2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sanki şimdiye kadar sürü doğurmuşlar, herşeyden haberleri var. Bizim serviste de öyle bi tip var, 1 taneyi zar zor doğurdu, kalkmış bana akıl veriyor, senin çok zor olacak, çok kilo alıyosun, kesin sezeryan olacak da bilmem ne, bi gün fena olcak. 1 çocuk doğuran prof kesiliyor ya.

ben artık iyi niyetli olduğuna kesinlikle inanmıyorum, tavsiyeden çok göz korkutma,
tutturmuş doğurunca ne olur hastaneye gel ziyaret et beni, tamam dedim
doğumunun zorluklarından bahsederse tersliyecem
alsanaalsanasmile

sempatiksalakcinni
yaşasın duygu sömürüsüüüü
ama yemez benimki sempatiksalakcinni

şöyle yaz kızının mailinden:
"bari bi ayıcık al bana, o kadar da mı vicdanın yok :çok üzgünüm:"
adam gözyaşlarına boğulmazsa nolim :roflol:

merhaba kızlar bnde birtek bnm eşim böyle sanıyordum:)) bide geçen bana demezmi sen hamile olduğundan beri bnmle eskisi gibi ilgilenmiyosun.ve bnde açtım ağzımı yumdum gözümü:))dedim sen daha kıza bi çöp bile almadın :oklava: bide asıl senin bnle fazla ilgilenmen lazım falan dedim sinir oldum sonra anladı hatasını ama trip attım tabi.gerçi sonra üzüldüm gece kabus görmüş hep uuyuyamamış bilmiyorumkismile
ya bnm bi arkadaşımın eşi onsuz bebeğe bişey alınca küsüyodu boshayallersmile

işte erkekten erkeğe değişen bişi bu..
karakter meselesi sanırım
ben şimdiye kdr kaç kere laf soktum ama
tınlamadı benimki sempatiksalakcinni

kocalarda haklı anacım alsalar küsüyoruz almasalar küsüyoruz :roflol:
onlarda başlarım böyle işe diyip ellerini çekiyorlar her işten.bende deli gibi herşeye baktığım için adama fırsat kalmıyor ki birşey alsın

hah ben de onu diyom işte..bizimki de bakıyo ben hergün listeler filan yapıyodum ona fırsat kalmıyodu, yalnız bırakmak gerekiyomuş..
sen de özgenin yöntemi dene :jeyyar:

Kızlar aranızda katı meyve sıkacağı almayı düşünen varsa esseden aldığım katı meyve sıkacağından çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ederim. 99 TL ye aldım kırmızı etiketten bide 199 TL lik vardı farkını sordum pahalı olanın dışıda çelikti bide watı yüksekti ama satıcı kız cafe sahiplerine öneriyoruz ev için 700 wat ideal dedi bende onu aldım çok memnunum hemde piyasadaki en ucuz meyve sıkacağı bu şu anda posası kupkuru çıktı valla kırmızı etiket devam ediyorsa kaçırmayınderim

fiyatı çok uygunmuş gerçekten bende bakıyım haftasonu ama ben esseden bi kaç ürün almıştım çokda memnun kalmadım ama tencere tava gibi şeyler bu hangi marka essensomu ?

kocalarda haklı anacım alsalar küsüyoruz almasalar küsüyoruz :roflol:
onlarda başlarım böyle işe diyip ellerini çekiyorlar her işten.bende deli gibi herşeye baktığım için adama fırsat kalmıyor ki birşey alsın

aynen şimdi bişi alsam beğenmicek yok bana sormadan neden aldın falan diycem diyodur belkide :) bide bn böyle konuşunca sana şu interneti yasaklamak lazım nerde ne okudun yine diyo :teytey:

bnm ki 6 sene önce bana büyük bi civciv almıştı. ozmn ünide aynı sınıftaydık beni tavlamaya çalışıyodu bnde istemiyodum o aralar doğum günümdü o zaman almıştı.ay ne hoş çocuk demiştim.1 ay sonra birlikte olmaya başladık meğer hepsi numaraymış :)) zamanla daha ii anlıyo insan bazen o eski sen nerde diye soruyorum oda bn hep böyleydim diyo:))

hah ben de onu diyom işte..bizimki de bakıyo ben hergün listeler filan yapıyodum ona fırsat kalmıyodu, yalnız bırakmak gerekiyomuş..
sen de özgenin yöntemi dene :jeyyar:

dur mail atayım baba babacığımmm diye
babamız da kesin ananı da al git derkaydirigubbakcemile3

nedeni belli değil canım.25. Haftasındaydı. Bende kendisinden haber alamadım henüz :1no2:

