2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay bi gidemedin ayol sende bilmiyorumkismile

bak nerden gircen biliyonmu
gelinlikçilerin oraya gir denizden değilde kara tarafından
orda nikah şekercileri var
ayyyçok güsel
yaf ben öle dimedim yaaamafoldumben

yok yok gecen pazar gittim kıs ancak hamıs taytı alabıldım o bebek urunlerı satan doru duzgun bıryer goremedık benım kcoamda sıkıntılı cıktı hemen cok aramadı yanıı işine gelmedıgı için ben tek gıtsem super olcak ztn sımdı gezerım sonra annem gelnce onla buyuk alısverıs yaaprım ogreneyım yerlerını fıyatlarıda artık ehehe pekı hello baby mı uygun kemer altımıııı senceee hem kalıte hem fıyat acısından

bişi olmaz yaa
hem yürüyüş olur
dinlene dinlene gezersin yivrum

valla ettim sonunda..
çok gösel oldu
canım evim :nazar:

anam oh hadi gözünaydın yawrum
perdeleride çok öpme
salya yapma çocuuun cicilerinialsanaalsanasmile
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden Görmemişin kzı olmuş derler

ösge 11 tane alsın 1 inide doğumdan çıkışta boynuna asarızaklinialirimsmile

elhamraaa ben 5 mart akşamı izmire geliyorum 8 mart akşamı dönücem annemle cumartesi yada pazartesi kemeraltına gidecez adres ver bana zamanımız kısıtlı nerelere bakmamız daha iyi olur şekerim??
Bebek eşyacıları netarafında kalıyor kemeraltının??

canım hisarönü camisinin oradan girin kemeraltına hemen alt tarafta şekerciler sokağı kime sorsanız gösterirler.. Bebek eşyalarıda o sokağın ilerinde satııyor hep. Yani anafartalar caddesi değilde tam bir alt sokağı..

Merhabalar herkese.. Nasılsınız gÖrÜŞmeyelİ?? Öncelİkle herkesİn kandİlİ mÜbarek olsun... Ben uzun zamandır gİremİyordum :(
selam canım hoşgeldin nerelerdeydinnnn

ya bu arada şekero da yok hiç yaaa
yılbaşında çekilişte o bana çıkmıştı en son ozaman görüştük sonra hiç gelmedi bilmiyorumkismile

kız kemeraltının bintane farklı girişi var küçücük bi sokak değilki orası hiç sevmem bide ben ana caddesinde yürümeyi en kısa giriş çıkışı bilmek en iyisi

hımmm ben zevk alıyom ve çok özledim ya her köşesini gezerim gitsem ondan dedimmmm offfffff offfffffff

yok yok gecen pazar gittim kıs ancak hamıs taytı alabıldım o bebek urunlerı satan doru duzgun bıryer goremedık benım kcoamda sıkıntılı cıktı hemen cok aramadı yanıı işine gelmedıgı için ben tek gıtsem super olcak ztn sımdı gezerım sonra annem gelnce onla buyuk alısverıs yaaprım ogreneyım yerlerını fıyatlarıda artık ehehe pekı hello baby mı uygun kemer altımıııı senceee hem kalıte hem fıyat acısından

şöle accık paralanalım
beraberde gidelimmibilmiyorumkismile

gerci ben toplu alışveriş yaptımda gezeriz bakarız eksiklere

bende o gün biliyon pek gezemedim kayınpederin ameliyatı yüzünden

anam oh hadi gözünaydın yawrum
perdeleride çok öpme
salya yapma çocuuun cicilerinialsanaalsanasmile

ösge 11 tane alsın 1 inide doğumdan çıkışta boynuna asarızaklinialirimsmile

artık alıştım öpmüyom perdeleri..
ayy odası da haftaya ctesi gelcek
çok helecannı sempatiksalakcinni delikafadulden

evet evet asın boynuma
1 tl nası olsa
üzerinde de elh im aldı yazcak sempatiksalakcinni

canım tam en kötü gün gitmişsiniz oraya çünkü pazar günü kemeraltının büyük bir bölümü kapalı olur.. Sizin için en iyi cumartesi günü..

selam canım hoşgeldin nerelerdeydinnnn

ya bu arada şekero da yok hiç yaaa
yılbaşında çekilişte o bana çıkmıştı en son ozaman görüştük sonra hiç gelmedi bilmiyorumkismile

kıza hediye olarak fare zehiri mi gönderdin ne yaptınsempatiksalakcinni

ee sen almışın işte ucuz dandiklerden sen niden hedaaye etmedin bize

elhhh
bu ukla senin hastane çıkışını da almadı dimi sempatiksalakcinni

olsun sen yinede al bizeeealsanaalsanasmile
hemde elhamrayla aramı bozmaaaaaaaaaaÇok üzgünüm çoook:dilcikar:

Back
X