2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar dün gece uykumda karnımın üstüne yatmışım yaklaşık o şekılde 3 saate yakın derın uyumuşum. uyandım sinirlerım bozuldu çok uzuldum. yastık döşedım sagıma soluma yenıden uyudum sabah kalktıgımda çok çok az kanamam geldi. doktorumu aradım bir daha sakın karnının ustune yatma eşin hep kontrol etsın dedi. 1 - 2 damla kan geldı artık gelmıyor, ayrıca bebek hareket edıyor, bişey olmaz demi kızlar mafoldumben
canım geçmiş olsun dikkat et kendine

gülkurusu canım üzülme bebişin hareket ediyomuş zaten ama akşam görünce daha rahat edersin. sen genede bol bol dinen bu ara

adam oldular da yer beğenmiyorlar. benimkisi de azıcık sıkışsa anında tekmeyi yapıştırıyor.hiç rahatını bozamıyor hanımefendiler
kaydirigubbakcemile3
hele bi doğsun ısırmadık, çimdirmedik yerini bırakmıyacam zemuszemus

benimde uykum bölünüyo sürekli sağa yatıyorum genelde sağım ağrıyınca sola dönüyorum arada 5 dk sırt üstü yatıp belimin ağrısının geçmesini bekliyorum bazen dönerkende kalçamın içine bir ağrı saplnıyo anca sırt üstü yatınca geçiyo. ağrı geçince geri yan yatıyorum.

anacım şimdiden böyleyiz son aylarda ne yapacaz acepppp

bende genelde sola yatanlardanım.Mecburen sola yatıyorum tabı.Ama benım kızın tekmiklerini ben duymam heralde uyurken oyuzden dıkkat etmelıyım dıye duşunuyorum ama sağa yada sırtustu yatıyorum ama sonra hemen sola donuyorum bende.Butun gece 5-6 kere uyanıyorum artık uykusuzluk kotu ya.Sabah iş var bıde.Ne olcak halımız bılmıyom kızlar

canım tam bilmiyorum, o zaten bayadır hastanede yatıyordu
bebek plesantadan ayrılıyordu, rahmini bile alabiliriz demişlerdi
sonra doğum sancıları başlamış, dünde haberi geldi zaten

cok üzüldüm ya allah sabırlar versin

doktorum hareket edıyor mu dıye sordu edıyor dedım, belkı sivilcen falan patlamıştır basur olabılır dedi. Ama sıvılce ve basurum yok dedım. ıstıyorsan gel bakalım ıçın rahat etsın dedı. Ama bi problem yoktur dedı. Karnının ustune yatmamalısın artık, bebeğin rahatsız olmuştur dedi. Aksam gıdeyım dıyorum dayanamıycam bi baksın çok korktum.

Offf nasıl yattım öyle karnımın üstüne dümdüz yaa. Vicdan azabı çekıyorum. Hıç kanamam gelmemişti başından beri. Kanama çekenlerın neler hıssettıgın anladım çok zormuş

cnm gecmıs olsun dıkkat et bundn sonra bende karnımn ustunde buluyorum uyandıgımda kendımı işte arada esım uyarıyr donduruyr ama :(

canım geçmiş olsun dikkat et kendine

gülkurusu canım üzülme bebişin hareket ediyomuş zaten ama akşam görünce daha rahat edersin. sen genede bol bol dinen bu ara

sagolun arkadaşlarım. Akşama haberlerı yazarım. gerçekten göbek ustune yatmaktan mı olmuş bilidirim. opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3
hele bi doğsun ısırmadık, çimdirmedik yerini bırakmıyacam zemuszemus

ahh bir doğsun şimdiden belıledım çemkirilcek yerlerıni. önce buruşuk koltukaltları yenecek, sonra katlanan boyun çizgileri, tombik ayakları, yumuşak ensesi.... offf canım çekti.. bi bebek sevmem lazım aş eriyorum :emir_bebek:

gülkurusu canım sıkma canını akşam bebişini görünce rahatlarsın. Yoktur bebişinin beşeyi takma kafana.

Benim sıpa kızımda solu beğenmiyor ben sola yatıyorum hanfendi basıyor tekmeyi sağa yatıyorum susuyor her gece savaş halindeyiz kendisiyle. Dün gece inat ettim sola yattım oda inat etti sağa tırmandı durdu en sonunda ayaklarıylamı kafasıylamı anlamadım sağ kaburgalarımı sıkıştırdı. Ben sola doğru yatarken nasıl becerdi anlamadım çok cadı olacak bu kız eli dursa ayağı durmuyor

Son düzenleme:
bende genelde sola yatanlardanım.Mecburen sola yatıyorum tabı.Ama benım kızın tekmiklerini ben duymam heralde uyurken oyuzden dıkkat etmelıyım dıye duşunuyorum ama sağa yada sırtustu yatıyorum ama sonra hemen sola donuyorum bende.Butun gece 5-6 kere uyanıyorum artık uykusuzluk kotu ya.Sabah iş var bıde.Ne olcak halımız bılmıyom kızlar

işte bırıken uykusuzluk ve yorgunluk bizi mahvedıyor. aman az kaldı dıyıp motıve olcaz artık canım.
cnm gecmıs olsun dıkkat et bundn sonra bende karnımn ustunde buluyorum uyandıgımda kendımı işte arada esım uyarıyr donduruyr ama :(

sagol canım artık dıkkat etmemız lazım ama insanız alışkanlıklarımızdan kolay kurtulamıyoruz. opuyorumnanaktan