çok saol canım haber verdiğin için , hayırlısı olsun inşallah

şimdi kızıma açtığım mail adresinden babasına mail attım sempatiksalakcinni

sen bana hala hiç hediye almadın babaaa
diye sempatiksalakcinni

ayy yazık valla hiçbir erkek bu mesajın karşısında kayıtsız kalamaz:))

kızlar tetanoz aşımı oldum geldim şimdi uff kolum biber gibi yanıyo olup olmamak arasında çok kararsız kalmıştım ama şimdide iyiki oldum diyorum 1 ay sonra 2.doz vurulucak

bende geçen ay 1. Dozu oldum martta 2. Dozu olacağım, kims eolmuyormuş bende çok düşündüm olsammı olmasammmı acaba diye ama sonuçta sezeryanla doğum yapacam , ne olur ne olmaz diye yaptırdım.

Bird eilk aşı olduğumda 2-3 gün kolum çok ağrıdı, kaşındı,üzerine yatamadım . Sizlerdede oldumu?

benimkine yine dank etmez..
otur kız oturdugun yerde yazmazsa ne olayım sempatiksalakcinni

yani benimkinin de seçimleri çok hoş olmuyo ama. sempatiksalakcinni
bişi diyeyiim mi
bir oyuncak alıp gelse bana böle oyuncak ayı, civciv fln.. benden mutlusu olmaz yani.. öle bişi alabilir istese :dilcikar:

özgecim şimdi öykünün ağzından bir mektup döşedim babamıza bakalım sonuç ne olacak
en azından bakalım ne tepki verecek. artık ne zaman görür okursa

kızlar tetanoz aşımı oldum geldim şimdi uff kolum biber gibi yanıyo olup olmamak arasında çok kararsız kalmıştım ama şimdide iyiki oldum diyorum 1 ay sonra 2.doz vurulucak

çok ii yapmışsın.bnmde kayınvalidem olma olma diye tutturdu yok ne gerek var falan dedi kafamı karıştırdı.abim dr onu aradım sordum saçmalama tabi ki ol dedi.
ama işin kötü yanı 2 gün kolum ağrıdı.nerdeyse öbür elimle tutup kaldırıyodum kolumu.

çok saol canım haber verdiğin için , hayırlısı olsun inşallah

ayy yazık valla hiçbir erkek bu mesajın karşısında kayıtsız kalamaz:))

bende geçen ay 1. Dozu oldum martta 2. Dozu olacağım, kims eolmuyormuş bende çok düşündüm olsammı olmasammmı acaba diye ama sonuçta sezeryanla doğum yapacam , ne olur ne olmaz diye yaptırdım.

Bird eilk aşı olduğumda 2-3 gün kolum çok ağrıdı, kaşındı,üzerine yatamadım . Sizlerdede oldumu?

bende şubatın 4 dünde olmuştum. böcek ısırığı gibi şişti semsert olmuştu acaayipte kşınıyodu bende üsüne yatıp kalmışım ondanmı oldu dedim ama .

martın 4 dündede 2. olucam

özgecim şimdi öykünün ağzından bir mektup döşedim babamıza bakalım sonuç ne olacak
en azından bakalım ne tepki verecek. artık ne zaman görür okursa

ben de merak ediyorum valla
pek umudum olmasa da sempatiksalakcinni

çok ii yapmışsın.bnmde kayınvalidem olma olma diye tutturdu yok ne gerek var falan dedi kafamı karıştırdı.abim dr onu aradım sordum saçmalama tabi ki ol dedi.
ama işin kötü yanı 2 gün kolum ağrıdı.nerdeyse öbür elimle tutup kaldırıyodum kolumu.

ewet bencede iyiki de olduk riske atılıcak bi durum değil çünkü benim şu an öyle dayanılmaz bi ağrım yok işime çok yakın sağlık ocağı oldum geldim oturdum işimin başına inşallah şişmez vuran doktorada sordum yan etkisi varmı bebeğe diye hiç bi yan etkisi yok aksine onuda koruyo dedi

Back
X