlamaktan oyamam bile:çok üzgünüm:
ne alıcan kızzz yollarım senin yerinde olsam o yokken ağlarımmmm
yanına kalırmı sanıyosun böle şeyler ıyyyyyyyyy Allah korusunnnnnnnnnn

kaydirigubbakcemile3 alemsin yaa nasıl düzelcek bu selülitler sositososito

yürüyüş yürüyüş yürüyüş
yazın hergün 1,5 saat yürüdüm neredeyse yok olmuşlardı. şimdi yine selocana döndüm selülitler yüzünden
kızım bir doğsun arabasına attığım gibi yollara düşeceğim.

Kızlar bişey sorcam bebeklerinizi doğduktan sonra nekadar kendi odanızda yatırıcaksınız?? Ben en fazla 6 ay diye düşünüyorum şimdilik eşim daha uzun istiyor gerçi şimdiden ahkam kesmekte istemiyorum bakalım bebişin huyunada bağlı. Yanlız aklıma takılan bişey var uzmanlar kaç aylık olursa olsun hiçbir şekilde bebeğin yanında bebek uyuyor bile olsa cinsel ilişkiye girmeyin diyor. Bizde bide annemde evde olacak bu durumu nasıl çözücez bilemedim.Siz neler düşünüyorsunuz

Kızlar bişey sorcam bebeklerinizi doğduktan sonra nekadar kendi odanızda yatırıcaksınız?? Ben en fazla 6 ay diye düşünüyorum şimdilik eşim daha uzun istiyor gerçi şimdiden ahkam kesmekte istemiyorum bakalım bebişin huyunada bağlı. Yanlız aklıma takılan bişey var uzmanlar kaç aylık olursa olsun hiçbir şekilde bebeğin yanında bebek uyuyor bile olsa cinsel ilişkiye girmeyin diyor. Bizde bide annemde evde olacak bu durumu nasıl çözücez bilemedim.Siz neler düşünüyorsunuz

bende 6 ay diyorum ama bakalım durum ne olacak. benim yanımda kimse kalamayacağı için biz başka odaya gideriz o iş için ne yapalım. zaten bebek doğunca zırt pırt uyanacak. ilişkiye girmekde güç olur öyle olursa

ben biraz uzancam kızlar qelirim yine..boshayallersmile

Eşimin arkadaşı bir eğitim maili atmış paylaşmak istedim

Katılmak isterseniz eğer bilgi@dharmailac.com mail adresine katılımcı isimlerini mail atmanız yeterli olacak.

27 Şubat 2010 Cumartesi

13.00 – 13.15 Karşılama ve İkram

13.15 - 14.00 Lohusalık dönemde beslenme

14.00 - 15.30 Ayşe Öner Eğitimi

Anne sütü ve emzirme
Yeni doğan ve yeni doğanın özellikleri
Bebeğin günlük bakımı (banyo, göbek pansumanı, ağız, burun, göz temizliği, alt değiştirme, tutma, yüzdürme)

15.30 – 15.45 Kahve Molası

15.45 &#8211; 17.00 Ayşe Öner Eğitimi </

Bebek odası hazırlığı ve doğru alışveriş
Doğuma giderken anne ve bebeğin valiz hazırlığı
Bebek masajı ( gaz masajı, genel masaj ve bebek jimnastiği)
Evde alınan güvenlik önlemleri ve ilk yardım

nerde canmım bu seminer
gerçi benim gezmem yasak artıkbilmiyorumkismile

Bende senin gibi düşünüyorum en fazla 6 ay ama bebeğin durumu burada çok etkili ve yatağıma yatırmayı hiç düşünmüyorum kendi yatağında uyumayı öğrensin diye gündüzleri yatak odasında yatırsam mı diye düşünüyorum aslında. Gerçi annem bebeğin odasına da bir yatak yapın bazen yatağında yatırıp sizde orada yatarsınız böylece alışır diyor ama bakalım

kızlar bişey sorcam bebeklerinizi doğduktan sonra nekadar kendi odanızda yatırıcaksınız?? Ben en fazla 6 ay diye düşünüyorum şimdilik eşim daha uzun istiyor gerçi şimdiden ahkam kesmekte istemiyorum bakalım bebişin huyunada bağlı. Yanlız aklıma takılan bişey var uzmanlar kaç aylık olursa olsun hiçbir şekilde bebeğin yanında bebek uyuyor bile olsa cinsel ilişkiye girmeyin diyor. Bizde bide annemde evde olacak bu durumu nasıl çözücez bilemedim.siz neler düşünüyorsunuz

heheh zor bi soru bizdede annem olcak evler zaten maşallh her tıkrtıyı duyuruyor acayıp annem vrken zaten psıkolojık olark bişi yapamammm :) bebegı hıc hesaba kataamdım yanı daha

nedenki, ne sakıncası varmış??
ben de 6-7 ay yatırırım diye düşünüyorum ama dediğin gibi bebekten bebeğe değişir..benim kuzenim 2 yaşında ayırcakmış mesela bebeğini..

biri ilişki mi dedi
kızlar lütfen bu gün benim anlayacağım dilden konuşun bilmiyorumkismile

bende çok fazla yanım yatırayı planlamıyorum açıkcası
ama tabi duruma bağlı, bizede en az 40 gün annem gelir kesin
o ara zaten sezeryan olursa yasak olacağından bişey olmaz

hoşbulduk canımmmmm

kız sende hoşgeldin
yoksun kaç zamandır
nerelerdesin gerçi bende eskisi kadar sık kalamıyorum ya
girip çıkıyorum hep iyisinizdir inşallah

iyiyiz fıstıkkk
siz nasılsınız kısçenleopuyorumnanaktan

ben de yanımda 6 ay yatırmayı düşünüyorum.. bilmiyorumkismile

ne alıcan kızzz yollarım senin yerinde olsam o yokken ağlarımmmm
yanına kalırmı sanıyosun böle şeyler ıyyyyyyyyy Allah korusunnnnnnnnnn

eşim beni çok dirayetli sanıyor halbuki çok kırılganım ben fatihsiz bir hayat düşünemiyorum çok seviyorum bilmiyorum allah korusun sadık olmadığını öğrenirsem cıngar çıkartamam utanırım aldatıldığma köşeme çekilir ölümü beklerim belki ne gözüm bir başkasını arardı nede bedenim gözümü açtım eşimi gördüm ondan başkasınıda istemem olmazsada rabbim eşlerimizin gözünüde aklınıda kalbinide bedeninide bizlerden ayırmasın:Saruboceq:

valla ben odamda yatırmayı düşünmüyorum kendi yatağına ve odasına alışsın istiyorum bi kanepe var şimdi odasında orda biz yatmayı düşünüyoruz ilk zamanlar 40 ından sonra herkes yatağında yatsın isityorm odalar yakın zaten birbirimize zaten yatak odamda ona yatak koyucak çok yer yok böyle bi yol izlemeyi düşünüyorum

Back
X