2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu bahsettiğim fiyatlar daha önce gördüklerimin aynısı olduğundan bana ucuz geldi . bakırköyde olduğu için söyledim gidip gözünüzlede görebilirsiniz mudurnunun sokağındaymış sanırım yeri
ben de bakırköyde oturuyom zaten kız
açıkçası bana da uygun geliyor 40 fln
ama internet sitelerine gıcık oldum sempatiksalakcinni

sen bakma ukla çirkin kapı süsü almış sempatiksalakcinni :roflol:

görmedim ama neyse sempatiksalakcinni

Burdakiler çok güzel, fiyatı da çok uygunmuş. Sayfayı kaydettim eminönüne gidemezsem burdan söylerim.
aynen ben de uygun fiyatlı bşiler buldum burada tam istediğim gibi
kaliteli de görünüyor
kapı süslerini de begendim.
bakalım ben de buradan söylerim belki

:) walla bende beğenmedim sitelerini ama değiştireceğiz dedi kadıncağızda sanırım farkıda :)
ay valla değiştirsinler ıyy fenalık geldi sayfada gezerken sempatiksalakcinni

şişko kadınnaaaar günaydın yawrulaaarrrsempatiksalakcinni

accık özet geçin dünden bugünden bana okursam akşama kadar bi daha yazmamki:uhm:

uklaa kapı süsünü gördüm
fena diilmiş bilmiyorumkismile

bir bak bence hem görerek almak daha ii oluyor güzel modeller vardı internetten daha ucuza gelebilir orada pazarlıkta yaparsın :D

ya ne alıyonuz noluyo
ukla ne almış of be böle geriden geldimmi sinir basıyoalsanaalsanasmile

ne münasabet canım
1005141.jpg
:dilcikar:kızıma herşeyin en güzelini alıyorum ben alsanaalsanasmile

accık özet geçin dünden bugünden bana okursam akşama kadar bi daha yazmamki:uhm:
gülkurusunun lekelenmesi oldu doktora gitti önemli bişi yok ama dinlenecek izne ayrılıyor
cleonun annesi rahatsızlanmış, hastaneye yatmış çıkmış
archmania bebeğini kaybetmiş :çok üzgünüm: , archinin arkadaşı hani, hastanede yatıyordu..
sonra bebeklerimiz adına açtığımız mail adreslerinden, kocalarımıza mail attık, hediye almıyorsun bana hiç babacım fln diye..
öle işte başka bişi var mı kızlar

kızlar hepinize tşk ederim.eşim başka bankaya gececek olursa bu bankada önü tıkalı ve işi riskte gibi.o acıdan baska bir bankaya basvurdu onlarda 2.kez görüşmeye çağırdılar maas ve sartları konusacaklar eğer 2 tarafa da uyarsa simdiki çalıştığından tazminatını da alabilirse değiştirecek.müdürle konuştu müdür elimden geleceni yapıcam dedi insallah terslik cıkmaz cünkü 10 sene olacak neredeyse aynı bankada..
meloşcum o zmn yrn sana söyleyeyim çünkü yrn annem geliyor onun da gelme saati falan ben de migrosa gelirim uyarsa saat o zmn tamam mı canım?sen kaç gibi orda olacaksın peki?nasıl ters bir zamana denk geldi bu buluşma olayı off yaaa

HADIYAAAA OOO ÇİŞ DURUMU BENDEDE VAR İŞE DONERKEN AGRI OLUYOR OLE BİR HİSS SAYESINDE OFFYAAA

AMA FOTOSUNU CEKIP KOYMADIN EMRAKDAN CATLADIK BİZDE:(

http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...iran-ssessislerinin-cicilerii-ssuyrun-84.html

canım koydum ya o gün aldıklarımı sen bakmadın sanırım bak burdan itibarenbilmiyorumkismile

AAA NASIL ATLAMISIM YAAAA COK GUSEL CNM HARIKA BEBEİŞİN SAGLIKLA GIYSN BUNLRI KAPI SUSNDEEE GUSELMISSSSS

şişko kadınnaaaar günaydın yawrulaaarrrsempatiksalakcinni

GUNAYDIN CNMMMMM OHHH DUN KOCİŞİNLEYDIN BUGUN GEL BİZE ŞİŞKO DE HIH:umursamaz:

kızlar hepinize tşk ederim.eşim başka bankaya gececek olursa bu bankada önü tıkalı ve işi riskte gibi.o acıdan baska bir bankaya basvurdu onlarda 2.kez görüşmeye çağırdılar maas ve sartları konusacaklar eğer 2 tarafa da uyarsa simdiki çalıştığından tazminatını da alabilirse değiştirecek.müdürle konuştu müdür elimden geleceni yapıcam dedi insallah terslik cıkmaz cünkü 10 sene olacak neredeyse aynı bankada..
meloşcum o zmn yrn sana söyleyeyim çünkü yrn annem geliyor onun da gelme saati falan ben de migrosa gelirim uyarsa saat o zmn tamam mı canım?sen kaç gibi orda olacaksın peki?nasıl ters bir zamana denk geldi bu buluşma olayı off yaaa

İş çıkışı 18:30 gibi migrosta olurum canım. Tamam canım yarın konuşuruz o zaman.

Back
X