2010 Haziran Anneleri buradan devam ediyor!

• Konu Sahibi Konu Sahibi daemon
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aa migrosta o fiyataysa ucuz o zaman bende gidip bakıyım hemen bunlardan alıp biriktirmek lazım biraz.
Bez almayada başladım ben 2 paket yenidoğan aldım primanında bu yenidoğan bezlerden kaç paket alsak acaba ?

ben de migrosda baktım dalin sıvı deterjan ama bana pahalı geldi, o anca 10 gün felan gider, ben de hacışakir toz aldım, neredeyse 1/3 fiyatına. herkes memnun ondan. bi de yumuşatıcısı var dalinin o da öyle bir fiyat. yumoşun ya da bingonun beyazı gayet güzel iş görüyormuş.

ayy eveett
evlenirken de ne araştırma yapıyordum nettee
aman Allahım

kaçlı aldın canım 50 li aldıysa başka alma derim yeni doğanlar çok küçük hemen büyüyor bebişler. Bide primanın 2 boy yenidoğanı var hangisinden aldın 1 numara 3 kiloya kadar 2 numara 3-6 kilo için

2 paket 3-6 kilo arası olandan aldım o zaman bende artık o boy almıyım 98 li paketlerbilmiyorumkismile

kızlar aventin hangi biberonunu aldınız ben cam olanını istiyorum ama ayrımı aldınız yeni doğan için var bide set halinde olanlar var sizce hangisinden almalıyım öncelikle o kadar çeşit varki kafam karıştıhep?

ben bi tane aventin 125 gr lık biberonundan aldım cam değil cam alayım dedim abimler kızdı tehlikeli diye birde dr brown mu ne onu aldım fuardan 4 tane ayrı emziği var 20 tl di sadece bebek büyüdükce ağızlığı değiştiriyosun.boshayallersmile

ayy eveett
evlenirken de ne araştırma yapıyordum nettee
aman Allahım

ay o zamanlar deli gibi çalışıyodum
çanağımı çömleğimi bilem annem gidip almıştı
ben görmedensempatiksalakcinni

aa migrosta o fiyataysa ucuz o zaman bende gidip bakıyım hemen bunlardan alıp biriktirmek lazım biraz.
Bez almayada başladım ben 2 paket yenidoğan aldım primanında bu yenidoğan bezlerden kaç paket alsak acaba ?

kaçlı aldın canım 50 li aldıysa başka alma derim yeni doğanlar çok küçük hemen büyüyor bebişler. Bide primanın 2 boy yenidoğanı var hangisinden aldın 1 numara 3 kiloya kadar 2 numara 3-6 kilo için

2 paket 3-6 kilo arası olandan aldım o zaman bende artık o boy almıyım 98 li paketlerbilmiyorumkismile

ben de 2 paket 3-6 kg arası olandan (yani 2 numara) aldım..1 numara yenidoğandan da (2-5 kg) 1 paket alıcam sadece,çünkü hemen 2 numaraya geçiliyomuş..başka da almicam stok yapmak iyi değil diyolar..
ıslak mendili de, unibabynin ıslak pamuğu internette 15 paketi kampanyadaydı öyle aldım..yeter şimdilik..

Kız delirdin mi en önemlisi bu allah korusun yüksek çıkarsa bunu kontrol altına almak gerekiyor yoksa bebek hem iri olur ki bu en önemsiz etki hemde potansiyel şeker hastası olarak doğar. Bu söylediklerim olacak diye kesin bişey yok ama ihmal etmemem gereken bişey. sende hafta içi gitme hafta sonu bir poliklinikte yaptır.
dün eşimin amcasıgili aradık kandil için yengesi bana diyoki gece yatmadan helva ye üstüne süt iç dedi bebek kilo alır dedi iyide şekerli bunlar dedim olsun ben 5 kilo doğurdum burağı dedi akannehirbende dedimki iiyi bişey değil bu şeker haslığı olabilir zaten dr kızıyo dedim senin kaç kilo dedi ben de 500 gr dedim ayyyy yemeyinde o çocuklar pire kadar doğsun dedi valla dedim 2500-3500 arası doğsun yeter dedim riske atamam ben kedimi dedim herşeyi çok iyi biliyolarya sanki sonrada ay bizim gelide 2500 dğurdu 1 ay sonra bebek tostoparlak olmuştu dedi eee dedim daha ne işte iyi bakmış demekki bebek doğuncada kilo alabiliyormuş dimi dedim bozuldu aklinialirimsmile

