2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
henüz isim düşünmedim.ilk çocuğumda kız adı elif.şuan 5 yaşında ve dört gözle kardeşinin doğmasını bekliyor.
anladığım kadarıyla toplamı 16 hafta dimi? 3 hafta önce olursa.doğumdan sonraya 13 haftamı oluyor o zaman ? ya ben henüz 1 yıllık olduğum için pek bilgim yok.anlican ilk bebeğimde çalışmıyordum
evet cnm toplam 16 hafta ama 3 ünü d. önü kullanmak zorundasınistersen 8 hftasını da kullanabilirsin d.önü
Şennur Nikah Şekerleri

al burdan bebek şekeri ve kapı süslerine bak.. uygun fiyatlı bebek şekerleri var.

ukla da 18 tl ye eminönünden kapı süsü almış da
onunki dandiktir diye dalga geçiyom sempatiksalakcinni

kızlar altın yastığı aldınızmı ev bu kadar şeyi 1 sene sonra evin neresinde muhafaza edicem bilmem birçoğu bebişin işinede yaramicak

gülkurusunun lekelenmesi oldu doktora gitti önemli bişi yok ama dinlenecek izne ayrılıyor
cleonun annesi rahatsızlanmış, hastaneye yatmış çıkmış
archmania bebeğini kaybetmiş :çok üzgünüm: , archinin arkadaşı hani, hastanede yatıyordu..
sonra bebeklerimiz adına açtığımız mail adreslerinden, kocalarımıza mail attık, hediye almıyorsun bana hiç babacım fln diye..
öle işte başka bişi var mı kızlar

gülkurusuuu ay kıyamam geçmiş olsun bebişkomolumunekankayizsmile

cleo geçmiş olsun şekerim
şuanda benim annemde ameliyatta dua edin gerçi büyük bişi diil ama kadın hastalıklarından
aniden karar verdi
archmaniadan haberim var çok moralim bozuldu
Allah takrarını yaşatmasın inş

mail olayına bayıldııımmm
bende yapazaaammmaklinialirimsmile

Şennur Nikah Şekerleri

al burdan bebek şekeri ve kapı süslerine bak.. uygun fiyatlı bebek şekerleri var.

ukla da 18 tl ye eminönünden kapı süsü almış da
onunki dandiktir diye dalga geçiyom sempatiksalakcinni

tabi adamcaazda bana cevap olarak zaten ömrümü yedin daha ne istiyon yazcak biliyombilmiyorumkismile

ukla bence cok şık.canım kızım yazısı kaç liraydı canım ve sen bunları nerden aldıntam olarak hatırlıyor musun?havuzludanmı?

ne münasabet canım
1005141.jpg
:dilcikar:kızıma herşeyin en güzelini alıyorum ben alsanaalsanasmile

Canım çok güzelmiş ii bulmuşsun bu fiyata

şuanda benim annemde ameliyatta dua edin gerçi büyük bişi diil ama kadın hastalıklarından
aniden karar verdi
allah takrarını yaşatmasın inş

tabi adamcaazda bana cevap olarak zaten ömrümü yedin daha ne istiyon yazcak biliyombilmiyorumkismile

canım cok gecmıs olsun

ukla bence cok şık.canım kızım yazısı kaç liraydı canım ve sen bunları nerden aldıntam olarak hatırlıyor musun?havuzludanmı?
saol tatlım,opuyorumnanaktan yazıyı 5 tl ye aldım
havuzlu han dan en alt kattan aldımm

aniden karar verdi
Allah takrarını yaşatmasın inş

eheh yap yap iyi oluyo..
acıklı bişiler yaz..
babacım sen ykosa beni hiç sevmiyor musun
bana hiçbirşey almıyorsun
ben yine de seni çok seviyorum fln yaz
dün gülkurusu öle yaptı aklinialirimsmile

zemuszemus
AAA NASIL ATLAMISIM YAAAA COK GUSEL CNM HARIKA BEBEıŞıN SAGLIKLA GIYSN BUNLRI KAPI SUSNDEEE GUSELMISSSSS

GUNAYDIN CNMMMMM OHHH DUN KOCıŞıNLEYDIN BUGUN GEL BıZE ŞıŞKO DE HIH:umursamaz:

ama amabilmiyorumkismile

eheh yap yap iyi oluyo..
acıklı bişiler yaz..
babacım sen ykosa beni hiç sevmiyor musun
bana hiçbirşey almıyorsun
ben yine de seni çok seviyorum fln yaz
dün gülkurusu öle yaptı aklinialirimsmile
evet evet sömürmem lazım sositososito

siz bu kapı süslerine şekerlere ucuzmu diyonus:ecrin_bebek:
kemeraltında en kralı 1tl

evet cnm toplam 16 hafta ama 3 ünü d. önü kullanmak zorundasınistersen 8 hftasını da kullanabilirsin d.önü

kızlar altın yastığı aldınızmı ev bu kadar şeyi 1 sene sonra evin neresinde muhafaza edicem bilmem birçoğu bebişin işinede yaramicak

teşekkürler SEVRA herşey gönlümüze göre olsun.kandiliniz mübarek olsun .ben çıkıyorum..zemuszemus

saol tatlım,opuyorumnanaktan yazıyı 5 tl ye aldım
havuzlu han dan en alt kattan aldımm

kapı süsleri varmıydı farklı model canım yoksa bu sekilde mi coğu..valla bence çok iyi almışsın.ben de alıcam canım kızım yazısından.canım kızım yazısı kardeşi olacaklar senin kızla benim kız kaydirigubbakcemile3

elh canım hoşgeldin gecmis olsun bu arada insallah güzel geçer ameliyat ve insallah mühim bişey değildir.cleo sana da gecmis olsun dicem ama gittin sanırım

ben şu leylekli olana bayıldım ya süpermiş ama nasıl olcak kurdale ile bağlanması gerekmiyomu bu kurdalesiz ama çok hoş

Back
X