2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar! topicinizi gölge gibi sürekli izliyorum :1ninca: ve sizlerden çok şeyler öğrendim şimdiye kadar... size bişey sormak istiyorum;
yıkanabilir bebek bezleri hakkında ne düşünüyorsunuz?? ben danimarkadayım ve birçok kişi bunlardan kullanıyor
Türkiye de bir marka buldum
BabyNEO - Ürünler

acaba nasıl kullanışlı mı yoksa dandik bişey mi??

aa mel sizinde mi köpüşünüz varr.. delikafadulden

ay bizim kediş de çok çirkin oldu böyle tüysüz, onu çirkin görceksiniz ama olsun resimlerden biliyonuz güsel halini bebeğimin :1ninca:

Bizimki annemlerde kalıyor, ben evlenirken annem vermek istemedi, çok alışmıştı. Face de resimleri var kızımın. Özge deme öyle alınacak seninki. O kadar da kötü değildir

Selam kızlar! topicinizi gölge gibi sürekli izliyorum :1ninca: ve sizlerden çok şeyler öğrendim şimdiye kadar... size bişey sormak istiyorum;
yıkanabilir bebek bezleri hakkında ne düşünüyorsunuz?? ben danimarkadayım ve birçok kişi bunlardan kullanıyor
BabyNEO - Ürünler

yıkanabilir derken bu eskiden kullanılan patiska bezlerdenmi ?

Bizimki annemlerde kalıyor, ben evlenirken annem vermek istemedi, çok alışmıştı. Face de resimleri var kızımın. Özge deme öyle alınacak seninki. O kadar da kötü değildir

sizin kimi hastaydı sımıd

aa mel sizinde mi köpüşünüz varr.. delikafadulden

ay bizim kediş de çok çirkin oldu böyle tüysüz, onu çirkin görceksiniz ama olsun resimlerden biliyonuz güsel halini bebeğimin :1ninca:

bak işte gelmesinler sana kedin de çirkin olmuş madem kaydirigubbakcemile3bekleyelim tüyleri uzayınca gelelim olmazmıı :dilcikar:

BabyNEO - Ürünler

bende nette görmüştüm ama ben tek kullanımlık olanları tercih ederim...

yıkanabilir derken bu eskiden kullanılan patiska bezlerdenmi ?

hayır canım.. aynı pamper gibi bir dış yapısı var ve alt kısmında bir bölme var buraya bu satılan pedleri yerleştiriyorsun ve en dış kısmına yani bebeğin poposunun geleceği yere de özel üretim ince tabaka bez gibi bişey var nu koyuyorsun.. en dışa koyduğun bez tek kullanımlık, onu atıyorsun ama diğerlerini değiştirip yıkayıp tekrar kullanıyorsun... yani benim burada gördüğüm böyle bilmiyorum verdiğim linkdeki de böyle mi?

BabyNEO - Ürünler

canım kullanışlı olabilir ama çalışan biri olarak tercih etmem şahsen. bir de bez yıkamakla uğraşırsam yandım

bak işte gelmesinler sana kedin de çirkin olmuş madem kaydirigubbakcemile3bekleyelim tüyleri uzayınca gelelim olmazmıı :dilcikar:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
noluyor yaa 2 saat kaybolduk hemen kısırlar dolmalar ev gezmeleri muhabbeti olmuş.
bencede pembiki dinleyin kedisi çirkin özgenin gitmeyin bu hafta sempatiksalakcinni

BabyNEO - Ürünler

Anaaa ben fuarda görmüştüm, ama herhalde dalga geçiyorlardır diye gidip incelemedim. İii bişey midir acep? Onunla da uğraşılmaz ama çevre kirliliğini de düşününce... Pişik falan yapar mı?

Anaaa ben fuarda görmüştüm, ama herhalde dalga geçiyorlardır diye gidip incelemedim. İii bişey midir acep? Onunla da uğraşılmaz ama çevre kirliliğini de düşününce... Pişik falan yapar mı?

hiçbir fikrim yok canım.. burada arkadaşlarımız var ve böyle kullanıyorlar ama ben de hiç dikkatle incelememiştim... bir de günde ne kadar kirlettiklerine bağlı eğer çoksa yıkamak falan külfet olabilir ama biryandan da belkide çok ekonomiktir..
ben de acaba aranızda bilen var mı diye sormak istedim...

hayır canım.. aynı pamper gibi bir dış yapısı var ve alt kısmında bir bölme var buraya bu satılan pedleri yerleştiriyorsun ve en dış kısmına yani bebeğin poposunun geleceği yere de özel üretim ince tabaka bez gibi bişey var nu koyuyorsun.. en dışa koyduğun bez tek kullanımlık, onu atıyorsun ama diğerlerini değiştirip yıkayıp tekrar kullanıyorsun... yani benim burada gördüğüm böyle bilmiyorum verdiğim linkdeki de böyle mi?
ben bunu alman kanalinda izlemistim.italyanlar kullaniyordu.disi pampers gibi,ici bezden.canim pek kullanisli olacagini zannetmiyorum.tv de gördügümde bebek cis yapti ve kenardan sizdirmisti.tabi yine sen kendin bilirsin.alir bir denersin

Son düzenleme:
bende tek kullanımlıkları tercih ederim yinede ne olursa olsun bide onu yıkamakla zaman geçiremem :umursamaz:

ayy kıyamam ona benn yerim onuu
böle de çok tatlı ama eski havası kalmadı işte

Ay canım tuysuz ayrı bı guzel oluyolar
sende alısırsın zamanlar
bır ayı gecer sanıyorum
ılk kez mı kestırdınız..

zaten ben de alıştım gibi sanki şimdi biraz
eskiden ağır ablaydı
şimdi böyle zıpır bir hali oldu
üşür diye korkuyorum ama ev pek soğuk değil Allahtan
ilk kez kestirdik canım evet ya
çok etkiledi beni duygusal olarak nedense
ağladım hep

saol yiirummmmbilmiyorumkismile
ya ama edıt dedım renklenmeyenlerı renklendırdım yın eedıt yapınca lıste gıdıyo kazenle bı goruseyım ben
ayy kıyamam ona benn yerim onuu
böle de çok tatlı ama eski havası kalmadı işte

zaten ben de alıştım gibi sanki şimdi biraz
eskiden ağır ablaydı
şimdi böyle zıpır bir hali oldu
üşür diye korkuyorum ama ev pek soğuk değil Allahtan
ilk kez kestirdik canım evet ya
çok etkiledi beni duygusal olarak nedense
ağladım hep

üşümez merak etme öle usuycek bı hava yok zaten hem evın ıcı onun ıcın ıdeal sıcaklıkta.
dısarı cıkan bı canlı olsa tama dıcemde korkma hıc bısey olmaz.

canım kullanışlı olabilir ama çalışan biri olarak tercih etmem şahsen. bir de bez yıkamakla uğraşırsam yandım

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
noluyor yaa 2 saat kaybolduk hemen kısırlar dolmalar ev gezmeleri muhabbeti olmuş.
bencede pembiki dinleyin kedisi çirkin özgenin gitmeyin bu hafta sempatiksalakcinni

hadi ordan beee :roflol:

Back
X