ay o zamanlar deli gibi çalışıyodum
çanağımı çömleğimi bilem annem gidip almıştı
ben görmedensempatiksalakcinni

ben de netten perde tül koltuk tabak çanak ne varsa sürekli bakıyordum..
baktığım da hiçbişiyi gidip almadım sempatiksalakcinni
amma boşuna vakit kaybetmişim

bide bu deterjan olayı var ben şu dalinin sıvı çamaşır deterjanından almayı düşünüyorum. Bi arkadaşım hacışakirin toz sabununda iyi olduğunu doğal olduğunu filan söylemişti.
bende hacı şakir alcammm hihoyyyt

kıss doğmadan yeni doğan almayın bebek iri doğarsa onu kullanamıyomuş birde alerji ihtimali var ya çocuk prima kullanamazsa elinde patlar bnce daha alma

dün eşimin amcasıgili aradık kandil için yengesi bana diyoki gece yatmadan helva ye üstüne süt iç dedi bebek kilo alır dedi iyide şekerli bunlar dedim olsun ben 5 kilo doğurdum burağı dedi akannehirbende dedimki iiyi bişey değil bu şeker haslığı olabilir zaten dr kızıyo dedim senin kaç kilo dedi ben de 500 gr dedim ayyyy yemeyinde o çocuklar pire kadar doğsun dedi valla dedim 2500-3500 arası doğsun yeter dedim riske atamam ben kedimi dedim herşeyi çok iyi biliyolarya sanki sonrada ay bizim gelide 2500 dğurdu 1 ay sonra bebek tostoparlak olmuştu dedi eee dedim daha ne işte iyi bakmış demekki bebek doğuncada kilo alabiliyormuş dimi dedim bozuldu aklinialirimsmile

gıcıklar ondan sonra bebek obezite hastalığına yakalansın ne güzel olur diye övünürler...bizdede var böyle şunun çocuğu şu kadar doğmuş onun bu kadar sanki bananeyse,önemli olan sağlıkları

ben de netten perde tül koltuk tabak çanak ne varsa sürekli bakıyordum..
baktığım da hiçbişiyi gidip almadım sempatiksalakcinni
amma boşuna vakit kaybetmişim

biz nerdeyse herşeyimizi internetten almıştık..
sanal çeyiz:)

ben de 2 paket 3-6 kg arası olandan (yani 2 numara) aldım..1 numara yenidoğandan da (2-5 kg) 1 paket alıcam sadece,çünkü hemen 2 numaraya geçiliyomuş..başka da almicam stok yapmak iyi değil diyolar..
ıslak mendili de, unibabynin ıslak pamuğu internette 15 paketi kampanyadaydı öyle aldım..yeter şimdilik..

benim 3 paket uni baby ıslak medilim var belki bi 3 paket daha alırım ama ben ılık su ve pamukla bebişimin altını temizlemeyi düşünüyorum açıkçası birazcık palazlanıncada yıkıcam herseferinde yaz sonu geçmeyi düşünüyorum ıslak mendile.

ben bi tane aventin 125 gr lık biberonundan aldım cam değil cam alayım dedim abimler kızdı tehlikeli diye birde dr brown mu ne onu aldım fuardan 4 tane ayrı emziği var 20 tl di sadece bebek büyüdükce ağızlığı değiştiriyosun.boshayallersmile[/QUOT

neden tehlikeli ki ? Cam daha sağlıklı değilmi bilmiyorumkismile

benim 3 paket uni baby ıslak medilim var belki bi 3 paket daha alırım ama ben ılık su ve pamukla bebişimin altını temizlemeyi düşünüyorum açıkçası birazcık palazlanıncada yıkıcam herseferinde yaz sonu geçmeyi düşünüyorum ıslak mendile.

ayyy totolarını düşünün yumuşacık ayhhhhihoyyyt

aŞKIM BEbişi ayrıntılı ultrasonda gördüm
794 gr kilosu,diğer ölçülerinide buraya diilde diğer topiğe yazııym diyom
Dr fotosunu vermedi niyeyse :dilcikar:
Elleri yüzündeydi zillimin burnu bize benzemiyodu ama fındık gibiydi burnu kaydirigubbakcemile3

Ay yerim ben onu :) benim oğlanda göstermemişti yüzünü ilk kez babası olmadan gitmiştim doktora :) ondandır diyoruz ama ...Birde sabah aç karnına bakınca açmıyorlar suratlarını zavalla aç aç bekliyo bizim yememizi

Back
X