Ne yazıkki ben sürekli sola yatamayanlardanım . Gece sıksık uyanır oldum ya sırt üstü yatıyorum yada sağa doktora sordum detaylı ultrasona gittiğim doktor riskli gebelik uzmanıydı sen merak etme bebek rahatsız olursa seni uyandırır ve sende pozisyonunu değiştirisin dedi ozamandan bu yana içim rahat zaten sürekli sola yatman mümkün değil dedi bir insan en az 30 dk bir şekil değiştirimiş

benim doktorum da sol yanla sağ yanın çok aşırı farketmediğini ama sırt üstü yatmanın riskli olduğunu söyledi..yan yatarken de tamamen yan değil kızlar, 45 derece gibi bi açıyla yatmakmış esas olan..yarı yan yarı sırt üstü yani..ben artık yastık dayıyorum sırtıma,eğik yatıyorum..

gülkurusu çok geçmiş olsun canım
üzülme bişey yoktur hem hareket ediyormuş ya önemli olan o

KIZLAR BENIM DOKTOR BEBEGIN KAFASI SOLDA DEDI ACABA KENDINE GÖREMI DEDI BANA GÖREMııııkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı :roflol: NE SAÇMA SORU SORDUM DıMı EHEHEHE

gülkurusu canım sıkma canını akşam bebişini görünce rahatlarsın. Yoktur bebişinin beşeyi takma kafana.

Benim sıpa kızımda solu beğenmiyor ben sola yatıyorum hanfendi basıyor tekmeyi sağa yatıyorum susuyor her gece savaş halindeyiz kendisiyle. Dün gece inat ettim sola yattım oda inat etti sağa tırmandı durdu en sonunda ayaklarıylamı kafasıylamı anlamadım sağ kaburgalarımı sıkıştırdı. Ben sola doğru yatarken nasıl becerdi anlamdın çok cadı olacak bu kız eli dursa ayağı durmuyor

bende bazen inat ediyorum dönmüyorum bi süre baktım durmuyor,
çokmu rahatsız oluyor canımı yanıyor acaba diyorum
kıyamıyorum dönüyorum, sonuçta o kazanıyor yineguclubacismile

Benim sıpa kızımda solu beğenmiyor ben sola yatıyorum hanfendi basıyor tekmeyi sağa yatıyorum susuyor her gece savaş halindeyiz kendisiyle. Dün gece inat ettim sola yattım oda inat etti sağa tırmandı durdu en sonunda ayaklarıylamı kafasıylamı anlamadım sağ kaburgalarımı sıkıştırdı. Ben sola doğru yatarken nasıl becerdi anlamdın çok cadı olacak bu kız eli dursa ayağı durmuyor

şimdiden kızın sana diş geçiyor valla. kaydirigubbakcemile3 , iyi dıleklerın için sagol canım. opuyorumnanaktan

ne güzel oluyor o buruşuk gıdıklarının kokusu :asigim:

hele o buruşuk gıdıgın arasına kir birikiyor çizgi oluyor yaaa Şeniz anam yerım ben o çizgileri

benim doktorum da sol yanla sağ yanın çok aşırı farketmediğini ama sırt üstü yatmanın riskli olduğunu söyledi..yan yatarken de tamamen yan değil kızlar, 45 derece gibi bi açıyla yatmakmış esas olan..yarı yan yarı sırt üstü yani..ben artık yastık dayıyorum sırtıma,eğik yatıyorum..

bende eşimi dayıyorum sırtıma kaydirigubbakcemile3

peki sırt üstü yatmak neden zararlı kızılar

çok fazla değil ama arada yatıyorum 5 dk falan

merhaba kızlar dün gece uykumda karnımın üstüne yatmışım yaklaşık o şekılde 3 saate yakın derın uyumuşum. uyandım sinirlerım bozuldu çok uzuldum. yastık döşedım sagıma soluma yenıden uyudum sabah kalktıgımda çok çok az kanamam geldi. doktorumu aradım bir daha sakın karnının ustune yatma eşin hep kontrol etsın dedi. 1 - 2 damla kan geldı artık gelmıyor, ayrıca bebek hareket edıyor, bişey olmaz demi kızlar mafoldumben

çok üzüldüm meslektaşım.geçmiş olsun.bebek hareket ediyosa bişi yoktur.için rahat değilse druna git ve ultrasona gir.bu arada kaç haftalıktın??

valla ben genelde sağıma yatmaya çalışıyorum
ama herkes gibi uykuda döndüğüm çok oluyor
soluma yatınca sırtımı dayıyorum benimkinin sırtına
o zaman dönme şansı ortadan kalkıyor

benim en büyük sorunum masada çalışırken oluyo
ben masaya yapışık çalışırım alışkanlık olmuş
ama inatçı kızım fırsat vermiyor tabi
durmadan oynuyo uzaklaşmam için rahatsız oluyo demekki

Back
X